Şimdi Ara

yarısı siyah beyaz yarısı renki film adı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bi film izlemiştim filmin yarısı siyahbeyaz yarısı renkli geçiyodu. filmde 1950 li 1960 yılları anlatılıyodu. küçük bi kasabada geçiyodu ve kasabada kimse dış dünyayı bilmiyodu. sadece dünyayı o kasabadan ibaret bilyorlardı. siyahbeyaz film bi tane gülün gösterilmesiyle renkliye geçiyodu. 2000 yapımı film değil eminim. acaba filmi izleyn adını hatırlayan varmı

• vayy bu filmi bilen varsa sölesin merak ettim güzele benziyor
  • Pleasantville mı acaba? İzlemedim emin değilim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kulak Misafiri

Pleasantville mı acaba? İzlemedim emin değilim.

doğru tahmin.televizyonda vermişerdi bi ara ordan hatırlıyorum
  • quote:

waaoouu harikasın yaa! evet tv de vermişlerdii şükür bilen çıktı! yakaladım!!! süpersin arkadaşım! çok teşşşkür ederim çok değişik bi filmdi!
  • Muhteşem bir filmdir, izlemeyen hiç durmasın
  • empire dergirisi verşyordu bu ay
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aşkın rengi neden kırmızı ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bu filde Toby Mcguire(Spider-man) ismini yanlış yazmış olabilirim o oynuyor. Bi tv dizisi var bunu izliyolar ve bi kumanda var bu kumandaya basınca dizinin içine giriyolar ve dizideki basrol oyuncularının yerlerini alıyorlar.Ama film siyah beyaz ve monoton.Tabi çeşitli insani duyguları filmin içindeki karakterlere bu iki kardeş öğretiyor ve gitgide film renkleniyor. Filmin ilk renklenmesi de gülün kırmızılaşmasıyla oluyor.
    Filmin adını tam hatırlayamadım arkadaşlar kusura bakmayın ama çok güzel bir film tavsiye ederim herkese.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tmert0

quote:

waaoouu harikasın yaa! evet tv de vermişlerdii şükür bilen çıktı! yakaladım!!! süpersin arkadaşım! çok teşşşkür ederim çok değişik bi filmdi!

İyi seyirler

Kaç yıllık filmdir ben de daha izleyeceğim. Bulursak bir yerden izlerim artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulak Misafiri -- 25 Ağustos 2008; 0:58:55 >
  • ooo dostum izlemeyen kalmasın yaa gerçekten izlediğim andan beri tavsiye ediyordum hala da bıkmadım
  • yaaaa arkadaşlar film nette yok!!! nasıll ya 98 senesinin filmi ama ne torrent nede rapid share de var:S görüntü iyi olmayan 7 partlık film var ve 50 partlık orjinali:S daha iyi ve orjinal sesi ile filmi bulan pm atabilrmi plasee!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.