Şimdi Ara

Yarış oyunları için direksiyon seti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yarış oyunları için direksiyon seti almak istiyorum life for speed nfs serisi felan filan için 65 tlye kadar hangi setleri önerirsiniz?

• benden tavsiye, sıfır snopy ve türevlerini alacağınıza 2.el logitech alın.
    birincisi zaten snopy kaliteli bir marka değil, ikincisi kullanım zevki diye birşey yok.
    alın bir çift titreşim motorlu logitech, keyfinize bakın

ben 1,5 - 2 yıl kadar önce 15 aylık garantisi kalmış formula force ex direksiyonu 65 TL 'ye aldım. gayet memnunum, yeni yeni sorun çıkarmaya başlıyor.
    çok zorlayınca biriki diş sıyırıyor birde gaz pedalında hafif bir problem var, bazen dipgaz yapsam bile yarım basıyormuşum gibi algılıyor.
    benim kullanımıma göre snopy olsa şimdiye çoktan pert olmuştu eminim bundan sonra alacağım yine logitech olacak inşallah

• Bende bırden nıyetlendım dıreksıyon almaya senın gıbı su 60 70 lıralık setlerı arastırdım ınceledım herkes logıtech onerdı gecenlerde burada ıkıncı el bolumune baslık actım logıtech momo arıyorum dıye bır abı ulastı onunla anlastım dun parayı yolladım bugunde kargoya verecek resımlerını yolladı ınceledım temıze e benzıyordu sorun olmayacagına daır garantı de verdı 120 lıraya anlastık fıyatta oldukca uygundu...

Eger yukseltebılırsen sende durumu boyle bır sey dusun derım snoopy falan hakıkaten bos

1 2 gun once yıne bırısı saıyordu 10m lıraya forumda
  • Logitech momo güzelmişte el freni yok mu onda kullanan varsa alıyım süper gibi duruyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bnym97
    Logitech momo güzelmişte el freni yok mu onda kullanan varsa alıyım süper gibi duruyor :)

Bunlarda yok el frenı yalnız ona da bı cozum var vıtes topuzunu ıstersen el frenı olarak ayarlayabılıyorsun asagı dogru cektıgınde el frenı oluyor :)

vıtes degsımını de kol harıcı ayrıca dıreksıyonda f1 tarzı kulakcıklar var oyle yaptınmı al sana el frenı :D
  • Türkler yaratıcıdır ♥ şimdi bunu alıcazda temiz kullanılmış bulmamız lazım 2.elde adam bozmuş satıyordur kandırmayacaya gelmeyelim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox 360 ve Direksiyon Setleri
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

Türkler yaratıcıdır ♥ şimdi bunu alıcazda temiz kullanılmış bulmamız lazım 2.elde adam bozmuş satıyordur kandırmayacaya gelmeyelim

Bu forumda 2. el bölümünden aldığım tertemiz bir Logitech Momo var elimde, sadece 2 gün takıp kullandım, bir hevesle aldım, tadını bile çıkaramadan kutusuna koydum geri, satın almak isterseniz görüşelim.
  • Nekadar dersin .birde yanında neler var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.