Şimdi Ara

Yarın Vatan Bilgisayara gideceğim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Tam bir yıl önce Vatan Bilgisayar üzerinden topladığım bilgisayarımı bu güne kadar en az 10 kere götürdüm ve artık bilgisayarımı iade etmeye gideceğim. Bu iade ile tekrar bir bilgisayar toplamayı ya da hazır almayı düşünüyorum. Peki sizce yarın giderken onlara karşı ne söylemeliyim. Bu arada Vatan'da iki tane tanıdığım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi se@W@ve -- 23 Haziran 2015; 0:21:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam pc ile ne sorununuz var da iade etmek istiyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz senin ne sorun yaşadığını sen söylemeden nerden bilelim. Kasanin problemini, parca özelliklerini filan yaz bakalim.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkanenes

Hocam pc ile ne sorununuz var da iade etmek istiyorsunuz

Mavi ekran, kendi kendine reset atmalar, oyunlarda genellikle siyah açılma, takılmalar, video kaydetme programları (hepsi) ile çekildiğinde bir problem oluşmas, ekranın gidip gelmesİ...

ÖzellikleriM:
    Asus Z97-AR
    i7 4790
    R9 280x
    8 gb ram
    2 tb hdd
    120 gb ssd

• quote:

Orijinalden alıntı: deatless22

Biz senin ne sorun yaşadığını sen söylemeden nerden bilelim. Kasanin problemini, parca özelliklerini filan yaz bakalim.

Özelliklerimi ve sıkıntılarımı attım.

• Bu parçalar sağlam ve çalışır durumda ise sıkıntı yok gibi. Sistem gayet iyi. Siz GUC KAYNAGINI yazmamişsınız. Yoksa PSU kasaya yetmiyor mu acaba? Veya anakartı bir değiştirin bakalim ayni hatalar devam edecek mi?

• Hocam bu sorunların temel kaynağı anakart diğer parçalar çok iyi yada ekran kartındada bir sorun olabilit bence hemen gidip sorunlu parçayı değiştirmeniz çok iyi olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam 1 yıl önce almissiniz iade kabul edeceklermi?
    Bildiğim kadarıyla iade ve degisim ilk aldığından itibaren 15 gün değilmi??

• quote:

Hocam bu sorunların temel kaynağı anakart diğer parçalar çok iyi yada ekran kartındada bir sorun olabilit bence hemen gidip sorunlu parçayı değiştirmeniz çok iyi olur

Bugün bilgisayarı aldım şu an bir sıkıntım yok Allah'a şükür. Sadece ses kayması var neden acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: deatless22

Bu parçalar sağlam ve çalışır durumda ise sıkıntı yok gibi. Sistem gayet iyi. Siz GUC KAYNAGINI yazmamişsınız. Yoksa PSU kasaya yetmiyor mu acaba? Veya anakartı bir değiştirin bakalim ayni hatalar devam edecek mi?

Bilgisayar üzerinde bir tek ssd ve hdd hariç hepsi değişti. Dün Bilgisayarımı aldım ve Allah'a şükür bir sıkıntım yok şu an. Sadece ses kayması var neden acaba biliyor musun?

• quote:

Orijinalden alıntı: se@W@ve

quote:

Hocam bu sorunların temel kaynağı anakart diğer parçalar çok iyi yada ekran kartındada bir sorun olabilit bence hemen gidip sorunlu parçayı değiştirmeniz çok iyi olur

Bugün bilgisayarı aldım şu an bir sıkıntım yok Allah'a şükür. Sadece ses kayması var neden acaba?

Değişim mi yaptılar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir yıl sonra nasıl değişim yapıyorlar?
  • Hayırlısı olsun inşallah bida sorun çıkarmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: eminozkoca

quote:

Orijinalden alıntı: se@W@ve

quote:

Değişim mi yaptılar?

Hayır daha bir şey yapmadılar. Dün bi baktık sadece.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.