Şimdi Ara

Yasak Elma Talat Bulut'un alfa takılan bir beta olması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
5.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ciddi ciddi bu diziyi takip eden erkekler mi var? Şaka mısınız ya siz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yasak elma bulut kim aykü, şunu ss ler ile destekleyin.
  • Machine Wizard kullanıcısına yanıt
    Şahika çok ponçik bişey bence. Ordaki Caner'le sevgili olsa çok komik olur lan.
  • YalnizYarimLimon kullanıcısına yanıt
    On yargili olma guzel dizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panpa ben bişey diyecem.

Nadir - Şahika - Leyla İttifakı kurulmamış mıydı? Sonra n'oldu da Şahika - Leyla İttifakı'na dönmüştü. bişey mi kaçırdım orda?
  • Sarı Bıyık kullanıcısına yanıt
    Yazdim onceki sayfada

• Cannicus kullanıcısına yanıt
    Yok bu sarıyor bazı bölümleri dışında güzel yapım

• Zamanında ilk sezonu izlemiştim sonradan hiç bakmadım devamını izlemeye değer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cobbler

Zamanında ilk sezonu izlemiştim sonradan hiç bakmadım devamını izlemeye değer mi?
    bence cok daha iyi oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: trader12

Herkes Netflix izleyip çaka satmıyor moruq
    Konu popüler konulara girmiş anlatmaya gerek yok...

Alıntıları Göster
    Netflix dizileriyle caka satılmaz çünkü dandik oluyorlar genelde.

En iyi dizileri HBO yapar. The Wire, The Sopranos, Oz, Six Feet Under vs vs... Eyemci bireeking beğd ağbiciler gelmeden.

• senaristler aslında absürd komedi veya komedi dizisi yazmak istiyorlar gibi ama izlenme kaygısından araya kadın savaşları koymuşlar, bu dizide 2 tane abazan var ablasının bebeğini kız tavlamak için kullanıyordu

- kitabımdan bir cümle altta kaldım diye yerinme, üste çıktım diye sevinme

- kitabın seks ile mi alakalı?

sarışın olan kadın tam troll.
  • Ben forumda çoğunluk Netflix izleyip caka satıyor dedim. Hocam senin o bahsettiğin tayfa bu diziyede karşı neymiş entrika varmış cinsellik varmış.Onlar bu diziyi izlemiyor.
    Badem bıyıklı tayfa sadece Netflix dizilerine karşı değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trader12 -- 4 Mart 2020; 0:46:57 >
  • ben izlemiyorum sarışın kadın ve o 2 abazan çıkınca bakıyorum, abd çıkışlı netflix dizisi olsaydı yere göğe sığdıramazlardı, nasıl bir diziyse kadın eski kocasının eski karısıyla düşmanken eski kocasının yeni sevgilisi yüzünden eski kocasının eski karısı ile ile birlik oluyor sonra o yeni sevgili aldatılınca bunlara katılıyor 2 çocuk var kim kimden belli değil, şimdi fark ettim izliyormuşum.

o kadının hava durumu sunduğu sahne durum komedisidir mesela, en azından çalıntı değil özgün senaryo.
  • Ailesiyle yaşamayıp, kendi karar ve isteğiyle televizyonun başına oturup ya da internetten vs. Düzenli Türk dizisi takip eden var mı? Yoksa tahmin ettiğim gibi bunları izleyen herkes ailesi izlediği için mi izliyor?

• türkiyenin gerçeği. kadınlar yaşa tipe değil paraya bakarlar. adamın parası var suluyor. diziyi annem izliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-68FCC2AF2 -- 4 Mart 2020; 3:0:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YalnizYarimLimon

Ciddi ciddi bu diziyi takip eden erkekler mi var? Şaka mısınız ya siz.
    Fragman takipçisiyim ben öyle rezil bir diziyi takip etmem bir bölüm dahi izlemedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Murad Abi, yoksa Francis mi demeliydim? Nasılsın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltioPasha -- 4 Mart 2020; 4:59:56 >
  • Kimin kimi öptüğü belli olmayan dizi.Anladığım kadarıyla ak saçlı adam gelene gidene atlamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pikalos

Kimin kimi öptüğü belli olmayan dizi.Anladığım kadarıyla ak saçlı adam gelene gidene atlamış.
    Aski memnu gibimi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.