Şimdi Ara

YAŞ 20. HİÇ KIZ ARKADAŞIM OLMADI :( (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
304
Cevap
7
Favori
29.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Millennium

Şimdi hiç kimse biraz konuşursanız ağzınız laf yaparsa olur bu işler demesin, ilk görüşte insanın bakacağı şey tip, tip tip. Bu kadar.

Tipi iyi olanlar 1-0 başlıyor anlayacağınız.

Ve gene dürüst olalım, şimdi nasıl çoğu erkek güzel ve çekici bir kız istiyorsa kızlar da aynı şekilde bakar. Karakter, para elbet bunların da etkisi var ama herkes insan sonuçta, bunu unutmamak lazım. Hepimizin nefsi en iyisini, en güzelini, en çekici olanını ister, istemiyorum diyen varsa bence kendini kandırıyordur, adı üstünde nefis, dünyaları versen doymaz.

Ben de dış güzelliğe önem veriyorum. İsterdim ki dünyada birincil kriter bu olmasın ama böyle işte. Şimdi istediği kadar cana yakın olsun, ağzı laf yapsın, karakteri güzel olsun, dış görünüş olacak çirkin bulduğum bir kıza yanaşmıyorum, yanaşamıyorum. Doğru bir hareket demiyorum, kimsenin kimseyi sınıflandırmaması gerektiğine tüm kalpten inanan biriyimdir ama elimde değil. Allah günah yazmasın ama bu dünyada yüzüne bakınca irkileceğin tiptekiler de var, insanın baktıkça bakası gelen de var (kesinlikle aşağılayıcı bir şekilde demek istemiyorum, sonuçta hepimiz insanız.)

İşin özü arkadaşlar, ne gidip yok ilerde para yaparım az laf yaparım da bulurum birisini diye ümitlendirin kendinizi, ne de amaaan olmayacaksa olmayacak diyip iyice boşlamayın, tip ve bakımdan elinizdekileri de kaybederseniz affedersiniz artık bilgisayarınızla çıkmaya başlarsınız.

Kişiden kişiye göre degisir. Ben tipsiz degilim ama çok çok güzel ve seksi bir kızla cıkmaktansa orta güzellikte,tatlı,uzun vadede cıkabilecegim biriyle beraber olmak isterim.

Bende kusursuzu istememe gibi birsey var nedenini bilmiyorum. Belki kendime baglayamıyorum çok güzel birini. Ama illa karsımdakinin bir kusuru olacak. Ona bakınca bir kusur bulmam gerekiyo.

Bu şekilde kızı sanki kendime daha kolay baglıyorum. Ve ben kıskanc bi adamım güzel bir sevgilim olsa herkes ona bakacak,her gün teklif gelecek,aldatma potansiyeli yüksek vs vs vs. kafayı yerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: karaçalı

yarısını faln okudum konunun o bu degılde kızlar genelde boyle efendı durust sakın edeplı genclere pek bakmıyolar deyım yerındeyse serefsız olcaksın kızı yıceksın sapkın olcaksın kızlar efendı genclere a bu salk bundan bısy olmaz gozuyle bakar olmus resmen gercekten yazık bu tarz kızlara bunlara hıc bı erkek bakmıcak surumsurum suruncekler o zman akılları baslarına gelır bunların ama nerde bızım mıllette.

Aynen...

Oto boka atlayıp yorum yapan salakları adam sanıyorlar...
  • Vallaha kız işi balık tutmaya benzer bazen kısmetin bi açılır, bi kızla çıkarken 3-5 tanesi avucunun içinde olur bazen avdan eli boş döner balıkçıdan alırsın balıkları...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasimgurel

Vallaha kız işi balık tutmaya benzer bazen kısmetin bi açılır, bi kızla çıkarken 3-5 tanesi avucunun içinde olur bazen avdan eli boş döner balıkçıdan alırsın balıkları...

Modern olta alıp ucuna yem takarak avlanmak var, tahta çubuğa ip bağlayıp suya atmak var.
  • kiz arkadas demek yeni bir telefon hatti demek, bir suru kontur demek, bir suru zaman demek, fedakarlik demek, ozel ilgi gostermek demek

ceken bilir
  • olur öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: knotaqram34

quote:

Orijinalden alıntı: Millennium

Şimdi hiç kimse biraz konuşursanız ağzınız laf yaparsa olur bu işler demesin, ilk görüşte insanın bakacağı şey tip, tip tip. Bu kadar.

Tipi iyi olanlar 1-0 başlıyor anlayacağınız.

Ve gene dürüst olalım, şimdi nasıl çoğu erkek güzel ve çekici bir kız istiyorsa kızlar da aynı şekilde bakar. Karakter, para elbet bunların da etkisi var ama herkes insan sonuçta, bunu unutmamak lazım. Hepimizin nefsi en iyisini, en güzelini, en çekici olanını ister, istemiyorum diyen varsa bence kendini kandırıyordur, adı üstünde nefis, dünyaları versen doymaz.

Ben de dış güzelliğe önem veriyorum. İsterdim ki dünyada birincil kriter bu olmasın ama böyle işte. Şimdi istediği kadar cana yakın olsun, ağzı laf yapsın, karakteri güzel olsun, dış görünüş olacak çirkin bulduğum bir kıza yanaşmıyorum, yanaşamıyorum. Doğru bir hareket demiyorum, kimsenin kimseyi sınıflandırmaması gerektiğine tüm kalpten inanan biriyimdir ama elimde değil. Allah günah yazmasın ama bu dünyada yüzüne bakınca irkileceğin tiptekiler de var, insanın baktıkça bakası gelen de var (kesinlikle aşağılayıcı bir şekilde demek istemiyorum, sonuçta hepimiz insanız.)

İşin özü arkadaşlar, ne gidip yok ilerde para yaparım az laf yaparım da bulurum birisini diye ümitlendirin kendinizi, ne de amaaan olmayacaksa olmayacak diyip iyice boşlamayın, tip ve bakımdan elinizdekileri de kaybederseniz affedersiniz artık bilgisayarınızla çıkmaya başlarsınız.

Kişiden kişiye göre degisir. Ben tipsiz degilim ama çok çok güzel ve seksi bir kızla cıkmaktansa orta güzellikte,tatlı,uzun vadede cıkabilecegim biriyle beraber olmak isterim.

Bende kusursuzu istememe gibi birsey var nedenini bilmiyorum. Belki kendime baglayamıyorum çok güzel birini. Ama illa karsımdakinin bir kusuru olacak. Ona bakınca bir kusur bulmam gerekiyo.

Bu şekilde kızı sanki kendime daha kolay baglıyorum. Ve ben kıskanc bi adamım güzel bir sevgilim olsa herkes ona bakacak,her gün teklif gelecek,aldatma potansiyeli yüksek vs vs vs. kafayı yerim.

@Millennium ,
    hocam ayni senin görüşlere sahibim bazen o irkildigin tiplere üzülürüm derim oda insan ama bazen harbiden içim acayip olur bakınca günah mı işliyorum bilemiyorum ya, bende isterim baktınmı bakasın gelecek gözlerini ondan alamayacaksın ama inan daha öle biri ile karşilaşmadım eğer karşilaşirsam peşini bırakmam aga :) vapura binse vapur limandan ayrilip gitse atlar denize karşiya kadar yüzerim ve bunu hak edecek br güzellik arayan ileri derecede psikomanyağım bu konuda e bu beni de korkutuyor

şimdi sana bir sorum var sen buldun mu karşilaştinmi ?

@knotaqram34,
    hocam senin gibisini de ilk defa görüyorum keşke bende okadar anlayişli olabilsem " Bende kusursuzu istememe gibi birsey var " demişsin herkezde biraz bu histen olsa belki dünyada evli çift oranı artar ve ilişkiler bir kademe atlar b
    ence nedenini bilmiyorum demişsin ama güzel bir nedeni var :)

• enteresan

aslında her körün topalın bir alıcısı olur,bir yerde büyük bir eksiklik var ama nerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: prenskaan

enteresan

aslında her körün topalın bir alıcısı olur,bir yerde büyük bir eksiklik var ama nerde

İnsanların zihniyetinde.
  • 20 yaşında komplekse mi gircen şimdi ? Üniv. bitir işini al evlen ondan sonra kız arkadaşın esamesini aklına getirmezsin ... mantıklı düşün ...
  • Abi aslında olmadımı olmuyor kader bi yerde bende parada var yani cokta tipsiz sayılmam ama hiç mutlu olamıyorum tamam kız buluyorum ama hiç tatmin etmiyor 2 ay geçior anlaşamayıp ayrılıoz , Galiba sorun biraz bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaçalı

yarısını faln okudum konunun o bu degılde kızlar genelde boyle efendı durust sakın edeplı genclere pek bakmıyolar deyım yerındeyse serefsız olcaksın kızı yıceksın sapkın olcaksın kızlar efendı genclere a bu salk bundan bısy olmaz gozuyle bakar olmus resmen gercekten yazık bu tarz kızlara bunlara hıc bı erkek bakmıcak surumsurum suruncekler o zman akılları baslarına gelır bunların ama nerde bızım mıllette.

http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=hatunlar%C4%B1n%20efendi%20adam%20yerine%20pi%C3%A7%20tercihi

• quote:

Orijinalden alıntı: Outrage

ben orta okulda millli oldum

bacınlamı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maghapas

quote:

Orijinalden alıntı: fernsehn

quote:

Orijinalden alıntı: lunarstrain

Aslında konu dışı başlıklarına pek bir şey yazmam, arada okurum ama bu konuyu görünce bir şeyler yazmam gerektiğini hissettim. Benim yaşım 29. Benim de henüz kız arkadaşım olmadı. Tipsiz değilim, çok yakışıklı da değilim. İdare ederim. Tek dezavantajım boyum 1.70. O da tipten çok daha önemli ne yazık ki. Kızlar erkekte herşeyden önce boya bakıyor. 1.50'lik kızlar bile 1.80 aşağısı erkeklerle pek ilgilenmiyorlar. Ha boyu kısa olup da kız arkadaşı olan erkekler de var, hatta çoğunun kız arkadaşı var. Ama o erkeklerle çıkan kızların da ideallerinde uzun boylu erkeklerle çıkmak varken, başka bir özelliği çok ağır bastığı için o erkeği tercih etmiş oluyorlar. Bu yerine göre Di Caprio gibi bir yakışıklılık, zenginlik, karizma, güç, popülerlik vs. olabiliyor. Ben genelde sesiz, sakin takılan, çok ortalıklarda gözükmeyen, hatta az tanınan birisiydim genellikle. Hatta içine kapanık olarak bile değerlendirebilirim kendimi. Bu da boyla birleşince beni kızlar konusunda dışarıda bıraktı diyebilirim.

Benim de kendime göre iyi özelliklerim vardı aslında. Hatta üniversite hayatımda da bazı özelliklerimle diğerlerinden farklıydım bir çok konuda. Çok iyi yabancı dilim vardı, derslerim hep iyiydi, hatta herkesin 100 üzerinden 10-20 arası aldığı derslerden 90 çektiğim olurdu, ki o ara beni çalıştırsana diye yanıma gelen kızlar bile oluyordu. Ama o kızlar vize-final dönemi bitince ortadan kayboluyordu nedense. Sonra bilgisayardan iyi anladığım için hep bir sorunu olan bana danışırdı. Ama işte hepsi o. Aslında o dönemde önüme 1-2 fırsat çıkmıştı. Benimle ilgilenen, bugün güzel bulduğum bir kız vardı ama o günlerde başka bir kıza bağlandığım için onu göremedim. Bugün bir daha o güne dönsem asla böyle bir hata yapmam. Ama geçti artık, o kız evlendi gitti. Benim istediğim kız da beni reddetti, o da bugün başka bir adamla evli.

Şimdi de çok saygın bir mesleğim var, ortalamanın üzerinde sayılabilecek bir aylık gelirim var. Boş vakitlerimde fitnessa gidiyorum falan filan. Ama hala aynı, az dikkat çeken, ortalarda gözükmeyen, pek farkedilmeyen bir insanım. Bir iki yıl öncesine kadar arkadaşlarım vasıtasıyla tanıştırıldığım kızlar oldu, gidip buluştuk falan ama hiç biri benim tipim değildi. Beğenmediğimi hissettirdim sanırım, bir daha ne ben onları aradım ne de onlar beni. Kimse de çıkmıyor artık önüme. Pek bir beklentim de yok. Zaten yaş ilerledikçe öyle kimseyi de kolay kolay beğenmez oluyor insan.

Benzer bir durum bende de mevcut, fakat ben erkek değilim ve 23 yaşındayım. Bunu burada yazmaktan çekinmiyorum kesinlikle, 3.5 yıldır falan bu forumdayım, bilen bilir, bazen saçma sapan özel mesajlar aldım ama umrumda değil. Biraz dertleşmek istiyorum herkes gibi.

Şimdiye kadar hiç erkek arkadaşım olmadı, hiç kimse de gelip teklif falan etmedi. İnternet aracılığıyla tanıştıklarım oldu, buluştum falan ama asla 2.buluşma gerçekleşmedi, çoğunlukla reddedilen taraf oldum, bir kez de kendim reddettim. Bilemiyorum, Türkiye'nin bana göre en modern kentinde yaşıyorum, mimarlık mezunuyum, yüksek lisansa başlayacağım nasipse ama kimselerle anlaşamıyorum. Birisi bana ''Bana göre fazlasın, mimarlık okuyorsun.'' vs gibilerinden konuşmuştu; sanırım aşık atamayacaklarını düşündü çoğu. Aksine hiç öyle bir iddiam olmadı, tek derdim muhabbet etmek, birşeyler paylaşmak, ilgi görmek, sevilmek herkes gibi. Diğer kızlar gibi para, araba, marka vs gibi takıntılarım da yoktur, hanımefendiliğimden dem vurdular ama hep yarı yolda bıraktılar. Kadınlar kaprisli derler ama erkeklerin de geri kalır yanı yok bana göre. Basit, günübirlik şeyler de istemedim, olursa adam gibi efendi birisi olsun dedim ama olmadı bir türlü. Zaten bölümüm gereği kendime zaman ayıramazken bunlara da zaman ayıramadım, bir mücadeledir gitti, şimdi kimseleri inandıramaz oldum hiç erkek arkadaşım olmadığına.

Kısmet işi tabi ki bunlar ama pek umudum da yok açıkçası. Fazla dışarı çıkmayan, evde vakit geçiren, okuyan, kişisel gelişime önem veren biriyim. Erkekler her ne kadar aksini iddia etseler de böyle kızları da istemiyorlar. Onlara göre hoppa, gönül eğlendirmelik, pür neşe, süslü püslü ve kolayca hakimiyet altına alabilecekleri kızlar makbul. Bunlar benim kendi görüşüm, elbette istisnaları vardır ama Türk erkeklerinin geneli böyle diyebilirim.

Biraz uzun oldu ama okuduğunuz için teşekkür ederim.

aynen!!.. gayet masum bi istek aslında ama olmayınca olmuyor işte, ben de 22 yaşındayım benim de hiç sevgilim olmadı.. Soranlara yalan söylüyorum lisede bi tane olmuştu falan diye duyanlar nası ya senin nası olmaz filan diyor, bende anlamıyorum zaten çene var, tip kötü değil param da var özel de okuyorum ama küçük gösteriyorum işte oradan kaybediyorum Bir de hoşlandığım kızlara direk alenen yazıyorum ama herkes arkadaşı gibi görüyor beni ve bunu söylüyorlar bu nası bişi arkadaş yaa......

Arkadaşlar merhabalar bende konu dışında pek birşey yazmazdım ama bu yazılanlar ve bu konu benide yakaladı.

Benim yaşım 27 benimde bu yaşıma kadar hiçbir kız arkadaşım olmadı sayılır sadece 16 yaşındayken 10 hafta bile sürmeyen bir duygusal yakınlaşma sonra bayan başka bir ile taşındı öylece ortada kala kaldım ne olduğunu dahi anlamadım.Daha sonra okul ve iş hayatına odaklandım ve 10 senemi bu şelikde geçirdim.Çok başarılıydım hiçbir sıkıntım yoktu.Kendime hedefler koyuyor ve o hedeflere ulaşıyor bunun mutluluğu ile günlerim geçiyordu.Herkes bana ne zaman evleneceksin zamanı geldi v.b. söylemlerde bulunurlardı bende hep Allahtan hayırlısı demekki daha zamanı gelmemiş der geçerdim.

Gelelim asıl konuya geçen sene bu zamanlar bir kız bana yakınlaşmaya başladı.Hiç tahmin etmediğim biriydi bu uzun zamandır arkadaşım olan birisiydi karakter ve huy olarak bana çok uygundu çok sık görüşüyorduk önceleri de iş icabı ama ikimizde birbirimize hiç o gözle bakmazdık.Bu yakınlaşma olunca ikimizde birbirimize çok bağlandık o zamanlar ayaklarım yerden kesiliyordu.Çok mesafeli ve saygılı bir birlikteliğimiz oldu birbirimizi çok mutlu ediyorduk bakarak gülümseyerek beraber yemek yiyerek v.b. diyordum acaba senelerdir beklediğim kız bumuydu sonuçta bakıyorum ruh ikizim gibiydi birbirimize de çok yakışıyorduk.
    O anlar çok güzeldi ama geçiciymiş.Ben iş için yurt dışına çıktım tekrar geri geldim bakıyorum attığı mesajlarda bir mesafe var neredeyse resmi ağızla yazıyor.Dedim ne oldu söylemiyor o hafta iyicene sıkıştırdım söyledi ailesi bunu başka biri ile düşünüyormuş çocukla tanışıyorlarmış v.b. kan beynime çıktı dedi ben onu istemiyorum ama onunla evlenmem gerekiyor bizde aile ne derse o olur filan.Bende dedim zaten beni biriyle kıyasladın ve onu tercih ettiysen bundan sonra ölüyorum desen de bana gelemezsin ben karakter olarak böyle birşeyi kabul etmem sana bir kere şans verdim sende tercihi başka kişiden yana kullandın ve yanından ayrıldım tüm iletişim bilgilerini de sildim ve sildirdim.O gün çok boğuldum daraldım sinirden el ele tutuşan çiftleri görünce arabayla çarpasım ezesim geliyordu.Madem böyle bir olasılık var neden bana yakınlaşıyorsun ben öyle gönül eğlendiren bir tip de değilimki.Onu çok da mutlu etmiştim hep de söylüyordu ama sonuç.

Şimdi bakıyorumda kalbim sevgi ile doluydu ve çok mutluydum daha sonra kalbim birden bire boşaldı ve 3 aydır ne yediğimi ne de içtiğimi biliyorum tüm düzenim huzurum psikolojim alt üst oldu.O da çok acı çekiyor biliyorum gönlünden ben geçiyorum ara ara yine söylüyor ama ben yüz vermiyorum sonuçta böyle birşeyi ne ben ne de gururum kabul eder.O da kabul ediyor sana çok kötülük yaptım kendimi hiç affetmeyeceğim düzenini bozdum diyor ama neye yarar.O yüzden diyorumki keşke hiç konuşmaya başlamasaydım hiç ilgilenmeseydim onunla sonuçta 3-5 ay mutlu olduktan sonra 1-2 sene acı çekeceksem neye yarar.Düşünsenize şu anda dahil hiç aklımdan çıkmıyor.Her an aklımda dışarıda beraber gezen bir çift gördüğümde artık içim acıyor tv'lerde filmlerde dahi görsem heleki seni seviyorum filan diyorlarsa içim acıyor hep o aklıma geliyor unutmam lazım ama çok zor bir şey bu.Uyuşturucudan kurtulmanın verdiği tepkiler ile aşk acısından kurtulmaya çalışmanın verdiği tepkilerin aynı olduğunu okumuştum gerçektende öyle şu anda amaçsızca yaşıyorum hiçbir amacım yok.Psikolog bir tanıdık var onunla konuştum o da devamlı sosyal ol tek başına biryerde durma kendinde değişiklikler yap dedi.Bende söylediklerine uymaya çalışıyorum iyide geliyor çoğu zaman dışarıda arkadaşlarımla zaman geçiyorum iftar yemeklerini dışarılarda yiyorum.Kendimde değişiklik olarakda saç ektirdim beni epey bir süre oyalar diye düşünüyorum sonuçta aynaya baktığımda daha genç görünen birini görmek ve herkesin bana ilgi göstermesi psikolojime iyi geliyor ama hepsi geçici akşam olunca yatağa yatınca yine aynı bunalım.
    Sonuç olarak bizim gibi ağır karakterli insanları bu sevgili aşk olayları eğer geri teperse çok yıpranıyor hele birde aradan uzun zaman geçiyor ve ilk defa biri sana yakınlaşıyor ilgi gösteriyor seni çok ama çok mutlu ediyorsa o günleri hatırladıkça acın daha da arta biliyor.Bu başıma gelen 2. acı o yüzden artık kimseyi sevmek istemiyorum kızlardan da iyicene soğudum.Hiç karşıma iyi bir örnek çıkmadı artık gözümde korkuyor bu acıyı çekmek istemiyorum işteki performansım çok düştü sağolsunlar durumumu bildikleri için benimle ilgileniyorlar ama başka bir işte çalışıyor olsam belki işimden olacaktım.O zaman ne yapacaktım evde kalsam iş arasam tekrardan ne kadar çok sıkıntıda kalırdım değilmi.Bu saaten sonra evleneceksem de görücü usulu ile evlenmek istiyorum önce sevip sonra evlenmektense önce hoşlanıp beğenip evlenimek sonra onu sevmek istiyorum.Sonuçta karakter ve huy önce sevgi sonra gelir.Allah insanın kalbine de o sevgiyi verir şüphesiz.

Sonuç olarak bu konudaki çoğu kişi uzun süredir sevgi görmemiş kişiler gibi görünüyor benim size tavsiyem aman dikkat sevgiyi bulursunuz ayaklarınız yerden kesilir mutluluktan uçarsanız dahi çok dikkatli olun inşallah kimsenin başına benim gibi birşey gelmez ama yinede siz dikkatli olun geri teperse çekilir bir acı değil bu.Hele ki uzun bir süreden sonra kaybetmek hiç çekilmiyor.

• Merhaba arkadaşlar 26 yaşındayım ben,benimde 20 yaşından sonra kızlarla aram çok iyi oldu hatta çok çok iyi kızlarlada çıktım özellikle özel bi hastanede çalışmaya başladıktan para kazandıktan sonra ama zengin değilim,allaha şükürde durumum kötü değil,ağzının laf yapması sempatik olmak ve sıcak olmak gerçekten önemli bazı insanlar ne yaparsa yapsın hep soğuk geliyor sanırım yaradılış gereği buna yapacak bişey yok ben 1.65 boylarında minyon biriyim kendimden çok uzun kızlarlada oldum:) ama şimdi bakınca aslında gereksiz madem 23 24 yaşına gelmişsniz bence iyi bi iş arayın sonrada helalinizi evleneceğiniz kızı bulun kimseyle olmamışsanız,kimseyle olmayan hanımefendi bi kızlada olmak sizin hakkınız,mutlaka iyi kızlar vardır ama laylaylom kızlarla olmamalısınız ben Elazığda yaşıyorum burda çok güzel kızlar efendi olan biriyle evlenmek ister beraber olmak ister genelde,sanırım büyük şehirlerde tam tersi oluyor,yani bende artık evliliği düşünüyorum bence sizde düşünün:)

• yalnız olmadığımı bilmek güzel bende 20 yaşındayım bende çıkmadım kimseyle yakınlaşan kızlar oldu ama teklif etmedim öyle unutuldu gitti. artık canıma tak etti 6 7 ay önce teklif ettim o da reddedildi kızlara fazla ilgi göstermicen reddedilmemin nedeni %90 buydu çünkü başta resmen ağzımın içine düşen her gün mesaj atan yanımdan ayrılmayan kız ben ona ilgi göstermeye başlayınca soğudu böyle saçma bişey olabilirmi ama insan hata yaptıkça akıllanıyo

edit: Ayrıca şu da bir gerçek ÖZGÜVEN aşırı derecede önemli 16 yaşında arkadaşların gazına gelip kumsalda 3 tane kızın yanına gidip tanışmıştım ve ondan sonra kendime bir özgüven gelmişti normalde yolda yürürken bir kız bile bakmazken bir anda kızlar kesmeye başlamıştı sonra sınıftaki bir kızla yakınlaşıp ona teklif edemeyince benim özgüven yine gitti sonum ne olcak bilmiyorum açıkcası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pirtav -- 29 Ağustos 2010; 13:34:06 >

• 27 yaşındayım hiç kız arkadaşım olmadı 5-6 kez reddeildim. Her şeyde bir hayır vardır. İyi ki de olmamış çünkü bu sayede yabancı bir bayanla evlenmeye karar verdim bir terslik olmazsada şimdilik birisi var yazıştığım. Zamanı gelince bulursun.
  • 1- bir kadını elde etmek istiyorsanız öncelikle kaybetmeyi göze alacaksınız
    2- cesur olacaksınız uzaktan tv izler gibi kızı izlemeyeceksiniz, isteginizi açıkça belirmekten korkmayacaksın
    3- arabam olsa, tipim olsa, body yapsam,evim olsa bunlar sizin kendi korkaklıgınızı örtbas etmek için bilinçaltınızın uydurdugu şeyler.
    (hepsinin aksi örneklerl var dünyada)
    a- erkekler hep reddedilmekten korkar, bu korku tüm vücüdu saran bir hastalık gibidir, yapılması gereken hastalık vücüdu sarmadan,
    kıza niyetinizi açıkça söylemek bu durumda:
    aa- kabul eder(herşey güzel olur)
    ab- reddeder (sana baglı salaksan bunalım takılırsın, kafan çalışıyorsa hedef2 ye dogru yol alırsın)(ilhan irem -boşver arkadaş ı dinleyin :P)
    b-param olsa olurdu..........(böyle kızı ne yapacaksın arkadaşım iyiki olmamış)

4-tecrübe
    a-sanki ilk çıktıgın kızla evleneceksin, hayallerinin kadınını arama(yaş 25 e kadar böyle takıl) senden hoşlanan kızlarla çık(ki onlarda böyle konu açmasın ileride) tecrübe olsun
    b- bir kadın tarafından üzüleceksin ki erkek olasın bir kere başına gelmeden anlamazsın(geriye dönüp baktıgında ne safmışım ne salakmışım diyorsan olmuşsun demektir :))
    c-okul bitsin sonra bakarız bu işlere:hata okul nasıl gelecegin için önemliyse , ileride bir aile kuracaksın kuracagın aile içinde iyi bir eş seçmen lazım, kızlar hakkında bir bilgin tecrüben olmalı ki dogru insan karşına çıktıgında kaçırmayasın.işi bilmiyorsan avlanırsın her çıktıgınla cinsellik yaşamak şart değil sonuçta. sevip sevmeyi başarırsan kendini kral gibi hissedersin, her işin rast gider. ortak geleceginiz için daha çalışkan daha disiplinli olursun.

5-kızlar bana hep arkaş gözüyle yaklaşıyor(çünki korktun gene)

a- kızı ilk gördügünde bi süz kız senin onu begendigini anlasın
    b- ilk yanlız kaldıgında senin erkek arkadaşın var mı diye direkt sor( olmadıgından eminsen bile sor,ay canım sen bana hiç öyle yaklaşmadınki diyemesin, yok dersede hemen teklif falan etmeyin, zaten hiçbir zaman teklif etmeyin :P ileride elini tutarsınız...
    c- çok konuşma (ortamı sıcak tutma görevini sana kim verdi )
    d- ten teması : kızla konuşurken eline dokun gözünün içine bak(abartma )

6- her zaman temiz ol , güzel kok, kıyafetin birbiriyle uyumlu olsun
    7- cesur ol kaybetmeyi göze al
    8- cesur ol kaybetmeyi göze al
    9-cesur ol kaybetmeyi göze al
    10-......................................................( tüm forumu okudum cevabım tüm kardeşlerime , sadece soruyu sorana değil

• quote:

Orijinalden alıntı: konix

quote:

Orijinalden alıntı: Kuro no Shinigami

quote:

Orijinalden alıntı: Outrage

ben orta okulda millli oldum

kardeş bu üzücü haberi sana vermek istemezdim ama sağ el sayılmıyor

/>

• tip yok, para yok, dil yok
    acı gerçekler bu 3lüden biri olmazsa baya zor ama kendini başka şeylerden ilgi çektirtmeye çalışmakda iyi olur.

bende bu yaşda kendimi yavaş yavaş aşıyorum
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.