Şimdi Ara

Yarin kizla buluscam son 20 liram kaldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarin sinemaya gidicez 20 tl yeter mi sizce alman usulu yapsak belkide o ismarlar tecrubeliler bekleniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yetmez hocam eger simit gazoz yapmazsaniz

• Yetmez ama evet
  • sevgilin yeniyse alman hesabı yapacağına hiç gitmeyin daha iyi parasında değil fakat imajını bozar
  • Söyle direk.cebimde 20 var sende ortaya salla de.Ne 20 si hayatım akşama kadar gözünün içine baksam yeter derse evlen onunla.O da para koyarsa gittiği yere kadar takıl asosyallik olmaz.20 mi üfff püff derse koşarak uzaklaş daha görüşme

• quote:

Orijinalden alıntı: cozemeyenadam

sevgilin yeniyse alman hesabı yapacağına hiç gitmeyin daha iyi parasında değil fakat imajını bozar

Olm imaj triplerine girmeyin paran varsa vardır yoksa yoktur kızla konusulur anlaşılır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

quote:

sevgilin yeniyse alman hesabı yapacağına hiç gitmeyin daha iyi parasında değil fakat imajını bozar

Olm imaj triplerine girmeyin paran varsa vardır yoksa yoktur kızla konusulur anlaşılır.

anlayışlı bir kızsa ne ala fakat çoğu kız ıyyy hesabı bana ödetti yhaaa.s.s modunda olduğu için genel bir cevap verdim yoksa bende biliyorum bu durumu idrak edebilecek kızların da var olduğunu fakat sayıları oldukça az malesef
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    23 gun kaldi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ankamall'e gidersen yetmez. Pahalı orası. A city de ucuz, gitmenizi öneririm. Gerçi oraya da yol parası vereceksinizdir uzak gelebilir size. Bilemedim. ya da hiç çıkmayın zaten bomba lafları var. Kızı eve at evet evet buldum evine götür kızı.
  • Kıza söyle param yok buluşmayalım diye. Kendisi buluşmak isterse sorun yok. Tamam buluşmayalım derse otur evinde cips kola filmini kafan rahat izle

• O tip kızlarla takılan erkek modelide belli hocam yani.o yüzden üff püff yhaa diyorlar.sırf kızla takılmak için para saçılırmı orası tartışılır zevk meselesi

• borç bul ama kıza ödetme
  • Kıza yarın buluşmasak param yok şu tarih nasıl diye sor, kız paragözse zaten ortaya çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

quote:

+1
  • Kardeşim bu kadar kendinizi düşürmeyin.Her zaman parayı sen vermek zorundamısın? kıza sende para var mı de ayıp birşey mi? Zaten vermezse doğru dürüst bir kız değildir.
  • imaj? bu kızlar yeri gelince eşitiz demiyorlar mı? al sana eşitlik. imajı böyle yaratacaksa biri ileride çok üzülür.
  • Erkek adam kadına para ödetmez. Bahane uydur gitme.

• Ne sineması aga gidin kadıköy moda sahilde en arka kısımdaki kayalıklara oralar tenha boş oluyor yapış kıza orda
  • mobilephone M kullanıcısına yanıt
    bu düşünceye sahip kızlar çok iyi be abi Allah bana da nasip eder para konusunu sıkıntı yapmayan bir hanım :dd düşüncesi bu yönde olsun yeter, ben zaten elini cebine attırmam o ayrı bi mesele, düşüncesi bu yönde olsa yeterli benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heîsenberg

Ne sineması aga gidin kadıköy moda sahilde en arka kısımdaki kayalıklara oralar tenha boş oluyor yapış kıza orda

Antalyadayim maalesef

• Liseli falansan normalde 20-25 yaşında olupta kıza hesap ödeten ben erkeğim demesin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.