-5 yıldır odamdan nadir çıktım, bu senede dandik bir bölüme gidecem, -1 tane bile arkadaşım yok. Arkadaşlık nedir, arkadaşla nasıl konuşulur bilmiyorum. -İş yok, kız arkadaş bulsam bile bir yere çağırsa daha kendi yediğimi ödeyemem. - Stresten göğsüm parçalanacak gibi oluyor, sürekli tansiyonum çıkıyor. Xanax bağımlısıyım. Eskiden insan nasıl intihar eder veya bir yerleri basıp katliam yapar diye düşünürdüm. İnsan delirince her şey makulleşiyormuş. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yaş 22 hayatım bitti
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
az dışarı çıkın kardeşlerim,
hepsinden önemlisi basit de olsa bir hobi, uğraş, amaç edinin, bakın hiç bir şeyiniz kalmaz.
ben çalıştığım halde uğraştığım, amaç edindiğim bir kaç yan dal var. sanırım yakında işi gücü bırakıp bu yan dallardan birini profesyonel işe çevirecem :)) yoksa var ya, hayat çekilmez olurdu.
-
Dedikleriniz dogru ama parasal sorunlardan dolayi duzgun hobi edinemeyen cok insan var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Erkek, kadın, çocuk, ihtiyar her kesim ve uydurdukları normlar yüzünden acı çekiyorum. Ted bundy, ramirez ve daha niceleri onları iyi anlıyorum.
kesinlikle haklısın ama illa fotoğrafçılık yada gemi maketi yapmak yada malzeme almak zorunda bırakan şeyler değil.
en basitinden:
-bisiklet gezintisi, sporu,
-çizim,
-bir konuda bilgi toplama (esrarengiz olaylar - gizemli olaylar vs.. ) - bunu yapıp youtuber olanlar var:)
-forumda olduğuna göre bilgisayarın var : bilgisayar ile yapılabilecek hemen herşey de bir hobi olabilir. yazılım öğrenme, dijital çizim, 3d tasarım, montaj, video edit vs..
gibi kardeşim..
renkli taş toplamak bile hobidir aslında...
ama mutlaka bir şey bulursan, emin ol kafan onlarla meşgul olurkene daha rahat olacaksın, çünkü, boş anın olmayacak. o boş anlar var ya, insanın aklına pat diye geçmişteki bir sıkıntıyı getirir, bir aşk yarasını, dost ihanetini vs aklına getiren hep o boş zamanlar:)
-
Tipin varsa ve ağzın da laf yaparsa kralsın bu dünyada.Sende bunlar var mı ?
-
Dostum bende seninle aynı durumdayım hatta daha kötü diyebilirim ama bu durumdan kurtulmak için üstüne gitmekten başka seçeneğimiz yok ve bu şekilde giderse berbat bir hayat bizi bekliyor,dayanamayıp intihar da edersek tam bir dram oluruz ve insanlar öldüğümüze üzülmez bile sadece vah çekerler ve 1 gün sonra unutulup gideriz. Yani ya kazanacağız ya da kaybedeceğiz yoksa bu şekilde bir hayat geçmez.
-
Ulen major depresyonla 18 den 31 e geldik, öldügümüz filan yok,korkma, dhdhhdhd
Bende az çok öyleyim. Geçen tek başıma Ortaköy sahilde oturdum. Biraz kafa dağıttım. O zaman farkediyorsunuz herkes işinde gücünde kimsenin umurunda değilim. Öyle yürüdüm durdum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bir yere garson olarak işe gir. 3 ay çalış para biriktirme banka kartından harça. faturalarını bile karttan öde. 3 ay sonra maaş bodronu çıkart bankaya git. 50000 TL kredi al uzun vadede ondan sonra vizesiz hangi uzak ülkeye kaçarsan kaç. ama önce o ülkenin türklerin video izle. mümkünse pasaportunu çıkarttıktan sonra o youtuber yardım iste kalacak yer ve diğer herşey için. kaç canını kurtar. mutlu olursun dileklerimle.
bak göreceksin bunu düşündün mü bile yüzün nasıl gülecek ve mutlu olacaksın
intahar etmede bak sana umut veriyorum. caresiz değilsin
borçunu ödersin sonra para kazandın zaman ülkeden para kaçır demiyorum zaten kaçamazsın o borçtan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgiarticom -- 11 Temmuz 2022; 12:16:42 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X