Bildirim
yaş 22 sigaraya başladım :(
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Salaksın ki
Edit : Tütün daha iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BDFB2BE8F -- 17 Mart 2018; 20:32:32 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kız yüzünden içiyosan alkol falan iç. Ya da ne bileyim şeker at.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kız yüzünden 22 yaşında sigara başlamak
Acıdım
Hayatında gelip geçici bir insan için geleceğine maddi ve manevi olarak zarar mı vereceksin
Yazık
Bu kadar iradesiz olunmaz
Uzatmadan bırak
İnsan sevdiği bir şeyi kaybettiğinde yada yitirdiğinde kendini avutmak için tesellü arar. İlginç biz millet olarak teselliyi hep alkolde bulduk. Benim tercihim vodkaydı. -
Ben 31 diye biliyordum ama neyse
Hoş geldiniz arkadaşlar bu yaşıma gelene kadar çok fazla dert sıkıntı çektim alkol sigarayı uyuşturucu geçin yaşamama son vermem gerekirdi . ama Allah bizleri sevdiği için ona yakın olalım diye kalbimize bedenimize çeşitli yollar ile uyarı veriyor
Hastalıklar yoksulluk haklarımızın başkaları tarafından alınması gibi
Ama Sonuna sonsuza kadar Allah inancını kalbimize beynimize aldığımız zaman eninde sonunda Allah her türlü yardımcı oluyor . Melekleri ve Hz hızırı heran yanınızda bulabilirsiniz
Gerçi ben Allahı yardım için değil Rabbim olduğun için seviyorum gerisi umrumda değil
Hayatımızda o an bize iyi gözüken ve çok istediğimiz şeyler hemen olmuyor diye karamsar umutsuz olmayalım Mutlaka yakın yada ileri zamanda Allah daha iyisini verecektir
Uyuşturucu alkol sigara bunlar çare olamaz olmaz
Kız yüzünden derken? Ne alaka?
Ben şimdi sigara içmiyorum, çok üzüldüğümde sigara içmek aklıma gelmez ki?
quote:
Orijinalden alıntı: Happy_Returns
YAş 20 nin altıysa öyle olur. Üstündeyse genellikle paralı askere ve alkole dönüşüyor. -
Sigara değil de sigaraya başlama nedenin gereksiz.
Ayrıca tabiki sigaraya karşıyım içmesen daha iyi olur ama başlama sebebin hepten ofsayt be kardeşim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ülkücüadam
quote:
YAş 20 nin altıysa öyle olur. Üstündeyse genellikle paralı askere ve alkole dönüşüyor.
İyi güldüm hocam çok teşekkür ederim -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ülkücüadam
quote:
YAş 20 nin altıysa öyle olur. Üstündeyse genellikle paralı askere ve alkole dönüşüyor.
İyi güldüm hocam çok teşekkür ederim
En Beğenilen Yanıtlar

Kız yüzünden 22 yaşında sigara başlamak
Acıdım Hayatında gelip geçici bir insan için geleceğine maddi ve manevi olarak zarar mı vereceksin Yazık Bu kadar iradesiz olunmaz |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X