Şimdi Ara

Yarisimin bir kusurunu buldum!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. 3 ay önce aldığım aracımın kapı içi döşemelerinin camlara doğru olan kısımları kumaş. Uzun vadede kirlenme olasılığı yüksek. Buraya kaplama yapılabiliyormu ( sentetik deri vs.). izmirde tavsiye edebileceğiniz mekan varmı. Şu ana kadar bulduğum tek kusur bu. Şimdiden teşekkürler

• Aynı olayı bende gordum bugun 2006 model almayı düşündüğüm aracın tam bahsettiğin noktaları kol dayamaktan biraz aşınmıştı ve kötü duruyordu. Neler yapılabileceği konusunda da servise filan sormak lazım aslında ...

bu forumu seviyorum Herkes en az benim kadar titiz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemocancem

Selam arkadaşlar. 3 ay önce aldığım aracımın kapı içi döşemelerinin camlara doğru olan kısımları kumaş. Uzun vadede kirlenme olasılığı yüksek. Buraya kaplama yapılabiliyormu ( sentetik deri vs.). izmirde tavsiye edebileceğiniz mekan varmı. Şu ana kadar bulduğum tek kusur bu. Şimdiden teşekkürler

servis yapmiyor ben sordum.

ertex gibi bir firmaya gidicen deri kaplatican ben kirlendikten sonra yaptirmayi düsünüyorum.

madem izmirdesin beraber yaptiririz :)

ben koruma yaptirmistim nemli bezle silince (tüylü değil cam icin kullanilan kaucuk bez) yeni gibi oluyor...

• ertex izmirde pinarbasinda var sanirim.
  • forumda artcar size yardımcı olacaktır.
    tıklamanız yeterlihttp://forum.donanimhaber.com/m_6762238/mpage_29/key_artcar//tm.htm#16712092

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karenin -- 5 Eylül 2007; 17:47:18 >
  • ne kadar ekmek o kadar köftemi demeye çalışıyor acaba toyota....

yani bi de serviste biz yapamıyoruz demek ne demek ben onu anlamıyorum madem yapamıyorsun neden servissin onu da anlatabilirlermi acaba???

tavsiyem ünlü bir firmada kaliteli olarak deri kaplatın zaten kapı panellerinin çok bir para tutacağını zannetmem....

oda olmazsa kapı panellerini değiştirin diyeceğim ama kanımca onada toyota servisleri fahiş fiyatlar isteyecektir. çünkü en dandirik parçalar çok yüksek fiyatlarla satılıyor...

bknz. tempra tamponu 70 ytl sis farı çifti 50 ytl...
  • Arkadaşlar biraz gözüm dalmıştı birde yorgunluktan Yarimin bir kusurunu buldum diye okudum, sonradan jeton düştü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya iç malzeme kaliteside çok kötü yarisin klima tuşları fln oyuncak gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: SuPeRBoY911

Arkadaşlar biraz gözüm dalmıştı birde yorgunluktan Yarimin bir kusurunu buldum diye okudum, sonradan jeton düştü

akşam akşam beni güldürdün allahta seni güldürsün emi süper çucuk....

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForteVeloce -- 5 Eylül 2007; 20:38:18 >

• quote:

Orjinalden alıntı: 10ur_1

quote:

Arkadaşlar biraz gözüm dalmıştı birde yorgunluktan Yarimin bir kusurunu buldum diye okudum, sonradan jeton düştü

• @karenin

tesekkurler

@ 10ur_1

servis kaplama tek parça diye uğrasmak istemiyor işciliği fazla (kumas ve plastik bolum tek parca) diye sanirim.
    derisi fazla tutmaz ama işciliği cok tutar ona gore kescek bicecek dikecek
    ertexi arastiricam

@SuPeRBoY911

evet haklisin yarim yaristen daha cok sorun cikartiyor

@ Gökberg_ß

sadece tuslari değil kendiside oyuncak gibi bazen balkondan uzaktan kumandayla oynuyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: 10ur_1

quote:

Hocam superboy normalde süperçocuk manasına geliyor ama aslında benim ki o manada değil.. Superb - o.y. nin başka bi açılımı var

• quote:

Selam arkadaşlar. 3 ay önce aldığım aracımın kapı içi döşemelerinin camlara doğru olan kısımları kumaş. Uzun vadede kirlenme olasılığı yüksek. Buraya kaplama yapılabiliyormu ( sentetik deri vs.). izmirde tavsiye edebileceğiniz mekan varmı. Şu ana kadar bulduğum tek kusur bu. Şimdiden teşekkürler

bence arabanın kusuru 1.0 motoru.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yenerz

quote:

bence arabanın kusuru 1.0 motoru.

bence sehir ici ve sehirler arasi yollarda yeterli
  • ben 1.4 motorla klima açıkken sorun yasıyorum.
    araba gitmiyor
    ivmelenmesi zayıflıyor.
    hele yolcu varsa kafayı oynatıyorum.
    direksiyonu ısırasım geliyor.
    bence araç alırken 1.6 dan asagı motorlu araba almamak lazım.
    ama sehir içinde felaket ekonomik olur 1.0 motor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.