Şimdi Ara

Yarin tek basima sinemaya gitsem mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne zamandir kendi kendime diyorum ama yalniz ne yapicam diye gecistiriyorum. evde bunaliyorum. gitsem mi beyler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• git tabi belki hayatının aşkıyla karşılaşırsın
  • hangi filme gitmeyi düşünüyosun ?
  • Expandables 2 ye git zaten ona kızla falan gidilmez :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Git hayatını yaşa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kadirhan96

Expandables 2 ye git zaten ona kızla falan gidilmez :D

zateb ona gidecegim gidersem

• Dostum samimi söylüyorum, girdiğim her konudan sen çıkıyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Buraya nasil giderim ? (İstanbul)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • forumdan adammı düşürmeye calısıon "tek basıma" falan
  • Beni bir kere ektiler ben de tek gitmistim. Tavsiyem kalabalik yere gitme ben bos salona gittim 5 kisiydik

• Sıkılmayacağını düşünüyorsan git.
    Ben tek başıma dışarı çıkıp gezemiyorum veya sinemaya gidemiyorum, illa yanımda biri olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. Todd

Dostum samimi söylüyorum, girdiğim her konudan sen çıkıyorsun

dogrudur bro

• Daha bugün gittim hocam tek başıma Expandables 2 ye. Yalnızlığı seviyorsan sıkılmıcaksan git.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dublaj

Daha bugün gittim hocam tek başıma Expandables 2 ye. Yalnızlığı seviyorsan sıkılmıcaksan git.

kardeş zaten oturup film izleniyo niye sıkılsın ki hocam bu arada film nasıldı ben de gidicem kısa sürede ilk filme hayran kalmıştım, şimdi kadroya da acayip isimler eklendi aksiyon tavan yapmıştır heralde(spoiler vermeyin lütfen)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamer_1903

quote:

Orijinalden alıntı: Dublaj

Daha bugün gittim hocam tek başıma Expandables 2 ye. Yalnızlığı seviyorsan sıkılmıcaksan git.

kardeş zaten oturup film izleniyo niye sıkılsın ki hocam bu arada film nasıldı ben de gidicem kısa sürede ilk filme hayran kalmıştım, şimdi kadroya da acayip isimler eklendi aksiyon tavan yapmıştır heralde(spoiler vermeyin lütfen)

Güzel bir filmdi eğlenceliydi. Kadroya laf yok zaten mükemmel bir kadro. Ama filmi diğer aksiyon filmlerinden ayıran şey kadrosu onun dışında bir farklılık beklemeyin klasik bir aksiyondu.

NOT: Aksiyon ilk filmden daha fazlaydı.

• Direk yarbay olarak mı üye oldun.?
  • Benim en sevdiğim şeylerden biridir tek başına sinemaya gitmek . Zira izleyeceğin filme daha iyi konsantre oluyorsun ve filmi genellikle daha iyi anlıyorsun. Çünkü birisiyle gittiğin zaman özellikle o şahıs film aralarında yorumlar yapmaya müsaitse film izleme keyfi çığrından çıkabiliyor. Kızla gittin diyelim onda da zaten izlediğin film mi kız mı belli olmuyor. O yüzden amacın film izlemekse tek gideceksin zaten dostum git izle filmini paşalar gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.