Şimdi Ara

Yaşadığımız Dünya Aslında Rüyaysa ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
91
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bence öyle hepiniz şuan benim rüyamsınız. 29 yıllık ömrümde gastroözofageal reflü diye birşey duymadım dün ekşi'de bir entry'de gördüm adam bu reflü'yü anlatıyordu. neti kapattım 1 saat sonra amcamlar geldi amcamın oğlu gastroözofageal reflü olmuş.

böyle şeyler sık sık başıma geliyor tesadüf böyle olmaz. lise yıllarımda da internetten tesadüfen ingilizce bir kelime öğreniyordum. ertesi gün okulda o kelimeyi öğretiyordu. lan yürüyün gidin be yemeyin artık beni çıkın ortaya

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rüya en fazla 7 saniye olur konu kilit üye ban.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • girme işte o konulara yaw

edit:kendimi tutamadım.rüyada zaman kavramı yoktur bro.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak.t001 -- 17 Mayıs 2016; 0:39:19 >
  • Bu iddianın yanlışlanması imkansiz popper bunlari sevmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eski nick'e odaklanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak.t001

girme işte o konulara yaw

edit:kendimi tutamadım.rüyada zaman kavramı yoktur bro.

truman sendromu diyede geçiyormuş ama birinin üzerime oyun oynadığı açık. düşününce çok garip değil mi ?

29 yaşındasın çoğu şeyi görüp geçirmişsin. binlerce gün yaşamışsın ama gastroözofageal reflü nedir bilmiyorsun. sonra ekşisözlüğe girip birinin gastroözofageal reflü ile olan hikayesini okuyorsun. buradan gastroözofageal reflü'yü öğrenmiş oluyorsun. bilgisayarı kapatıyorsun amcan geliyor ve sen hastalıktan bile bahsetmiyorsun amcan konuyu kendi açıyor. benim oğlanında sesi kısılıyor doktora gittik gastroözofageal reflü varmış diyor. daha yeni öğrendiğin şeyi aynı gün duyuyorsun. yok arkadaş tesadüf farklı birşey bu tesadüf olmaz olamaz çıldıracağım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence sorun gastroözofageal reflüde. Geçmiş olsun

• Naptın Truman Show'u mu izledin?
  • Şuan uyuyoruz zaten olunce uyanacagiz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.