Bildirim
YARIN MUHABBET KUŞU ALIYORUM TAVSİYE

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Senin de mübarek olsun
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Em onu
EDİT: pardon beyler yanlış konu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F E K E L İ -- 23 Temmuz 2014; 21:56:40 > -
iyi davran -
eve gelince oturt masaya karşına bi konuş adam akıllı,nasihatlarda bulun kurallar koy -
Küçük al mümkün olduğunca. 1 aylık falan olsun. cinsiyetini erkek tercih et kolay konuşuyorlar.
bilgi: erkek olanların gagası mor olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: apollo_17
Küçük al mümkün olduğunca. 1 aylık falan olsun. cinsiyetini erkek tercih et kolay konuşuyorlar.
bilgi: erkek olanların gagası mor olur.
Sağolun hocam -
Seninde mübarek olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayvana sakın ayna alma benim kuş çıldırmıştı sallanan aynalar vardır onlardan uzak dur ve sürekli kuşla konuş -
45gün fazla daha küçük al eğitimi daha kolay olur. -
Jumbo al onlar daha güzel tombul tombul -
Kafese ayna koymanı önermem, konuşmasını zorlaştırır. -
Ben 2 sene önce aldım hayvan hala büyüyor anasını satayım biraz daha büyürse papağandan farkı kalmıcak. Hele konuşurken tüylerini kapartıyor o zaman daha da iri oluyor
Şunu söyleyim = erkek al , 1 hafta kafesinde dursun sonra salarsın elinden yem flan yedirirsin alışır zamanla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kafese ayna koyma
İlk geldiği 2-3 gün dışarı çıkartma
Gece yatarken üstüne birşey örtme
Sakın avuçlayıp yakalama kuşu
Sürekli onunla konuş ama bağırarak değil -
Kuşçudan almamak konusunda özen göstermeni dilerim kuşların yetiştiricileri olur oralardan alırsan hastalıklı olma olasılığı daha düşük olur -
Oncelikle alacagin kus mumkun oldugunca kucuk ve erkek olmali.Erkek olupolmadigini cere renginden anlarsin (gagalarinin ustundeki kisim).Kucuk oldugu icin cere rengi pembe-mavi karisimi bir renk olmali
Buyudukce mavi-mor arasi bir renk aliyor.Kusunun seninle konusmasi,oynamasi icin oncelikle guvenini kazanmalisin ki bu konuda sabirli olmalisin.Her gun avucuna koydugun bir miktar yemi kafesin icinde bekletirsen kisa bir surede sana guvenmeye baslar.konusana kadar ayna almani onermiyorum cunku aynayi gorunce ilgilenmiyor seninle ama eger cok vaktim yok her dakika oynayacak diyorsan ayna alki hayvan yalniz kalmasin.Konusturmak icinse 4-5 aylik olmasini beklemeden her gun eline alip soyletmek istedigin kelimeleri soyle.Bir sure sonra kendisi gelip seni dinlemek isteyecektir zaten.Her gun disari cikarmaya izen goster.Uzun araliklarla birakirsan gogsunde yag birikir ki buda uzun vadede omrunu kisaltir hayvancagzin.Bazi kuslar yem konusunda secici olabiliyor,kaliteli olani almaya calis.Vitaminde al adi avidiare yalniz kucuk alacagin icin ishali olursa kusu satin aldigin yer sana avisol adliilaco onerir.Ilaci suya kattiginda iki gunde bir degistirmelisin.Yemlerinide uflemeyi unutma tabi.Soracagin bir soru olursa pm atabilirsin.Hatta sana cicisimin resminide atarim :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: JuDgLe
Hayırlı kadir gecesi geçirmeniz dileğiyle..Arkadaşlar yarın bi tane yerli yavru muhabbet kuşu alıcam 40-45 günlük.Neler öneriyorsunuz nasıl davranmalıyım ? Teşekkürler
Hocam sabahları özürlü kurbağa gibi ötüyor ona göre. -
sakın korkutma 1 kere korkutursan bir daha ömür boyu sana tekrar güvenmeyebilir dikkat et. -
Alma.Ölüyor,çok üzüyor sonra seni. -
-Alır almaz evde nerede duracaksa oraya koy, mümkünse salon olsun.
- İlk 1 hafta çok yanaşma kuşa etrafı tanısın 2-3 günden sonra kapağını aç çıkıp gezsin.
- Eline almaya çalışma konuşarak sev ilk 1 hafta sonra yavaş yavaş başlarsın.
Kuşu baştan korkutursan sana alışmaz benden söylemesi.
Benzer içerikler
- kedi 10 gün evde yalnız kalır mi
- starbucks kafeinsiz kahve
- eliza ibarra
- bir kıza nasıl açılırım mesajla
- bulgaristan türk köyleri
- google çizim yap
- zara indirim ne zaman 2025
- ets2 türkiye haritası
- exxen de neler var
- ince belli çay bardağı emojisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X