Şimdi kalkıp kesmeye eriniyorum keşke çıkmasa diyorum
quote:
Orijinalden alıntı: düdüklü leblebi
arkadaşlar bu sene 16ma gireceğim..ama yüzüm hala çocuksu..pek rahatsız olmuyorum ama yine de insan ufaktan tedirgin olmuyor değil..mesela bazen yaşıtlarıma bakıyorum veya 1-2 yaş büyüklere bakıyorum..yüzleri tam genç yüzü gibi..benim yüzümden acaba ne zaman bu çocuksuluk gider?
Çünkü sen zaten çocuksun.
bilader zaten çocuksn;D
quote:
Orijinalden alıntı: uzil
düdük sen zaten daha çocuksun..
düdük demene koptum ya
25-30 lu yaşlarda daha genç gözükürsün.
ben de senin gibiyim
Yaş daha 15 16 bile değil ne bekliyordun recep ivedik mi ?
yaş 21 ama babyface'im ama bence böyle daha iyi hemileriki yaşlarda daha genç gösterirsin hemde kızlar daha çok sever seni:P gerçi 16 yaş daha ne ki
18 yaşındayım bende öyleyim
aha az önce traş oldum, yine 1 ünite kan kaybettik
Mantıken öyle olması lazım zaten. 16 yaşındasın ve çocuksun. Sınırlı ehliyetsiz.
traş 2 dk mı? bide o lavaboyu temizleme fln var. sonra yanması var.
quote:
Orijinalden alıntı: Canok
traş 2 dk mı? bide o lavaboyu temizleme fln var. sonra yanması var.
e 2 ay traş olmazsan zaten lavaboyu temizlersin. ben günde bir traş olunmasından bahsediyorum. 2 dakika sürmüyor, düzenli traş olunca da yanma olmuyor, hatta seviyorum o yeni traş olma hissini.
dudak ile burun arası garip bir durumda oluyor
millet o bebeksi yüz için ameliyat oluyor yahu tadını çıkarmaya bak
quote:
Orijinalden alıntı: bilm-i yorum
iyi de hala çocuksun zaten Ama bugünlerinin kıymetini iyi bil
Gez, toz, eğlen
/>
Kıla,tüye meraklı olan ne kadar da çok kişi varmış.İlginç...
quote:
Orijinalden alıntı: KRHTH
20 Yaşındayım Ben HaLa öLeyimTakma Kafana xD
Zaten öyle olmasa emoluk yakışmaz
16 yaş zaten -alınma da- çocuk yaşı. Kendini olgun hissedebilirsin bunu yüzüne ve başkalarının yüzlerine bağlamaman lazım. Herşeyin bi zamanı var benim de 18imde bıyıklarım, fuallerim ve sakallarım çıkmaya başlamıştı. Şimdi yaş 20; fual sakal, bıyık kombinasyonu yaptım, bana sorarsan yüzü en çok değiştiren bıyıktır. Bıyıkları kesince 3 yıl geri gidiyorum sanki traş olayını da abartmaya gerek yok ben 2 günde bir makineyi vuruyorum en fazla 2dk sürüyor. yüzüm hassas olduğundan jilet kullanmıyorum tahriş ediyor
kızlar öle sevio olum
yaş 24 ama sakalı bıyığı keseyim direk 15 yaşındayım