Şimdi Ara

18 yaşında spora başlamak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaşım 18. Kort tenise başlamak istiyorum. Amacım profesyonel olmak değil sadece hobi olarak yapıp kaslarımın kuvvetlenmesidir. Zamanında bir klüpte kalecilik yaptığım için reflekslerim iyidir fakat uzun bir süredir spor yapmıyorum, stresli bir dönemdede geçtiğim için kaslarım çok zayıfladı ve baya bir göbek saldım. Boyum 1,70 civarı kilom 62. Sizce uygun bir antramanla ve dengeli beslenme ile kort teniste başarılı olabilirmiyim? Amcam Türkiye Bayanlar A milli takım antrönörlüğünü yaptığı için genlerim biraz olsun kort tenise yeteneğim olduğunu düşünüyorum. Fakat spordaki zamanlamam biraz kötü olduğunu biliyorum neyse yorumlarınız için şimdiden teşekkürler. Herkese iyi günler...

• Tennis zor bir spor degil. Yani bence degil. Herhangi bir egitim almadan da yine biseyler yapabiliyorsun.
    (ben de senin gibi eski kaleciyim, suan da kas mas kalmadi )

Kisacasi, istedikten sonra herturlu biseyler yapabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elbryan

Arkadaşlar yaşım 18. Kort tenise başlamak istiyorum. Amacım profesyonel olmak değil sadece hobi olarak yapıp kaslarımın kuvvetlenmesidir. Zamanında bir klüpte kalecilik yaptığım için reflekslerim iyidir fakat uzun bir süredir spor yapmıyorum, stresli bir dönemdede geçtiğim için kaslarım çok zayıfladı ve baya bir göbek saldım. Boyum 1,70 civarı kilom 62. Sizce uygun bir antramanla ve dengeli beslenme ile kort teniste başarılı olabilirmiyim? Amcam Türkiye Bayanlar A milli takım antrönörlüğünü yaptığı için genlerim biraz olsun kort tenise yeteneğim olduğunu düşünüyorum. Fakat spordaki zamanlamam biraz kötü olduğunu biliyorum neyse yorumlarınız için şimdiden teşekkürler. Herkese iyi günler...

sırf bu yüzden tenise başlamak istiyorsan başlama bence, yüzme falan yap

• quote:

Orijinalden alıntı: 2shae

quote:

Orijinalden alıntı: Elbryan

Arkadaşlar yaşım 18. Kort tenise başlamak istiyorum. Amacım profesyonel olmak değil sadece hobi olarak yapıp kaslarımın kuvvetlenmesidir. Zamanında bir klüpte kalecilik yaptığım için reflekslerim iyidir fakat uzun bir süredir spor yapmıyorum, stresli bir dönemdede geçtiğim için kaslarım çok zayıfladı ve baya bir göbek saldım. Boyum 1,70 civarı kilom 62. Sizce uygun bir antramanla ve dengeli beslenme ile kort teniste başarılı olabilirmiyim? Amcam Türkiye Bayanlar A milli takım antrönörlüğünü yaptığı için genlerim biraz olsun kort tenise yeteneğim olduğunu düşünüyorum. Fakat spordaki zamanlamam biraz kötü olduğunu biliyorum neyse yorumlarınız için şimdiden teşekkürler. Herkese iyi günler...

sırf bu yüzden tenise başlamak istiyorsan başlama bence, yüzme falan yap

Yok o sadece düşüncem. Onun için başlacak olsam bu yaşa akdar beklemezdim zaten. Şuan yanlızca kaslarımı biraz daha geliştirip yeni bir hobi kazanmak istiyorum.

• Boşversene sen.Grafite futbola 20 yaşında başlamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

Boşversene sen.Grafite futbola 20 yaşında başlamış.

Doğru. Chelseanin yedek kalecisi Hilorioda 18 yaşında başlamış.
  • Konu üzerinden 1 seneden fazla geçmiş. Merak ettim de ne yaptığını Elbryan. Başladın mı ? Hala devam ediyor musun ? İstediğin istikrarı ya da seni tatmin edebilecek bir performans yakaladın mı ?

16 yaşındayım. 4-5 ay öncesine kadar ben de amatörde kaleciydim. Aile baskısı yüzünden bırakmak zorunda kaldım. Hep bilindik ve mantıksız sebeplerden ötürü çok zorladılar. Strese dayanamayıp bıraktım en sonunda. Şimdi de o baskıların pişmanlığıyla olsa gerek kısıtlı bütçe içinde parasıyla tenise vermeye karar verdiler. Ben de ses çıkarmadım. Ama gönlüm de yoktu futbol yüzünden onların sebep olduğu stresten dolayı. Fakat sevdim sanki. Bugün ilk antremana çıktım da. :)

Bu arada Grafiti 21 yaşında başlamış. :P
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    16 yaşında basketbola başlamak
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.