Şimdi Ara

Dershanedeki Kızlar Sapık Oldugumu Düşünüyor Ne Yapmalıyım ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar öncelikle 2 tane olay oldu bunların 2 tanesinide yazacagım..Bana ciddi öneride bulunacak kişilerden yorum bekliyorum..1. olay şöyle gelişti dersaneye gitmek için otobüse bindim okul saati oldugu için liseli kızlarr falan da vardı.Ben tam otobüsün orta kapısının orda ayakta bekliyordum birden 1 tane liseli kız önüme geçti şıkıstık otobüs kalabalık oldugu için kaçamadım ordan..İşte olayın dramatik yanı burda baslıyor sınıf arkadaslarım arka koltukta oturuyormus ve oyle oldugunu görmüş (buse ve hatice) ve dersaneye gelince diger kızlarada anlatmışlar böyle böyle oldu diye..Ben bu olayı 1 hafta sonra duydum İkisinin yanına gittim sordum böyle demissiniz diger kızlara diye onlar da saka yaptık dedi bana ama arkadaslar cidden saka yapmamıslar benden kurtulmak için öyle diyolardı çok sinirlendim O söyledikleri kızlara da söyledim saka yapmıslar size diye neyse inandırdım herşey yoluna girdi..2. olay tam bi felaket oldu..3-4 arkadasla gimsaya dogru gidiyoruz sincandaki..Tam da lise çıkısıydı liseli kızlar falan çıkmıslar yanımdaki apaçi arkadasım kızlarla ugrasmayı cok sever.Mini etekli 2 tane kıza karsıdan karsıya gecerken laf attı..Kızlar da benim laf attıgımı sandı bana dogru üstüme gelmeye basladılar.Bu arada yine o 1. olaydaki inanan kızlarda ordan geciyordu görmüşler ve benim laf attıgımı sanmıslar kızlara..Ertesi gün dersanede kızlarla karsılastım kızların bacaklarına bakıp neden laf atıyorsun dediler güldüler artık benim sinirlerim tepeme gelmişti..Kıza 1 tokat attım aglamaya basladı bu arada matematik ögretmeni geldi neler oluyor dedi..Ben ve kız müdürün odasına gitmiştik.Diger kız ise sınıfta kızların bacaklarına bakıp laf attıgımı söylemiş Müdür birdaha olmasın vs vs dedi tamam dedim geçistirdim ama cok sinirliyim arkadaslar ne yapmalıyım önceden o 2 kız sapık sanıyordu simdi bütün kızlar sapık sanmaya basladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ok.kib.by -- 16 Mayıs 2011; 10:37:30 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Dershanedeki Kızların Sizi Sapık Olarak Görmesi Durumunda Yapılması Gerekenler

Dershanedeki kızların sizi sapık olarak gördüğünü düşünüyorsanız, bu durumla baş etmenize yardımcı olacak bazı adımlar bulunmaktadır.

• Durumu Değerlendirin: Gerçekten de kızlar tarafından sapık olarak mı görülüyor yoksa bu sadece sizin paranoyanız mı, bunu anlamaya çalışın. Kızların davranışlarını dikkatlice gözlemleyin ve size karşı herhangi bir rahatsız edici veya uygunsuz hareketleri olup olmadığına dikkat edin.

• Kızlarla Konuşun: Kızlarla açık ve dürüst bir şekilde konuşun. Onlara sapık gibi görünmek istemediğinizi ve onların kendilerini rahatsız hissetmelerine neden olacak bir şey yapmadığınızı ifade edin.

• Sınırlarınızı Belirleyin: Kızlarla net sınırlar belirleyin. Onlara sizinle hangi düzeyde etkileşime girebileceklerini ve hangi davranışların kabul edilemez olduğunu açıkça belirtin.

• Okul Yönetimiyle İletişime Geçin: Kızlarla konuşmak durumu çözmede yardımcı olmazsa, okul yönetimiyle iletişime geçin. Durumu onlara bildirin ve destek isteyin.

• Profesyonel Yardım Alın: Kızların sizi sapık olarak görmesi sizi rahatsız ediyorsa veya durumu kendi başınıza çözemiyorsanız, profesyonel yardım almayı düşünün. Bir terapist veya danışman size duygularınızı anlamlandırmanıza ve durumla baş etmenin sağlıklı yollarını bulmanıza yardımcı olabilir.

Bu adımları izleyerek kızların sizi sapık olarak görmesi durumunu çözmeye çalışabilirsiniz. Uygunsuz davranışlarda bulunmadığınızdan emin olun ve kızlara karşı saygılı ve anlayışlı davranın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • nick+ mesaj sayından kaybediyosun panpa.
    yeni bi feyk aç. birazda post kas tamamdır
    Uludag Üniversitesi-iktisat
    HP ENVY SLEEKBOOK BEATS AUDİO EDİTİON ULTRABOOK
    ~ Samsung N150 ~HP PAVILION G6
    HP ENVY SLEEKBOOK ~~SAMSUNG GALAXY TAB 3 7.0 WHITE~~CODEGEN ULTIMIX 88
  • ona bunun onur kırıcı oluduğunu söyle

• ok.kib.by
    Intel Core i7 6700K Skylake 4.00 GHz | Asus Z170 Pro-Gaming Motherboard | Kingston HyperX Fury Black DDR4 2x8 GB Dual RAM | Noctua NH-D15 CPU Silent Cooling System | Corsair 600 W CX v2 80 Bronze PSU | Corsair Graphite 760T Arctic White FULL-TOWER | Asus Strix GTX980 DirectCU II | Samsung 850 Evo 250 GB SSD | AOC i2369VM 23 5ms Full-HD IPS LED | Logitech MX Master Mouse | Logitech G230 Gaming Headset | PS4 Pro 1TB | Sony Bravia LED TV | Apple Macbook Pro Retina 15' Mid 2015 | iPhone 8 Plus 64 GB | Sony WH-1000XM2 | Canon EOS 600D 18-135mm | Fitbit Charge
  • Olmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genesis.

İlk olayı anlamadım

otobüste kızı fortlamış
    YOUTUBE ve INSTAGRAM SAYFALARIMA AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN ULAŞABİLİRSİNİZ
    PlayStation Network : TheMarjinal | XBOX Live : ErenAslanhan
    Donanım Tercihlerim
    Sony : Playstation Pro 500 Million Limited Edition (27552/50000) | Microsoft : XBOX One X CyberPunk 2077 Limited Edition| | DJI : Mavic Pro | Mavic Mini | Osmo Pocket | Osmo Mobile
    Apple : iPhone 11 Pro Max | iPhone XS Max | AirPods Pro | MacBook Pro 16'' TouchBar | Mac Mini | Time Capsule 2 TB
  • ben hayır diyorum

Orijinalden alıntı: Chawu$h

quote:

İlk olayı anlamadım

otobüste kızı fortlamış

Agzımdaki çay artık orada degil Allah neetmesin seni ya. Çayla sesli gülmek pc açısından da tehlikeli imiş

Orijinalden alıntı: *siteci*

Cidden böyle konuların hepsi tamamen uydurma mı oluyor da herkes böyle önyargılı?

Dhtakilerin %95i evet uydurma
  • quote:

quote:

İlk olayı anlamadım

otobüste kızı fortlamış

quote:

İlk olayı anlamadım

otobüste kızı fortlamış

oha sapık mı bu yoksa?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.