Şimdi Ara

Yarın Sınav Var Ama Bende Heyecan Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarın sınav var ama bende heyecan yok. İTÜ elektronik haberleşme istiyordum. YGS iyiydi. Lys matematikte çoğunluğun yaşadığı gibi benimde kötü geçti hedefimin çok çok altında kaldım. Nerdeyse 15 net daha az yaptım hedefimden. Şimdide hiç heyecan yok. Olsa da bitse modundayım. Sıkıldım artık sanki sınavın nasıl geçeceği umrumda değilmiş gibi. Bu hafta hiç ders yapmadım nerdeyse. Konuları bitirmiştim genel olarak. Netlerde genelde sabit geldi hep. Ama bıkkınlık var. YGS den önceki o heyecan yok içimde. Benim gibi olan arkadaşlar var mı?

• ne güzel keşke bizde de öyle olsa
  • ben sinava gircegimi biraz once fark ettim. lys1 gecirince ne heyecan kaldi ne sevk. hedefime ulasabilmem icin bugune kadar hic gormedigim netleri yapmam lazim, fizik 20 kimya 15. afedersiniz poh yaparim kendimi biliyorum, butun sene yapamamisim o netleri sinav da vahiy mi gelecek eyyormlamam bu kadar hadi eyvallah.
  • Ayni kafadayim su an

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wake Me Up When I Care

ben sinava gircegimi biraz once fark ettim. lys1 gecirince ne heyecan kaldi ne sevk. hedefime ulasabilmem icin bugune kadar hic gormedigim netleri yapmam lazim, fizik 20 kimya 15. afedersiniz poh yaparim kendimi biliyorum, butun sene yapamamisim o netleri sinav da vahiy mi gelecek eyyormlamam bu kadar hadi eyvallah.

Aynı ben.Bugün düşünüyordum yarın bir şey vardı önemli ama ne ? Günleri bile karıştırmaya başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan114

quote:

Orijinalden alıntı: Wake Me Up When I Care

ben sinava gircegimi biraz once fark ettim. lys1 gecirince ne heyecan kaldi ne sevk. hedefime ulasabilmem icin bugune kadar hic gormedigim netleri yapmam lazim, fizik 20 kimya 15. afedersiniz poh yaparim kendimi biliyorum, butun sene yapamamisim o netleri sinav da vahiy mi gelecek eyyormlamam bu kadar hadi eyvallah.

Aynı ben.Bugün düşünüyordum yarın bir şey vardı önemli ama ne ? Günleri bile karıştırmaya başladım.

Aynen. Bende tam bu kafadayım..

• Artık üçüncüye giriyoruz ya ondan, ben de senin durumundayım. Allah hakkımızda hayırlısını eylesin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim de pazar günü sınav var. Ygsye de mezuna kalırım diye rahat girdiydim ama beklediğimden iyisini aldım. Lys1'e bir hayli istekli arzulu girdim ama tokadı yiyince şu an en ufak heyecan yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro.

Benim de pazar günü sınav var. Ygsye de mezuna kalırım diye rahat girdiydim ama beklediğimden iyisini aldım. Lys1'e bir hayli istekli arzulu girdim ama tokadı yiyince şu an en ufak heyecan yok.

Aynen kardeşim..
  • Aynen benim de öyle. Bitse de aile baskısından kurtulsam diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CardaQue

Yarın sınav var ama bende heyecan yok. İTÜ elektronik haberleşme istiyordum. YGS iyiydi. Lys matematikte çoğunluğun yaşadığı gibi benimde kötü geçti hedefimin çok çok altında kaldım. Nerdeyse 15 net daha az yaptım hedefimden. Şimdide hiç heyecan yok. Olsa da bitse modundayım. Sıkıldım artık sanki sınavın nasıl geçeceği umrumda değilmiş gibi. Bu hafta hiç ders yapmadım nerdeyse. Konuları bitirmiştim genel olarak. Netlerde genelde sabit geldi hep. Ama bıkkınlık var. YGS den önceki o heyecan yok içimde. Benim gibi olan arkadaşlar var mı?

Yarınki sınavın iyi geçicek.Bu hafta ders çalışmadığın için pişman olucaksın.Çok az farkla istediğin yer gelmicek.

dediklerim olursa bul beni.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mammalia

quote:

Orijinalden alıntı: CardaQue

Yarın sınav var ama bende heyecan yok. İTÜ elektronik haberleşme istiyordum. YGS iyiydi. Lys matematikte çoğunluğun yaşadığı gibi benimde kötü geçti hedefimin çok çok altında kaldım. Nerdeyse 15 net daha az yaptım hedefimden. Şimdide hiç heyecan yok. Olsa da bitse modundayım. Sıkıldım artık sanki sınavın nasıl geçeceği umrumda değilmiş gibi. Bu hafta hiç ders yapmadım nerdeyse. Konuları bitirmiştim genel olarak. Netlerde genelde sabit geldi hep. Ama bıkkınlık var. YGS den önceki o heyecan yok içimde. Benim gibi olan arkadaşlar var mı?

Yarınki sınavın iyi geçicek.Bu hafta ders çalışmadığın için pişman olucaksın.Çok az farkla istediğin yer gelmicek.

dediklerim olursa bul beni.

Bu riski göze alarak yaptımda denebilir Oğlum konuşma şöyle Bulacağım eğer böyle olursa anlaştık

• Aynı durumdayım şu an
  • Eğer bir de benim gibi matematik ve geometriye full diye girip 20 net altında yapmışsanız çok normal. Bende yılgınlık var, sınavdan sonra çok demoralize oldum. İtü diyordum, artık ytüye şükür edicem sıralama düşmesem falan demeye başladım. Umarım yarın hakeden iyi netler yapar. :/
  • Gireceği girmiş zaten daha kötüsü olmaz.

• sınavın pazar günü sanıp bugün öğrendim bir ben değilimdir herhalde bu durumda
  • bendede hic heyecan yok yarin normal bir gunmus gibi suan benim icin

• Bende de heyecan yok şu an için. Bir an önce yapsakta kurtulsak. Nereye gitceğimiz kesinleşsin. En azından bilgisayara otururken biraz ders mi çalışsam pişmanlığıyla oturmayayım. Kafam rahat oturayım. Film izlerken sınav düşünmeyeyim. Kalbim hep sıkışıyormuş gibi olmasın istiyorum
  • belki de bu heyecan azlığı stressiz bir lys yaşatır bize.bence böyle olması daha iyi.
  • Evet herkes de gar bi bıkkınlik insallah yarın sorunsuz geçerde sıkıntısız atlatırız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.