Arkadaşlar yarış oyunları için direksiyon seti almak istiyorum life for speed nfs serisi felan filan için 65 tlye kadar hangi setleri önerirsiniz?
benden tavsiye, sıfır snopy ve türevlerini alacağınıza 2.el logitech alın. birincisi zaten snopy kaliteli bir marka değil, ikincisi kullanım zevki diye birşey yok. alın bir çift titreşim motorlu logitech, keyfinize bakın
ben 1,5 - 2 yıl kadar önce 15 aylık garantisi kalmış formula force ex direksiyonu 65 TL 'ye aldım. gayet memnunum, yeni yeni sorun çıkarmaya başlıyor. çok zorlayınca biriki diş sıyırıyor birde gaz pedalında hafif bir problem var, bazen dipgaz yapsam bile yarım basıyormuşum gibi algılıyor. benim kullanımıma göre snopy olsa şimdiye çoktan pert olmuştu eminim bundan sonra alacağım yine logitech olacak inşallah
Türkler yaratıcıdır ♥ şimdi bunu alıcazda temiz kullanılmış bulmamız lazım 2.elde adam bozmuş satıyordur kandırmayacaya gelmeyelim
Bu forumda 2. el bölümünden aldığım tertemiz bir Logitech Momo var elimde, sadece 2 gün takıp kullandım, bir hevesle aldım, tadını bile çıkaramadan kutusuna koydum geri, satın almak isterseniz görüşelim.
Nekadar dersin .birde yanında neler var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme