Şimdi Ara

YARIN R9 290 Tri-X ALIYORUM - SS ATILACAK/İNCELEME YAPILACAK - OYUN KAMPANYASI HAKKINDA YARDIM LAZIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese esenlikler dilerim. Yarın Z97 Gaming 3 üzerine kurulu i5 4670k'lı sisteme R9 290 Tri-X'i alıyorum. SS ve İncelemeler alındığında burada olacaktır
    İncelememi, benchmarkını istediğiniz oyunları ve programları şimdiden yazarsanız sıraya alabilirim. Öncelikle elimde bulunan Battlefield 3'ü, WoT'u inceleyeceğim. Bir de sorum var, AMD Radeon serisinde bir oyun kampanyası yapıyor; aldığım ekran kartının modeli bana 3 tane oyun alabilme hakkı tanıyor. Bunu VATAN'a sorduğumda kodu mail olarak atıyoruz demişlerdi.. Ancak ben VATAN'dan değil de, İzmir OLBİM Bilgisayar'dan alıyorum. 3 Tane oyun daha incelemiş olurum ama burada bana öyle bir konudan haberimiz yok dediler; varsada kutu içinden çıkar dediler. Oyun kampanyasının resmi ve sitesi;
    http://sites.amd.com/us/promo/never-settle/Pages/nsreloadedforever.aspx
     YARIN R9 290 Tri-X ALIYORUM - SS ATILACAK/İNCELEME YAPILACAK - OYUN KAMPANYASI HAKKINDA YARDIM LAZIM
    Geri bildirim yaparsanız memnun olurum şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErwinGuderian -- 19 Ağustos 2014; 19:44:12 >

• Heaven Benchmark 4.0
    EVGA GTX 980 SC ACX 2.0 /i5 4670k / Msı Gaming z87 GD65 / Avexir Core Series CL9 1600 Mhz RAM / Haf X 942 Kasa / Cooler Master Silent PRO 720 WATT PSU / Corsair h100i sıvı soğutma(4 adet Corsair AF120 fan)/ Razer DEATHADDER CHROMA Gaming Mouse / Logitech g710 Mekanik Gaming klavye / ACER GD245HQ 120hz 2MS 3D MONİTÖR /Logitech g930 GAMİNG HEADSET/ Razer Goliathus Extended CONTROL Soft Gaming Mouse Pad.
  • Kanka ekran kartının seri numarasını felan kampanyaoyun.vatan diye site var ona yaz al kodu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam kampanya ile ilgili yazdıklarımı tekrar okursanız anlarsanız. Problem şu ki ekran kartını Vatan'dan değil OLBIM bilgisayardan alıyorum. Ve çalışanlar böyle bir kampanyadan haberdar olmadıklarını söylediler. Kutunun içindedir dediler ama yansın istemiyorum kampanya

Orijinalden alıntı: ErwinGuderian

Hocam kampanya ile ilgili yazdıklarımı tekrar okursanız anlarsanız. Problem şu ki ekran kartını Vatan'dan değil OLBIM bilgisayardan alıyorum. Ve çalışanlar böyle bir kampanyadan haberdar olmadıklarını söylediler. Kutunun içindedir dediler ama yansın istemiyorum kampanya

Haa.Belli yerler veriyor demek ki.

benim kart sistem boşta 41 derece 20% fan hızı
    call of duty ghost oynarken 71 derece 40% fan hızı FPS 60 full ayar 1920 1200 çözünütlükte (msi afterburner)
    ama daha optimum karşılaştırma nasıl yapabilliriz bilemiyorum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.