Şimdi Ara

Yaşadığım onca berbat şey. Onca nefret.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biliyorum. Bu başlığa ne ciddi yorum gelir ne bir şey. Daha avatarı bile olmayan bir Captain MacMillan'ım çünkü. Kendim bile ne işe yaradığımı bilmiyorum.

Siz sevin, aldatılın, sonra kötü olun. Evet iyilerin kaybettiği bir dünyada yaşadığımın farkına varmam çok da geç olmadı. Sürekli kaybettim. Ne olursa olsun kaybettim. Kendimi bildim bileli kaybediyorum. Aldatıldıktan sonra iki seçenek çıktı karşıma. Ya kalıp ölüşümü seyredecektim ya da psikolojik sorunlarımı yenmek adına değişecektim. Değiştim. Kötü bir insan oldum.

Tabi klişe şey oldu. Mesaj geldi muhterem zattan. Neyse çok çok önceye döneyim. Sürekli şanssızlıklar yaşayan bir insandım. Hala da öyleyim. Sanki Allah güçlü olmam için önüme bu tür engeller koyuyor. Buna böyle inanmak istiyorum. Bu şekilde inanmaktan başka çarem yok.

Mesaja da karşılık verdik haliyle. Yeni karakterim, kötü olan Captain MacMillan hoş karşılanmadı. Hiç kimse tarafından. Ne iyi olup kazanıyorsun, ne de kötü olup kazanıyorsun bu hayatta. Eğer şanssız isen her türlü kaybediyorsun. Itibarımın zedelenmediği kalmıştı bir. O da oldu. Kaybettim yine.

Intihar etmiyorum. Çünkü beni canavara çeviren insanın üzülmesini istemiyorum ve hala değer veriyorum. Ne kadar canavar olursam olayım içimdeki iyi kalpli insan hala kalbimde yaşıyor.

Belki yorum gelir, belki gelmez... Sizin bileceğiniz iş. Boş bulduğum her yere içimi döküyorum şu sıralar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iyi kötü diye bir şey yok dostum.
    insanlar egolarıyla hareket ediyor...
    Tüm insanlıgı birer figüran olarak görürsen sorun ortadan kalkar.
    Hayatımda erkeklere deger vermiyorum artık kızlara yöneldim.
    Tüm cıvıtlıgımla tüm ikiyüzlügümle onlara erişiyorum...
    Cünkü egomu tatmin ediyorum ve cinsel ihtiyacımı karşılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RancStone

ben hep söylerim, kötü bir insan mutlaka ama mutlaka birşey yaşamıştır bu yüzden kötü olmuştur. böyle olmasını sağlayan herşeye söverimde, ban yemek istemiyorum, ne demek istediğimi anlamış olanlar olabilir

Iyi niyetimden istifade edildi. Söyle ben nasıl bir daha iyi insan olayım? Çevrede o kadar iyi insan var. Neden benim iyi niyetim kullanılıyor? O kadar bana benzeyen insan var. Neden hep ben kaybediyorum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.