Şimdi Ara

Yarın okulun futbol turnuvası başlıyor. YARDIM !!! 1!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim gibi arkadaşlar yarın turnuva başlıyor. Rakip A sınıfı ben B de oynayacağım. A sınıfından arkadaşlar gelip bana bizde oynar misin dediler bende tamam demiştim. Dün dediler oynamıyorsun. Bunu söyleyenler birde yakin arkadaşlarım. Bende sinirlendim. B sınıfındakiler bizde oynar misin dediler bende kabul ettim. Şuan sinirli ve çok hirsliyim. Rakipte bizim sınıftan 2 kişi daha oynayacak. İşin kötüsü takımımız rakip kadar iyi degil biraz fedakarlık yapmam lazım. Beyler kendime güveniyorum daha önce tek başıma çok maç aldım. Smaç çekindiğim bazı şeyler var. Geçen cuma sağ ayak bilegimi burktum. Bilegim çok azda olsa hafif şiş. Ikincisi maç sırasında heyecanlanmaktan korkuyorum ve eskisi gibi hergün top oynamıyorum. Geçen sene ligde oynuyordum o yüzden kendime güveniyorum. Maçlarda heyecanlanmamistim ama bazen heyecan ve stres basıyor. Karşı takımda tehlikeli adamlar var ama bende tehlikeliyim.

Arkadaşlar sizce yenmek için ne yapmalıyım? Hem taktiksel hemde oyun tarzı olarak. Bu arada sahada en hızlı 2 adamdan biri benim. Bunu göz önünde bulundurarak nerede oynamaliyim? Boyum 184 yapi olarakta kalıplıyım. Kaslı :D Ilk yari stoper yada sol kanat oynayıp çok koşmayacagim. Ikinci yari ise sağ kanata geçmeyi düşünüyorum. Maç 7serlikten olacak ve hali sahada olacak. Beyler karşı takımı yenmek için fikirlerinize ihtiyacim olacak lütfen yardim edin. Çünkü bunlara baya salladim sizi tek yenicem falan filan diye cok sinirliydim. Yarın skoru buraya yazarım. Saygılar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olay matematik problemi gibi arkadaş.Bizim zamanımızda okul turnuvalarında A sınıfının oyuncuları A sınıfından olurdu,bune böyle A'dan teklif gelmiş gitmiş sonra şutlanmış sonra B'den gelmiş ona gitmiş Adakilerde 2 sınıf arkadaşı varmış hakem C sınıfından olacakmış saha ücreti 4er liradan 32 falan çözemedim gidiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burnaldinho -- 26 Mart 2013; 17:35:10 >
  • Del geç defansı. Gördüğün anda şut çek. 2 li mücadeleye girdiğinde vücudunu topun önüne atarak dopu kap ve kontraatak a çıkın. Hızını kullan. YERDEN OYNAYIN!
  • Sanki şampiyonlar ligi o istemiş o istemiş herkese evet demişsin bir de sinir yapmışsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Offret -- 26 Mart 2013; 17:43:03 >
  • Beyler bizim sınıf turnuvaya katılmadığı için sınıfımızda oynayamıyoruz zaten 3 kişiydik 2si öbür takıma gitti bana kelek yaptılar. Sonra B dekiler gel bizde oyna dedi sinirlendiğim için tamam dedim. Çok hızlı koştğum için avantajlı görüyorum kendimi ve şutunda var. Karşı takımda birisi benim kadar hızlı birisi de çok sağlam şut çekiyor. Diğerinde çalımda iyi. Bizim takımdan 7 kişiden 2 si iyi. 3 ü idare eder. Tek başıma götürürüm ama eskisi kadar kosamiyorum sorun orada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2B422838E -- 26 Mart 2013; 18:10:56 >
  • Bale gibi ciğersiz oyna.
  • sonuç ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mırmırcann

Başlıkta belirttiğim gibi arkadaşlar yarın turnuva başlıyor. Rakip A sınıfı ben B de oynayacağım. A sınıfından arkadaşlar gelip bana bizde oynar misin dediler bende tamam demiştim. Dün dediler oynamıyorsun. Bunu söyleyenler birde yakin arkadaşlarım. Bende sinirlendim. B sınıfındakiler bizde oynar misin dediler bende kabul ettim. Şuan sinirli ve çok hirsliyim. Rakipte bizim sınıftan 2 kişi daha oynayacak. İşin kötüsü takımımız rakip kadar iyi degil biraz fedakarlık yapmam lazım. Beyler kendime güveniyorum daha önce tek başıma çok maç aldım. Smaç çekindiğim bazı şeyler var. Geçen cuma sağ ayak bilegimi burktum. Bilegim çok azda olsa hafif şiş. Ikincisi maç sırasında heyecanlanmaktan korkuyorum ve eskisi gibi hergün top oynamıyorum. Geçen sene ligde oynuyordum o yüzden kendime güveniyorum. Maçlarda heyecanlanmamistim ama bazen heyecan ve stres basıyor. Karşı takımda tehlikeli adamlar var ama bende tehlikeliyim.

Arkadaşlar sizce yenmek için ne yapmalıyım? Hem taktiksel hemde oyun tarzı olarak. Bu arada sahada en hızlı 2 adamdan biri benim. Bunu göz önünde bulundurarak nerede oynamaliyim? Boyum 184 yapi olarakta kalıplıyım. Kaslı :D Ilk yari stoper yada sol kanat oynayıp çok koşmayacagim. Ikinci yari ise sağ kanata geçmeyi düşünüyorum. Maç 7serlikten olacak ve hali sahada olacak. Beyler karşı takımı yenmek için fikirlerinize ihtiyacim olacak lütfen yardim edin. Çünkü bunlara baya salladim sizi tek yenicem falan filan diye cok sinirliydim. Yarın skoru buraya yazarım. Saygılar :)

dostum sonuç ne oldu ?
    yazmadığına göre durum vahim

• Kesın yenıldıler
  • Bizim okuldada var turnuva defansın göbeğiğim beyler
  • la olm bi git burası antreman ve teknikler konusu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence mevki olarak defansın önünde libero tarzı oyna, takımı organize et, diğer arkadaşlarınında oyuna girmesini sağlamaya çalış.
    Gerektiğinde yeteneklerin doğrultusunda topu kullan.Fiziksel üstünlüğünü iyi kullan(Çok sert oynayıp faul yapma).

Tabi yenilip elenmediyseniz
    Başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BarışN -- 28 Mart 2013; 20:57:08 >
  • Topa böyle vuracaksın

• Takımdakilere söyle, kaleyi gördüklerinde mesafe öyle çok uzak değilse köşelere doğru yerden şut çeksinler. Böyle amatör turnuvalarda kalecilerde iş olmaz büyük olasılıkla. Artistlik olsun diye havadan vurursanız elleriyle uzanabilirler, ancak yerden köşelere doğru giden toplara uçup kurtaracak halleri yok.
  • Adam yenilip intihar etmiş hala mesaj atanlar var.
  • Beyler kusra bakmayın foruma giremedim. Maçı maalesef 8-6 yenildik aslında ilk golüde attık ama maalesef yenildik. Bu arada takımımız umduğumdan kötüydü adamların ayağına kaç kere pas attım hepsi teker teker ıskaladı. O kadar konuşmama rağmen karşı takımdakiler bizde oynar mısın tekrar dediler. Ama şöyle bir gerçek var onlar bu maçta gerçekten çok iyi oynadılar. Hepsi gerekeni yaptı bu nedenle onlara sizde oynayamam dedim. İlk golü attığımda baya sevinmiştim ama... Maalesef yenildik.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.