Şimdi Ara

Yaş 17 biyerde konaklayabiliyor muyuz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
41.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Samsun Atakum'da bir yada iki gece konaklamam lazım 17 yaşındayım bi sorun çıkar mı ?? yer tavsiyesi olan var mı günübrlik gidip gelmek saçma geliorda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çöl Tilkisi -- 23 Temmuz 2010; 23:17:12 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yaş 17 Bi yerde Konaklayabiliyor Musunuz?

18 Yaş Altı Pansiyonda Kalabilir Mi?

18 yaşından küçük bireyler, ebeveynleri veya yasal vasileri eşlik ettikleri sürece pansiyonlarda konaklayabilirler. Ancak bazı pansiyonlar, yaş sınırı uygulayabilir ve 18 yaş altı misafir kabul etmeyebilir.

17 Yaş Otelde Kalabilir Mi?

17 yaşındaki bireyler, çoğu durumda otellerde konaklayabilirler. Ancak bazı oteller de 18 yaş sınırı uygulayabilir. Ayrıca, 17 yaşından küçük misafirlerin, ebeveynleri veya yasal vasileri olmadan otelde konaklama yapabilmeleri için yazılı izin almaları gerekebilir.

18 Yaş Altı Nerede Kalabilir?

18 yaşından küçük bireyler, ebeveynleri veya yasal vasileri ile birlikte aşağıdaki konaklama seçeneklerinde kalabilirler:

• Pansiyonlar
    • Oteller
    • Misafirhaneler
    • Kamp alanları
    • Gençlik hostelleri

Pansiyonlarda 18 Yaş Altı Kalabilir Mi?

Evet, çoğu pansiyon 18 yaşından küçük bireyleri, ebeveynleri veya yasal vasileri eşliğinde kabul eder.

18 Yaş Altı Otelde Kalabilir Mi?

Çoğu otel, 17 yaşındaki bireyleri kabul eder. Ancak bazı oteller 18 yaş sınırı uygulayabilir.

Pansiyon 18 Yaş Altı

18 yaşından küçük bireyler, ebeveynleri veya yasal vasileri ile birlikte pansiyonlarda konaklayabilirler.

Pansiyon Yaş Sınırı

Pansiyonlar genellikle yaş sınırı belirlemez, ancak bazıları 18 yaş altı misafir kabul etmeyebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çöl Tilkisi

Arkadaşlar Samsun Atakum'da bir yada iki gece konaklamam lazım 17 yaşındayım bi sorun çıkar mı ?? yer tavsiyesi olan var mı günübrlik gidip gelmek saçma geliorda..

Çıkar
    18 yaşın altındayken kalamıyorsunuz
    Arkadaşlar gitmişti tatile öyle, gece 2 gibi yalvar yakar bir oda bulabilmişler, onda da sadece 1 gecelik izin verilmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

quote:

Arkadaşlar Samsun Atakum'da bir yada iki gece konaklamam lazım 17 yaşındayım bi sorun çıkar mı ?? yer tavsiyesi olan var mı günübrlik gidip gelmek saçma geliorda..

Çıkar
    Arkadaşlar gitmişti tatile öyle, gece 2 gibi yalvar yakar bir oda bulabilmişler, onda da sadece 1 gecelik izin verilmiş

yazılı izinle falanda olmaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Headshott

quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

quote:

Çıkar

yazılı izinle falanda olmaz mı?

Valla bilmiyorum, yanınızda bi tane +18 varsa onun adına yapabilirsiniz muhtemelen de, öbür türlü sorun çıkardıklarını biliyorum.

• yanında 1 tane +18 varsa sorun olmaz diye düşünüyorum..
  • Zamanında çok yaşadık o sorunu biz.
    Eğer yanında bir velin olursa 18 yaşından büyük konaklayabilirsin.
    Fakat 17 yaşında ise büyük otellerin hiçbiri almaz.Çünkü bilgisayara kayıt işlemi yapıp polis vb yerlere dosya göndermeleri lazım.
    17 yaş da yasak olduğu için almıyorlar.
    Anca ildeki pansiyonlar ile görüşebilirsiniz.Mesela yazlık yerlerdeki pansiyonların bir çoğu alıyor 18 yaşından küçükleri.
  • Forumda samsunda bulunan bir çok arkadaş var,yardımcı olabileceklerini düşünüyorum..

tanıdık bir otel, ya da kendi evlerinde bile misafir edebilirler diye düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    18 yaş altı otelde kalmak
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu iş böyle olmayacak gibi öff ya
    Forumdan 18 yaş üstü bi arkadaş gelse (bi tane tanıyorum zaten :) ) onun adına kayıt yaptırsam bi sorun çıkar mı?
  • quote:

Bu iş böyle olmayacak gibi öff ya
    Forumdan 18 yaş üstü bi arkadaş gelse (bi tane tanıyorum zaten :) ) onun adına kayıt yaptırsam bi sorun çıkar mı?

Kayıt yaptırdığın kişi için sorun olmazsa otel için de olacağını sanmıyorum
  • quote:

Bu iş böyle olmayacak gibi öff ya

çıkmaz ama yiğenim falan desin
    ne bilelim olum otelci miyiz
  • samsun atakumda ben varım yaa :) Kalmayı düşündüğün bir yer var mı
  • Yeşilyurt denen lanet olasıca yere en yakın, en düzgün yer nereyse orda kalmayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çöl Tilkisi -- 24 Temmuz 2010; 1:34:04 >
  • az ilerisinde marin butik otel var. pahalı bir yer gibi hiç kalmadım ama. Orayı bi araştır derim. Tek kalacağın için sorun çıkarmazlar...
  • Samsun atakumda oturuyorum

Sahil tarafında bi otel var ama ismini bilmiyorum, yeşilyurta yakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

samsun atakumda ben varım yaa :) Kalmayı düşündüğün bir yer var mı

samsun atakumlu çok arkadaş var forumda buluşma yapak
  • Otellerde bu durum sorun oluyor sanırım ama pansiyonda sorun olmuyor.. Kimliğinle gitmelisin tabii ,

sen pansiyona gittiğinde pansiyon sahibi senin kimlik bilgilerini çocuk polisine bildiriyor , bu çocuk benim pansiyonumda kalıyor diye, eğer ailen karakola gider de çocuğum kayıp/ortada yok gibi şeyler söylerse hemen seni buluyorlar pansiyonda.

Biz arkadaşlarla gittik tatile pansiyonda kaldık, durum bu
  • Anlaşılan otelde kalmam imkansız gibi birşey..
    Sanırım pansiyon gibi biyer bulmam lazım orda oturanlar arkadaşlar daha iyi bilir en düzgün,en güvenli pansiyon neresi?
  • quote:

Anlaşılan otelde kalmam imkansız gibi birşey..
    Sanırım pansiyon gibi biyer bulmam lazım orda oturanlar arkadaşlar daha iyi bilir en düzgün,en güvenli pansiyon neresi?

Para olarak sıkıntın yoksa pansiyon isimlerini öğren git, ya da orda bi tanıdığın varsa pansiyon bulsun gitsin pazarlık yapsın
  • http://www.oteldolphin.com/

Otele fuhuş için baskın yapıldı fakat senin için sorun olmaz. Pahalı otelde değil duyduğum kadarıyla. Kabul ederler seni
  • @amet42
    Foruma o yüzden yazdım ama cevap veren olmadı :((
    Arkadaslar yeşilyurta en yakın,en düzgün, en güvenli pansiyon neresi?
    @umut5513
    Benim için neden sorun olmaz ki?
    Sonuçda orasıda otel ve 18 yaş sınırı vardır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.