Şimdi Ara

YAŞADIĞINIZ EN BÜYÜK KAZALAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
3
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaşadığınız ev , , trafik kazalarını yazın ibretlik olsun. Mesela ben laptopun fişini cekerken avuclayarak cekdim şehir ceyranına yakalandım bütün vucudum sallanmıstı

edit
    motordan dustum yuvarlandim bisi olmadi :))
    yerden yuksek oynarkene cimento cuvalina
    takildim kolona kolumu carptim cikti :)
    kucukkene parklardaki donen seylerde cok hizli
    donerken tutunamadim yere uctum gozluk kirildi
    bana bise olmadi gene :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi general4242 -- 2 Ağustos 2014; 19:51:02 >

• 1)Uludağa igttik araçla çıkmaya başladık.Znicir takma noktası geldik adam zincirleri öyle bir takmış ki arabanın hidroliğini fren kablolarını kesmiş.Havada aşırı kötüydü frene basıpta arabanın yavaşlamadığını an.

2)Sabaha karşı Antalyaya varmak üzereyiz babam kullanıyordu aracı bende uyumuşum babamda dalmış gitmiş.Yolun ortasında 2 tur dönmüşüz koyun sürüsünün arasına dalmışız çobanı ezmedik iyi ki.

3)Arka kapıyı iyice kapatamamışım babam hızlıca u dönüşü yaparken park çıkışında kapı açıldı arabadan uçtum.

4)Arabaya yanlış benzin almışız araç boluda bozuldu.3 silindiri tıkandı arabanın bir süre sonra.İyiki alev falan almadı motor gitti ama
  • Up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 yaşımdaydım, 1 ocak günü eskişehirden istanbula dönüşe çıktık, eski gidiş gelişli dağ yollarında yavaş zeyrederken, virajı alamayan süratli bir tırın bizim şeridimizde bize sağlam geçirmesiyle uçurumdan aşağı uçtuk arabanın içinde. şansmıdır nedir bilemem ama 4 kişide sağ kurtulduk..

yıl 1995 veya 96, araba 0km Reno Flash
  • Küçükken bir yere tırmanıyordum, birden elime baltanin demir yeri geldi haliyle ikimiz birden yere düştük parmağımın ucuna gelmişti, parmagimin bir parçasini önümde görünce feci ağlamıştım

Edit:Keske kafama gelseydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boş Konuşan Adam -- 1 Ağustos 2014; 14:55:30 >
  • Takip
  • kucukken karsıdan karsıya gecerken annemın elını bırakıp kostum motor carptı sarhosmus adamı cevre halkı bı guzel dovmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Küçükken bisikleti merdivenden yukarı çıkarmaya çalışırken bisikleti tutamadım üzerime düştü bisikletle beraber merdivenden yuvarlandık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dente239 -- 1 Ağustos 2014; 15:01:58 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tam_Türk

1)Uludağa igttik araçla çıkmaya başladık.Znicir takma noktası geldik adam zincirleri öyle bir takmış ki arabanın hidroliğini fren kablolarını kesmiş.Havada aşırı kötüydü frene basıpta arabanın yavaşlamadığını an.

2)Sabaha karşı Antalyaya varmak üzereyiz babam kullanıyordu aracı bende uyumuşum babamda dalmış gitmiş.Yolun ortasında 2 tur dönmüşüz koyun sürüsünün arasına dalmışız çobanı ezmedik iyi ki.

3)Arka kapıyı iyice kapatamamışım babam hızlıca u dönüşü yaparken park çıkışında kapı açıldı arabadan uçtum.

4)Arabaya yanlış benzin almışız araç boluda bozuldu.3 silindiri tıkandı arabanın bir süre sonra.İyiki alev falan almadı motor gitti ama

Sizin ve cevrenizdekilerin saglıgı icin bir daha atabaya binmeyin

• Bisikletle park halinde olan kamyonetin altına girmiştim. 7 yaşında falandım. Yüzüm falan çizilmişti.

Normallerinden biraz daha ufak olan kamaralı teknemizle balıktayken birden fırtına çıktı ve limana çok zor döndük. Limana girdik, tekneyi bağlamak için olan yerine giderken girmemiz gereken 5 metrelik alana 15dk da falan çok zor girdik. Tekne gitmiyordu. Tam o sırada limanın dışında olsak çok kötü olabilirdi.

Sağ elimin işaret ve orta parmak arasını derin bir şekilde yaklaşık 5 - 6 cm kesmiştim. Neredeyse elim ikiye ayrılıyordu.

Kayak yaparken yüksek bir hızla düştüm. Başımı yere çok sert bir şekilde çarpmaktan son anda kurtardım. Bayağı bir yerde sürüklendim.

• Yan bahçeye top kaçmıştı onu almak için duvardan atlarken ayağım kaydı ve demir kasığıma girdi. Çok acımıştı
    Birde salıncakta sallanırken durdurmadan atlamıştım yere düştüm salıncak çeneme çarptı o sıra dilimi ısırmışım az kalsın kopuyordu.
  • motorla giderken gaz kolu takılı kaldı kaldırıma patladım kolllarım falan kan içindeydi dikiş atıldı
    bisiklete ayar yaparken parmağım kesildi tekrar dikildi

• Motor kazası.
  • 7 yaşındayken apartmanda yaşıyordum mendiverden inerken komşu kızını kapının önünde gördüm artistlik yaparak ineyim derken merdivenlerden yuvarlandım buda böyle anımdır.

edit: Çok büyük kaza olduğunu hatırlamıyorum en büyüğü ortaokuldayken kolumu kırmıştım herhalde odur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hynx -- 1 Ağustos 2014; 16:07:45 >
  • üstüme gokart çıktı
  • 1-2 yıl önce 5 cm falan yorgan iğnesini yanlışlıkla sağ elimin serçe parmağımı denir en küçük parmağının bitiş kısmına saplanmıştı.İlk çıkartamadım sonra bi çekim kan fışkırdı ağlamasamda çok korkmuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghost 93 -- 1 Ağustos 2014; 16:15:32 >
  • Bisikletin frenini tamir ettirmeye goturuyordum,4 seritli yoldan karsiya gecicektim tali yolda giderken araba tali yola girdi ve ben frensiz bir sekilde adamin tekerden arka kapiya kadar olan kismi cizdirdim.ve adamla babam kavga etti sonra anlasmis yaptirttmis babam kaportayi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.hız -- 1 Ağustos 2014; 23:48:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Telles15

kucukken karsıdan karsıya gecerken annemın elını bırakıp kostum motor carptı sarhosmus adamı cevre halkı bı guzel dovmus

Hüseyin sen misin?

• 6. sınıfın bitimleriydi yeni taşınmıştık ben de karne almak için ilk defa otobüsle okuluma gittim. Karnemi aldım tekrar otobüse bindim ve iner inmez sağıma ve soluma bakmadan koşarak karşıya geçtim araba öyle bir geçti ki yanımdan korkudan altıma yapıyordum nerdeyse. Adam arabayı durdurdu bağırdı çağırdı azarladı nerdeyse dalıyordu ordaki adam karne heyecanı yaşıyo çocuk tamam bırak dedi adam gitti. O gün eve gidip namaz kıldım.
  • daxtor55 D kullanıcısına yanıt
    Yok

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.