Şimdi Ara

Yaşadığınız en büyük rezil olma/utanç nedir? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
5
Favori
7.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sen neden utanıyorsun yiğidim. Kız erkek ayrımı yapanlar utansın
  • the__executioner__ kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilkokuldayken öğle vakti öğretmenime iyi akşamlar demiştim o da bana iyi günler demişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hatsune Miku -- 10 Mart 2020; 19:13:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulağımda kablosuz kulaklık takılı iken yazın (izmir) evde sadece donla dolaşıyordum. Haberim yoktu, annemin misafirleri gelmiş. "Aaaa"lar içinde tülbentle ağzını gözünü kapayanlar falan. Yer/dip!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Asansörde mastürbasyon yaparken bikeresinde bir amcaya yakalamıştım ...

• Evin önünde parkta tahterevalliye bindik yaşıtım kız kuzenimle.Her tarafı kırık paslıydı,tutma yeride yoktu.
    Bu bi anda kalkınca yere düştüm düşerkende demir pantlonumu kesti.Altımda kulot yoktu.daşşaklarım sallana salana düstüm her seyimi gordu.Sonra dalga geciyordu bide benle.

• Kasım ayı gibiydi. İnternetten video izleyerek tek gözümü şaşı yapmayı öğrendim. Bu görüntüden arkadaşlarımın da haberi olmalıydı. Gözümü şaşı yaptım fotoğrafını çektim ve arkadaşlara WhatsApp'tan attım. Sonra sosyal medyada gezinmeye başladım. 3 dakika sonra mesaj geldi(İsmi değiştiriyorum):
    Ayşe: Mehmet bu ne yaa jfksnwidn

Mesajı gördüğüm anda ışık hızıyla WhatsAppa girip fotoyu sildim. Gerizekalı ben fotoyu arkadaşlarla olan gruba atmak yerine sınıftan bi arkadaşa atmışım grupla onun ismi de alt altaydı zaten en son onla konuştuğum için. En az 1 ay sınıfta dalga konusu olur diye düşünmüştüm ama kral çok konusunu açmadı olayın .dd Ss almadım dedi ama emin değilim dhxjdn

• Çay aldım, sonra şeker ve karıştırıcı çubukların olduğu kısma geldim. Bi paket şekeri aldım ucunu yırttım, yandaki kovanın içine döktüm, tam şekerin kabınıda çayın içine atıyordum kiiii sesli bir biçimde "ben naptım" dedim. Orada duran kızın biri baktı, anlamadı naptığı. Aldım çayı gittim şekersiz içtim.

Edit; Bir arkadaşımda geçenlerde müşterisine "çay söyleyinde içelim" dedi, asıl söylemek istediği çay söyleyim içermisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 10 Mart 2020; 22:37:28 >
  • yaşlı ossuruklu amcalardan uzak durun :) arkaların gitmeye korkuyorum. yerin dibine giriyorum.

• sorceress kullanıcısına yanıt
    Hocam gülmekten duramıyorum. Allah'ta seni güldürsün

• Lise 3 e gidiyordum. Bi arkadaş sünnetsiz diye bi iftira attı üzerime. Birkaç ay içinde herkes bana sünnetsiz demeye falan başladı. Bende ozamanlar bayağı utangaçım. İnsanlar diyo; ben olsam çıkarım sınıfın önüne çıkarırım gösteririm falan. Birkaç hafta daha geçti. Artık dayanamamaya başladım. Bi ders arasında bütün kızları sınıftan çıkartıp sınıfın önünde çıkarıp salladım. Millet koptu tabi, bende güldüm geçtim ama bayağı da utanmıştım.

Bu arada konuyu açan arkadaş iyi akıl etmiş, okuyup okuyup gülüyorum. Herkesin illaki komik birkaç hikayesi oluyor.
  • Lise 3 falandı sanırım sene 2009 civarları , sınıftan arkadaşlarım dediler ki ya işte d.gününü kutlayalım falan.Bende hiç takmam böyle şeyleri yani kutlanmış , kutlanmamış hiç umrumda olmazdı.O zamana kadar da hayatımda hiç d.günü falan kutlamamıştım zaten.İyi dedim bana farketmez.8-9 arkadaş kendi aramızda toplanır pasta keseriz falan dediler.Bende tabi yine de ergeniz birileri benim için bir şeyler yapacak diye bir heyecan yaptım.Kızlara dedi işte şu mekanı ayarladık.Şu saatte şurda buluşalım diye.Anlaştık herkesle.Mekana gittim orda ki arkadaşa d.günü vs vardı evet o da yer ayırtılmış şu masa dedi gösterdi.10 kişilik yer ayırmışlardı.Peki ne mi oldu :D

kimse gelmedi :) Tek başıma yaklaşık 2 saat oturdum nargile içtim xD O günde annem ilk kez fazla harçlık vereceği tuttu normalde ihtiyacımdan fazlasını almazdım zaten.2 saatin ardından garsonda paso gelip diğer arkadaşalr gelmeyecek gibi sorup duruyordu.Bende kalkıp gittim mekandan. O gün anladım işte gerçek dost kimmiş diye. Devamında ne mi oldu , hiç bir şey olmamış gibi yarın okulda gelip yüzüme gülüyorlardı. Sadece 1 tanesi gelip kardeşi rahatsız olduğu için acile götürdüğünü söyledi ve benden özür diledi.Onun dışında geri kalan , hatta mekanı ayarlayanlar falan 1 tanesi bile gelip tek kelime etmedi :D
    Tek üzüldüğüm mekandakilere 2 saat mal gibi dikilip rezil oluşumdur.

• quote:

Orijinalden alıntı: La voiture noire

Hocam yarım saattir gülüyorum
    herifte ne ta*ak varsa artık
  • Ünide ders çalışırken odama astığım çamaşırlardan bir tanesinin gölgesi penis gibi çıktığından fotoğrafını çekip erkek grubuna atmak istemiştim ama yanlışlıkla sınıf grubuna atmıştım. Benden bir ter boşaldı ve kafamdan dumanlar çıktı. 😅 ama Sağolsun bir arkadaşla spamlamıştık grubu 😅

• 2001 yılında Ankara/Bahçelievler'de bir mekanda Gs'nin bir maçını izliyorduk Avrupa maçı sanırım Real Madrid olsa gerek anımsamıyorum o kadarını.İkimiz de Fenerliyiz tabi.

Üniversitedeki Kankamla yemek yiyip bira içip izliyoruz maç esnasında,neyse Madrid nihayet gol attı,biz de 2 kişi ayağa fırladık goool diye,tabi ortada büyük bir sessizlik millet zombi gibi bize bakıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faho -- 11 Mart 2020; 10:14:48 >
  • Athlon 840 Kaveri kullanıcısına yanıt
    Cuma günü gitsem mi diye kararsız kalmıştınız, noldu hocam gittiniz mi o seansa

• Hayatım boyunca hep insanlara değer verdim.Ancak o insanlar her seferinde bana kötek attılar.
    https://forum.donanimhaber.com/sevgilim-oldu-cok-mutluyum-ayrildik-04-12-2019-yeni-hayat-kuruyorum--136789116

Bu yaşadığım hayatım boyunca unutmayacağım en utanç verici olaydır.Bu konuya yazmadığım daha çok şeyler var.Kızın babasının bana dedikleri,kızın bana dedikleri,amcalarının tehditleri falan
    Kız konuyu takip ediyor.Sırf o takip etsin diye de konuyu güncel tutacağım.
  • 1999 yılında ilkokul 1. sınıfta param yoktu okul kantininden çeyrek tost çalmıştım
    kantici ile gözgöze gelmiştik ama adam hiç birşey söylememişti
    şimdilerde beni tanımaz ama ben onu tanıyorum seyyar satıcılık yapıyor her gördüğümde ve bu mevzu her aklıma geldiğinde hala utanırım
  • İşten ayrılacağımı, neden ayrılacağımı ve varsa çevresinde arayan beni bilgilendirmesini istediğim bir whatsapp mesajını yanlışlıkla şirketin whatsapp grubuna atmak ve 55 çalışanın suratıma bakıp gülmesi.
  • Drumyr kullanıcısına yanıt
    Aga üşenmeden tamamen okudum da burda senin utanacağın bir durum olmamış ki, çalıp çırpmadan paranı kazanmaya çalışmışsın.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.