Şimdi Ara

YAŞADIĞINIZ YERDE DENİZ VAR MI YOKSA...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

YAŞADIĞINIZ YERDE DENİZ VAR MI YOKSA...

(En Son Oy Tarihi: 6.8.2020)
Giriş
  • Yoksa denizin eksikligini hissediyor musunuz

Bir de ilinizi belirtin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Deniz umrumda değil (kendimi kandırıyor da olabilirim)
    Anadolu'da bir şehirde yaşıyorum. Küçük.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4233D93C7

Deniz umrumda değil (kendimi kandırıyor da olabilirim)
    Anadolu'da bir şehirde yaşıyorum. Küçük.
    Nereleri gezer nerelerde nefeslenirsin

Abi ankarada 20 yıl bosa yasadiktan sonra antalyada hayatim nefesim deniz oldu be

Uzaktan bakmak bile huzur veriyor

Sirf denizi goreyim diye sahil yolundan yolu uzatiyorum

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Bel ağrılarım yüzünden kısa yürüyüşlere çıkıyorum sadece hocam. Onun dışında hep aynı odadayım.
    Dediğiniz gibi belki deniz olması iyidir bilemiyorum.

• Kütahya da yaşıyorum denizi geçtim emekli amcaların arasında boğuluyorum

• Bursa'da yaşıyorum, bazen mudanya veya gemlikte bir tur atmak deniz kokusu almak bile büyük nimet benim için.

• Deniz var, güzel bir şey. Benim için şart değil yüzme merakım yok. Yağmuru denize yeğlerim mesela. Denizsiz ama çok yağmur yağan bir şehri bin kez yeğlerim. Hem deniz hem çok yağmur hem soğuk iklim benim için ideal şehir sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperHans -- 4 Ağustos 2020; 4:58:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir yanlışlık mı var ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 9 Ocak 2021; 11:26:41 >
  • Ben bir deniz şehri İstanbul'da yaşıyorum, bunun içindirki hayatımda denizin yeri büyük, siz nerde yaşıyonuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kütahyalı 77 -- 4 Ağustos 2020; 6:47:50 >
  • YAŞADIĞINIZ YERDE DENİZ VAR MI YOKSA...

Bir elimde kahve bir elimde çantam koştura koştura Eminönü vapurunu yakalamaya çalışıyorum. Hatta söyleniyorum; nasıl oldu da Marmaray'a binmek yerine iskeledeyim diye. Turnikeleri geçtikten sonra etrafıma bakıyorum. Her yer ağzına kadar turist dolu. Hayran hayran martılara bakıyorlar. İstanbullular ise kendini hemen belli ediyor. Asık suratla kapının dibine birikmişler ve vapurdan inenleri izliyorlar. Kapı açılsa koşa koşa sevdikleri köşeyi kapacaklar. Sonra kapı açılıyor ve koşuşturmaca turistleri büyülüyor. Ben de koşuyorum ve merdivenleri tırmanarak sağdaki köşemi kapıyorum. Çünkü buradan sırayla Haydarpaşa Garı'nı, Kız Kulesi'ni, Ortaköy'den ta Galata Kulesi'ne kadar her şeyi görebiliyorum. Sonra neden Marmaray'a binmediğimi hatırlıyorum. Sonra Teoman'ın şarkısını mırıldanıyorum: "İstanbul bugün yorgun üzgün ve yaşlanmış. Biraz kilo almış, ağlamış yine rimelleri akıyor. İstanbul'da sonbahar..."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-06D4C1909 -- 4 Ağustos 2020; 6:36:10 >

• göl sayılıyor mu ? iznikten selamlar .

• dört bi yandan kuşatılmış deniz gibiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-06D4C1909

Bir elimde kahve bir elimde çantam koştura koştura Eminönü vapurunu yakalamaya çalışıyorum. Hatta söyleniyorum; nasıl oldu da Marmaray'a binmek yerine iskeledeyim diye. Turnikeleri geçtikten sonra etrafıma bakıyorum. Her yer ağzına kadar turist dolu. Hayran hayran martılara bakıyorlar. İstanbullular ise kendini hemen belli ediyor. Asık suratla kapının dibine birikmişler ve vapurdan inenleri izliyorlar. Kapı açılsa koşa koşa sevdikleri köşeyi kapacaklar. Sonra kapı açılıyor ve koşuşturmaca turistleri büyülüyor. Ben de koşuyorum ve merdivenleri tırmanarak sağdaki köşemi kapıyorum. Çünkü buradan sırayla Haydarpaşa Garı'nı, Kız Kulesi'ni, Ortaköy'den ta Galata Kulesi'ne kadar her şeyi görebiliyorum. Sonra neden Marmaray'a binmediğimi hatırlıyorum. Sonra Teoman'ın şarkısını mırıldanıyorum: "İstanbul bugün yorgun üzgün ve yaşlanmış. Biraz kilo almış, ağlamış yine rimelleri akıyor. İstanbul'da sonbahar..."

İstanbul çok kalabalık olmasa 10 numara

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.