Şimdi Ara

Yarin tek basima sinema+ burger gitmeli miyim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evde canim sikiliyor cok. Sinemaya gidesim var gitmisken de bi seyler yerim. Ama gidersem tek basima gidicem. ben mi kafamda buyutuyorum acaba. Nasil olur tek basina bunlari yapmak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiç mi arkadaşın yok ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yorgun şair

Hiç mi arkadaşın yok ?

arkadas grubum var 5kisi falan ama artik eskisi gibi degilim. Toplanalim desem o gelmiyo bu gelmiyo bosver diyen tipler genelde. onun icin tek gitmek durumundayim bu sefer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Git git sorun yapma bazen güsel oluyor

• Tek takilmak bazen insana çok keyif veriyor şahsen ben arada çıkar tek başıma takılırım

• 4 Senedir yaptığım eylem.Sinemaya kendim giderim elbise alırken kimseye danışmam neyi beğendiysem onu alıyorum.Sosyal biri değilim ihtiyaçlar doğrultusunda dışarı çıkıp işimi gördükten sonra direkt eve gidiyorum.
  • Git kardeşim ne olacak canın sıkılırsa bi daha tek gitmezsin.Büyütme gözünde tek takılmak iyidir iç sesini dinlersin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Takma keyfini çıkar hayatın.yavaş yavaş yürü etrafa bakın çek içine nefesi.bende genelde tekim.tamam insan yanına birilerini istiyo kafa dengi ama olmayınca olmuyo yani.bende tek şeye odaklanıyorum hızlıca halledip çıkıyorum o kötü.pek keyif zevk alamıyorum

• Sorman hata.
    Ne istiyorsan onu yap!

Kendi başına gezerken kimse sana delibaş diye bakmaz.
    Hayır, bakarlarsa ne olur?..
  • Git tabii ki . :)
  • Tak kulağına müziği kimse umrunda olmasın dostlukların çoğu yalan zaten

• Git tabi ki beğenmezsen bile denemiş olursun şımart kendini ayrıca insanlar sana bakıyor diye hızlı yürüme hızlı halledip çıkma brnim o huyum çok kötü arkadaşın dediği gibi tak kulaklığı ipleme kimseyi

• istediğini yap nolacak
  • tek tabanca takılman her zaman yararına olur
  • Ben tek başıma bunların hiç birini yapmam. Fobi olabilir.

• Gittin mi? İncelemelerini ve değerlendirmelerini bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jiraiya

Gittin mi? İncelemelerini ve değerlendirmelerini bekliyorum.

Gittim. Sinemaya gitmedim duzgun film yoktu. Burger kinge gittim. Bazen kastim durduk yere utandim nedense. Ama onun harici gayet normaldi. Bir de baska tek basina yemek yiyenleri gordukten sonra kasmadim. Sanirim ben buyutmusum kafamda

• quote:

Orijinalden alıntı: G.U.Y

quote:

Orijinalden alıntı: Jiraiya

Gittin mi? İncelemelerini ve değerlendirmelerini bekliyorum.

Gittim. Sinemaya gitmedim duzgun film yoktu. Burger kinge gittim. Bazen kastim durduk yere utandim nedense. Ama onun harici gayet normaldi. Bir de baska tek basina yemek yiyenleri gordukten sonra kasmadim. Sanirim ben buyutmusum kafamda

Evet kafanda buyutmussun. Cekinmene utanmana gerek yok tebrik ederim bundan sonra daha guvenli olacaksin yaptigin seylerde. Adim atmaya korkma. Her attigin adimla gelisiyorsun.

• Kimse kimseyi takmiyor utanmana gerek yok :) Bu arada burger menuleri sacmalamisti etler kuculmustu duzelmis mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Champarator

Kimse kimseyi takmiyor utanmana gerek yok :) Bu arada burger menuleri sacmalamisti etler kuculmustu duzelmis mi?

etler normal geldi de, hamburger kuculmus sanki :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.