Şimdi Ara

PS3 Super Slim 500 GB ALACAĞIM YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BİR YERDE ÇOK UYGUN BİR CİHAZ BULDUM CİHAZ 14.03.2014 TARİHİNDE VATANDAN ALINMIŞ YANİ DAHA 21 AY GARANTİSİ VAR PS3 SUPER SLİM 500 GB YANINDA GT 6 VE LAST OF US OYUNU VAR FİYAT 700 TL (TEK KOL) BU CİHAZA BU FİYAT SİZCE NASIL?

AYRICA CİHAZ CECH 4204C MODEL DATA KODU 3C BU VERSİYON DA KIRILMA İŞLEMİ YAPILABİLİYOR MU YAPILIYORSA İZMİR DE TAVSİYE EDECEĞİNİZ BİR YER VAR MI ( İZMİRLİ ARKADAŞLARA SORUYORUM )YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

SATAN ARKADAŞ ELEKTRO GİTAR AMFİSİ ALACAKMIŞ KABLOLARIYLA BİRLİKTE SEN BANA ONU AL SENİN KARTTAN ALALIM DEDİ SENDE PS3 AL GİT DEDİ BİLMİYORUM ÇOK HOŞUMA GİTTİ TEKLİF AYRICA İKİ OYUN OLMASI VE GARANTİSİ OLMASI ÇOK CAZİP GELDİ...

• eğer 2. el sper slim alıp kırdırmayı düşünyorsan 700 yazık git 500gb slim al keyfine bak derim kırdırımp istediğğin oyunu yüklersin süper slim i onlline ciysen al bende var ssüper slim 15 oyun var 2000 tl girdi söylemsi benden kırık bi temiz slim alkeyfine bak derim
  • Mayısta 2 kol ve GTA hediyesiyle 500'e aldım 2. el.
  • Don mesajimdan sonra gelen ilk mesaj aylar sonra tabii bu arada ben PS4 aldım :-D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps3 alma ps4 al
  • Ps3 super selim 11 digital oyunla 525 e aldım konsol Dünyasına yeni giriş yapıyorsanız ps3 ALIN ps 4 oyunları şuan için baya Pahalı hemde ps3te oynanacak oynamak bi çok oyun var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.