Şimdi Ara

Yarin kavga edebilirim öneri..Ankara-Ankamal Avm(Edit Dayak Yedim) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
3.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • al kızı direkt 7.caddeye gidin onlarda sizi orada arayıp dursun

> > < <
  • Direkt 155'i ara , ağızlarına sçarlar .
    Intel Core i7 6700K Skylake 4.00 GHz | Asus Z170 Pro-Gaming Motherboard | Kingston HyperX Fury Black DDR4 2x8 GB Dual RAM | Noctua NH-D15 CPU Silent Cooling System | Corsair 600 W CX v2 80 Bronze PSU | Corsair Graphite 760T Arctic White FULL-TOWER | Asus Strix GTX980 DirectCU II | Samsung 850 Evo 250 GB SSD | AOC i2369VM 23 5ms Full-HD IPS LED | Logitech MX Master Mouse | Logitech G230 Gaming Headset | PS4 Pro 1TB | Sony Bravia LED TV | Apple Macbook Pro Retina 15' Mid 2015 | iPhone 8 Plus 64 GB | Sony WH-1000XM2 | Canon EOS 600D 18-135mm | Fitbit Charge
  • Sıkıntı oluşursa yardıma gelebilirim...

Orijinalden alıntı: Lars Ulrich

Üstüne gelirse ilk vuruşu sen yap ama bu konularda dayak yemek dayak atmaktan daha avantajlıdır. Kız diyecek ki serseriye bak 4 kişi bi çocuğa dalıyorlar. Senin için de diyecek ki ne kadar iyi çocuk benim için 4 kişinin arasına daldı. Dayak yersen de kendisini sana borçlu hissedecek. Kızı bağlamış olacaksın kendine.

sonuna kadar hak verdim
    kardeşim git arkadaşın dediği gibi dalarlarsa sana o mesajı atana dal diğerlerini sallama ayırırlar saten .kimin kimi gömceğini görcez mankafalı diye mesaj at
  • Her zaman böyle durumlarda en önden gelen bir cengaver olur onu indirdin mi arkadan gelenlerde girişmeye çekinir. Önden geleni indirebilirsen diğerleri gelmez diye düşünüyorum ki okuduğuma göre önden gelen o sana mesaj atan çocuk olur. Eğer çocuğu dövemiyeceğini düşünüyosan buluşma yerini değiştir.

Eğer son çare çocukla kavgaysa sana tavsiyem kızın yanında kavga etme döversin dayak yersin orası ayrı ama kızın yanında kavga etme.
  • FATALITY yapmadan gelme ha!

Orijinalden alıntı: ok.kib.by

Arkadaslar bundan 3 ay önce tanıstıgım ve asık oldugum kıza dün onu sevdigimi söyledim bikac kisi daha ögrendi.kıza teklif ettim kabul etti fakat dershaneden bi cocuk ondan ayrılacan vs diye küfürlü mesajlar atıyor yarın kızla ankamalde bulusaca o cocukta biliyor bulusacagımı seni yarın oraya gömecem tugçenin yanında bi rezil ediyimde seni akıllan diye mesaj gönderdi telefonuma.yarın ne yapaym arkadaslar? o cocuk kesin 3-4 kisi gelip kızın yanında artislik yaparlar bana yarin saat 2 de ankamal dedim kıza sizce kıza baska yerde bulusalım diyim mi? yada ne yapmalıyım acil tavsiye telefondan yazıyorum.

ya daha dün sapık sanıyolardı seni dersanede. nasıl bi çaba içindesin anlamadım ki.
    açtığın konuların üzerinden biraz vakit geçsin, ondan sonra tekrar dene, belki yer ...http://forum.donanimhaber.com/m_49082790/tm.htm

• Up beyler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

Dayak yersen bana ulas carsamba gunu ankaradayim doveriz hepsini , aci yok rocky aci yok davak yerken acidigini belli etme kiza :)

Bu arkadaşa ulaş
  • usta dayak yediysen hemen bir hastaneden darp raporu alıyorsun sonra savcılığa şikayette bulunuyosun. mesajınada mahkemede görüşürüz yazıyosun. evine tebligat gelince zatn pederi mikecek bebeyi

PSN: ridemyrockett
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanguney

usta dayak yediysen hemen bir hastaneden darp raporu alıyorsun sonra savcılığa şikayette bulunuyosun. mesajınada mahkemede görüşürüz yazıyosun. evine tebligat gelince zatn pederi mikecek bebeyi

olay budur
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.