bilgisayarım her acıldığında NvMcTray.dll modulu bulunamadı diyor.Bu konuda ne yapabilirim yardımcı olursanız sewinirim.Şimdiden herkese tesekkurler.
Başlat/Çalıştır/Regedit HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run altındaki HKLM\..\Run: [NvMediaCenter] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvMcTray.dll,NvTaskbarInit adlı ikili veriyi sil
bilgisayarım her acıldığında NvMcTray.dll modulu bulunamadı diyor.Bu konuda ne yapabilirim yardımcı olursanız sewinirim.Şimdiden herkese tesekkurler.
Kardeşim bot musun sürekli aynı şeyi yazıyorsun dediklerimizi uyguladınmı biraz açıklama yaz
bence sen Symmetrical dediklerini yap en mantiklisi hatta ctrl+f yapip direk yaz arar rahatca bulursun bu arad sende az ilgi göster olup olmadiginida baska çözümler bulunsun dostum
unutmadan belki bu dll nvidia ile alakali ama ayni isimde bir trojan girmis olabilir ve normal dll in yerine gecmistir. sen genede adware olayina gir !!!
tesekkurler walla oldu ekran kartını tekrara yukledim kusurada bakmayın arklar.bu arada ad-aware olayına su anda girdim sağolun war olun bu işlerde acamiyim biraz tesekkurler
quote:
Orjinalden alıntı: tekbuz
unutmadan belki bu dll nvidia ile alakali ama ayni isimde bir trojan girmis olabilir ve normal dll in yerine gecmistir. sen genede adware olayina gir !!!
Gayet mantıklı ...
spysweeper de deneyebilirsin çok iyidir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme