Şimdi Ara

Yarının Dünyası - Tomorrowland (2015)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mayıs 2015 te vizyonda olacak olan harika bir film sizlerle.
    Film çok farklı bir senaryo ile çıkıyor karşımıza
    Lindelof, Bird, Jensen’in “Tomorrowland” tuhaf hikayesinden sinemaya uyarlanmış .
    Senaryoda Prometheus ve Cowboys & Aliens filmlerinden tanıdığımız bir isim var Damon Lindelof .
    Filmde Zaman ve uzay arasında aniden ortaya çıkıp tekrar
    kaybolan gizemli bir ülke vardır bu yere gidebilen iki kişi vardır
    zamanında oldukça zeki ve hayalperest olan bir adam Frank Walker ve bilime merak salmış genç bir kız olan
    Casey Newton birbirinden habersiz olan bu iki insanın ortak özelliği bu gizemli ülkeyi
    görüp gezebilmeleridir ve kader onları bir araya getirir. Bu yerin neresi olduğunu
    öğrenmek sırlarını keşfetmek için büyük bir maceraya atılırlar filmin her karesi
    macera ve sadece rüyalarda tanık olabileceğimiz türden bir hikaye sunuyor
    Başrollerde ünlü yıldız George Clooney ve Britt Robertson yeralırken
    Raffey Cassidy , Tim McGraw , Kathryn Hahn , Keegan-Michael Key , Thomas Robinson ve Hugh Laurie
    gibi isimleride görüyoruz yönetmen koltuğunda ise daha çok animasyon filmlerinden tanıdığımız bir isim var Brad Bird .
    Orjinal adı Tomorrowland Bilim Kurgu olarak çok farklı bir senaryo geldi bana konuyu okuyup fragmanıda izler izlemez bir heyecan kapladı içimi
    tıpkı Jupiter yükseliyor Filminin ilk tanıtım fragmanında olduğu gibi ama sonu hayal kırıklığı ve hüsran
    filmi izleyenler hüsranın nedenini anlamıştır zaten ama 8,1 imdb puanını başrolde George Clooney ve Senaryoda Damon Lindelof görünce
    aynı hayalkırıklığını yaşamayacağıma inanıyorum 22 Mayısta vizyona girecek olan filmi
    Bilimkurgu sever biri olarak sabırsızlıkla bekliyorum iyi forumlar
     Yarının Dünyası - Tomorrowland (2015)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filmexpresi -- 16 Mayıs 2015; 0:08:58 >

• Konusu vardi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.