Şimdi Ara

Yarrdımmmm NvMcTray.dll hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarım her acıldığında NvMcTray.dll modulu bulunamadı diyor.Bu konuda ne yapabilirim yardımcı olursanız sewinirim.Şimdiden herkese tesekkurler.

• Başlat/Çalıştır/Regedit HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run altındaki
    HKLM\..\Run: [NvMediaCenter] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvMcTray.dll,NvTaskbarInit
    adlı ikili veriyi sil
  • Ya da NVidia nın sitesinden ilgili dosyayı al..
  • ekran kartı sürücünü kaldır tekrar kur
  • --------------------------------------------------------------------------------

bilgisayarım her acıldığında NvMcTray.dll modulu bulunamadı diyor.Bu konuda ne yapabilirim yardımcı olursanız sewinirim.Şimdiden herkese tesekkurler.
  • Kardeşim bot musun sürekli aynı şeyi yazıyorsun dediklerimizi uyguladınmı biraz açıklama yaz
  • bence sen Symmetrical dediklerini yap en mantiklisi hatta ctrl+f yapip direk yaz arar rahatca bulursun bu arad sende az ilgi göster olup olmadiginida baska çözümler bulunsun dostum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    svchost.exe hatası
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • unutmadan belki bu dll nvidia ile alakali ama ayni isimde bir trojan girmis olabilir ve normal dll in yerine gecmistir. sen genede adware olayina gir !!!
  • tesekkurler walla oldu ekran kartını tekrara yukledim kusurada bakmayın arklar.bu arada ad-aware olayına su anda girdim sağolun war olun bu işlerde acamiyim biraz tesekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: tekbuz

unutmadan belki bu dll nvidia ile alakali ama ayni isimde bir trojan girmis olabilir ve normal dll in yerine gecmistir. sen genede adware olayina gir !!!

Gayet mantıklı ...
  • spysweeper de deneyebilirsin çok iyidir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.