Şimdi Ara

yaş oldu 21 hala sivilce...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
14.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • önceden bu kadar çıkmazdı yeni yeni başladı alında falan çıkmaya...

• Sorma ya bizdede tek tük böyle sinir edici çıkıyor,ne zaman geçecek,kaç yaşında geçecek bilmiyoruz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 22 yim aynen devam.
  • 16 yaşımdayken çıkmıştı azıcık, kükürtlü sabun kullandım geçti.

• Karaciğer rahatsızlığı olabilir. Vücudunda yağlanma varsa o yapıyor olabilir, ergenlik sivilcesi diyen o salak asistan doktorlara aldırma git bir özel hastaneye, 1 ayda çözdüm ben. Doğan hastanesinde istersen direk doktorda verebilirim 20-21li yaşlarda azdı 23te çözdüm bu doktorla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arnavut7

16 yaşımdayken çıkmıştı azıcık, kükürtlü sabun kullandım geçti.

Irkçılık ban

• quote:

Orijinalden alıntı: lee byung

Karaciğer rahatsızlığı olabilir. Vücudunda yağlanma varsa o yapıyor olabilir, ergenlik sivilcesi diyen o salak asistan doktorlara aldırma git bir özel hastaneye, 1 ayda çözdüm ben. Doğan hastanesinde istersen direk doktorda verebilirim 20-21li yaşlarda azdı 23te çözdüm bu doktorla.

çok yağlı besleniyorum kesin ondan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yaş 22 hayatım bitti
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben de 21 yaşındayım ben de de çıkar. strese bağlıyorum ben sınav zamanı yaklaştıkça çoğalır genelde pazartesi başlıyor sınavlar şimdilik tek tük var sınavlar bitene kadar artar sınavlardan sonra geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suluzırtlak

quote:

Karaciğer rahatsızlığı olabilir. Vücudunda yağlanma varsa o yapıyor olabilir, ergenlik sivilcesi diyen o salak asistan doktorlara aldırma git bir özel hastaneye, 1 ayda çözdüm ben. Doğan hastanesinde istersen direk doktorda verebilirim 20-21li yaşlarda azdı 23te çözdüm bu doktorla.

çok yağlı besleniyorum kesin ondan.

alnında göğsünde omuzlarında falan hissedilir bir derecede yağlanma varsa duştan bir gün sonra bariz belli eder mesela buyüzden yapabiliyor. Kullandığın o ilaçlardan sonra yağlanma kalmıyor ve sivilcede. Benim sorunum buyüzdendi ve çözüldü.

• ilaç adı alabilirmiyim
  • quote:

yağlanma bende de oluyor malum sivilce de var da karaciğerde nasıl bir rahatsızlık varmış?enzim yüksekliği falan mı karaciğer ALT AST değerlerin mesela normal miydi?
  • Git bir cildiyeciye.

• quote:

Orijinalden alıntı: PinusNigr4

quote:

yağlanma bende de oluyor malum sivilce de var da karaciğerde nasıl bir rahatsızlık varmış?enzim yüksekliği falan mı karaciğer ALT AST değerlerin mesela normal miydi?

Hiç bilmiyorum yağlanmaya sebebiyet veren birşeymiş işte.

@suluzırtlak

İlacın adındanda emin değilim ama ''ruakutan'' diye telafuz edilen o malum ilacın ayarında . Yapılan testler (kan testivs.) sonucunda doktor karar veriyor. Önce bir cildiyeciye git.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musketeer. -- 14 Mart 2014; 18:46:55 >

• 23 yaşındayım hala çıkıyo tek tük
  • 20 yaşındayım stres en büyük faktör.. Egzama bile yaptı stres.. Yağlı yemenin dışında sadece stres bile yetiyor arkadaşlar.
  • sırttakiler ayrı bir dava
  • Yaş 19. Çene bölgesinde aşırı, boğaz bölgesinde de tek tük var. Cildiye doktoruna gittim. Benzamycin ve Cleocin adında 2 ilaç verdi. Kullanmaya yeni başladım. Etkilerini gördükçe konuya editlerim.
  • yedklerin önemli yağlı şeylerden çekirdek , cips tarzı şeylerden uzakdur büyük ihtimalle yağlanmadan kaynaklıdır.
    ben yaşındayım çekirdek yesem ertesi güne kalmadan sivilce çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fx_57,5

yedklerin önemli yağlı şeylerden çekirdek , cips tarzı şeylerden uzakdur büyük ihtimalle yağlanmadan kaynaklıdır.

hocam herşey... yağlı et cips kola çikolata... yaza kadar diyet yapmak istiyorum... diyetisyene verecek paramda yok... ne yapmam lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: suluzırtlak

quote:

Orijinalden alıntı: Fx_57,5

yedklerin önemli yağlı şeylerden çekirdek , cips tarzı şeylerden uzakdur büyük ihtimalle yağlanmadan kaynaklıdır.

hocam herşey... yağlı et cips kola çikolata... yaza kadar diyet yapmak istiyorum... diyetisyene verecek paramda yok... ne yapmam lazım

sağlık sigortan varsa (babadan vs) diyetisyene para vermene gerek yok.eğer sigortan yoksa ve para da vermek istemiyorsan yeşil şeyler dışında birşey yemiyeceksin.şekerli şeylerden ekmek vb şeyler zaten dememe gerek yok sende biliyorsun.ama spor olmadan zor.kilo vermede sıkıntı yaşayanlar bir an önce hızlı şekilde kilo vermezse diyeti bozuyorlar gözlemlediğim kadarıyla bu yüzden de sporsuz olmaz.düzenli spor+rejm hızlı kiilo verdirir bunu baskülde de görünce insan motive oluyor ve devam ediyor sadece diyet olursa sabır lazım oda zor iş

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.