< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
YAŞADIĞINIZ YERDE DENİZ VAR MI YOKSA...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

YAŞADIĞINIZ YERDE DENİZ VAR MI YOKSA...
(En Son Oy Tarihi: 6.8.2020)
Giriş
-
Deniz umrumda değil (kendimi kandırıyor da olabilirim)
Anadolu'da bir şehirde yaşıyorum. Küçük.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Nereleri gezer nerelerde nefeslenirsinquote:
Orijinalden alıntı: Guest-4233D93C7
Deniz umrumda değil (kendimi kandırıyor da olabilirim)
Anadolu'da bir şehirde yaşıyorum. Küçük.
Abi ankarada 20 yıl bosa yasadiktan sonra antalyada hayatim nefesim deniz oldu be
Uzaktan bakmak bile huzur veriyor
Sirf denizi goreyim diye sahil yolundan yolu uzatiyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bel ağrılarım yüzünden kısa yürüyüşlere çıkıyorum sadece hocam. Onun dışında hep aynı odadayım.
Dediğiniz gibi belki deniz olması iyidir bilemiyorum.
Kütahya da yaşıyorum denizi geçtim emekli amcaların arasında boğuluyorum
-
Bursa'da yaşıyorum, bazen mudanya veya gemlikte bir tur atmak deniz kokusu almak bile büyük nimet benim için.
Deniz var, güzel bir şey. Benim için şart değil yüzme merakım yok. Yağmuru denize yeğlerim mesela. Denizsiz ama çok yağmur yağan bir şehri bin kez yeğlerim. Hem deniz hem çok yağmur hem soğuk iklim benim için ideal şehir sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperHans -- 4 Ağustos 2020; 4:58:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 9 Ocak 2021; 11:26:41 >
Ben bir deniz şehri İstanbul'da yaşıyorum, bunun içindirki hayatımda denizin yeri büyük, siz nerde yaşıyonuz ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kütahyalı 77 -- 4 Ağustos 2020; 6:47:50 > -
-
göl sayılıyor mu ? iznikten selamlar .
-
dört bi yandan kuşatılmış deniz gibiyim
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X