Şimdi Ara

Yaş pasta ve içinden çıkan TAŞ (resimli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün aldığım yaş pastadan taş çıktı ve azdaha dişimi kırıyordum,
    pastayı aldığım yerde unlu mamülleriyle övünen bir yer ,
    isim vermiyeceğim ama ankaralılar bilir , kocatepe caminin altı.

resim ekliyorum makro.

Yaş pasta ve içinden çıkan TAŞ (resimli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U_şen -- 17 Şubat 2006 21:30:29 >

• Maşallah yani küçük bişey de değil yanlışlık olmuştur diye düşünülsün!Bir de tüy var sanırım orda. Neyse dişinizi kırmamışsınız en azından.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jrem

Maşallah yani küçük bişey de değil yanlışlık olmuştur diye düşünülsün!Bir de tüy var sanırım orda. Neyse dişinizi kırmamışsınız en azından.

evet tüyü yeni farkettim resim makro olunca ne yediğimiz çıkıyo ortaya.
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceylan7a

sende ikidebir yersen böle olur tabi yakında ayaklarınıda göremicen göbeğinden

şaka bi yanada neden götürüp şikayet etmedin???

taş şimdi çıktı
  • duyduguma göre çikolatanın içinden fare çıkmış ama bumu da ilk daha oha yanee ama güzel bir macro çekimmiş
  • Abi fotoğraf makinesi ne senin C310 mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ohaaa taşın büyüklüğüde ne öyle..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Guitarist

Abi fotoğraf makinesi ne senin C310 mu?

evet.
  • GEÇMİŞ OLSUN
  • oooooooohaaaaaaaaaaa

• quote:

Orjinalden alıntı: rebel_rude boy_X

quote:

evet.

bende alacamda pille çalışıyor diye istemiyorum ona li-on batarya filan olmuyomu?
  • quote:

quote:

quote:

evet.

bende alacamda pille çalışıyor diye istemiyorum ona li-on batarya filan olmuyomu?

olmuyor. beni dinlersen casio al derim eğer pil derdi istemiyorsan içindeki sabit batarya ile baya çekim yapıyor.
  • Mübarek safra kesesi taşı gibi.VaLLA seni bilirim taşı görmeden önce nasıl yemişindir sen onu belli değil!
  • Oraya o taş nası girer yaa aklım almıo
    Biz de ordan bayağı pasta baklava börek alırız şu ana kadar bi cisim çıkmadı içinden
  • maşallah maşallah bende istanbulun eniyi baklavacısında böcek diyim de mideniz bulanmasın gordum ama geziyodu isim vermesemde anlaşılmştır hehe
  • quote:

quote:

quote:

quote:

evet.

olmuyor. beni dinlersen casio al derim eğer pil derdi istemiyorsan içindeki sabit batarya ile baya çekim yapıyor.

Casio pahalı yaw biraz,ben kamerada almayı düşünüyorum o yüzden fazla para veremem maalesef bi tane beq var ama bilemiyorum kalitelimidir...

http://www.webdenal.com/store/view.jsp?idProduct=12845&idCategory=132&topnavCategory=35

• resmen kaya bu be.ne taşı?
  • o taş orda ne alakaaa... imalathanede taşın ne işi var yuh heralde kış günü birinin botunun altına sıkıştı en sond apastanın için cupladı olacak iş deil
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

evet.

Casio pahalı yaw biraz,ben kamerada almayı düşünüyorum o yüzden fazla para veremem maalesef bi tane beq var ama bilemiyorum kalitelimidir...

http://www.webdenal.com/store/view.jsp?idProduct=12845&idCategory=132&topnavCategory=35

makinaya baktım bu tür makinalardan pek birşey beklemyemezsin sadece fotoyu çeker saklarsın fazla ayrıntıya giremezsin.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.