Şimdi Ara

YARIN XBOX 360 SLİM ALACAGIM ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yarın xbox 360 250 gb slim alıcam ama spotcu danmı alsam mağazadan mı kararsız kaldım siz olsanız nerden alırdınız yorumlarınıza göre karar vericem bir arkadaş mağazadan al spotcuların hepsi sonradan aynı oluyor dedi kafam karıştı ne yapmalıyım sizce şimdiden cevap için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCixLandx -- 18 Kasım 2011; 0:30:31 >

• mağazadan al bence, ucuza gelsin diye düşünüyorsan ikinci el forumunda çok temiz aletler var
  • Mağaza...
  • Al artık oğlum şu xbox'ı yeter artık ya..
  • ikinci el düşünmüyorum sıfır istiyorum mağaza ve spot fiyatlarına baktım 150 tl fark var hem fiyat anlamında hemde spotcularda bazen güvenilir oluyor ama malı sattıktan sorna nasıl oluyor bilmiyorum
    edit makinayı orjinal kullanıcam fw attırmayacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCixLandx -- 18 Kasım 2011; 0:05:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xCixLandx

ikinci el düşünmüyorum sıfır istiyorum mağaza ve spot fiyatlarına baktım 150 tl fark var hem fiyat anlamında hemde spotcularda bazen güvenilir oluyor ama malı sattıktan sorna nasıl oluyor bilmiyorum

hangi ilde olduguna bagli
  • aydın didimdeyim internetten alacagım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCixLandx -- 18 Kasım 2011; 0:09:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xCixLandx

ikinci el düşünmüyorum sıfır istiyorum mağaza ve spot fiyatlarına baktım 150 tl fark var hem fiyat anlamında hemde spotcularda bazen güvenilir oluyor ama malı sattıktan sorna nasıl oluyor bilmiyorum

elektroworld'de %25 indirim var.
    vatanda %25 indirim oluyor ayda 1-2-3 kere
  • SLIM failll
  • electro world konsolu kaldırmış getirmiyor stokta yoktu sitesindende kaldırmış vatan computer de satmıyor
  • UP
  • Spot al. Zaten microsoft makineyi Türkiye'de resmi olarak satışa sunmadı diye biliyorum.
  • evet microsoft türkiyede resmi satışı yok mağaza ve spotcu garantisi oluyor ama spotcular malı sattıktan sonra makinaya bişey oldugunda ilgi ve davranışları nasıl olur bilemiyorum ondan kararsız kaldım ben konsolu gönderdigim zaman sorunsuz değişim vs isterim güvenilir sağlam spotuc bulmak zor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.