Şimdi Ara

Yarin kavga edebilirim öneri..Ankara-Ankamal Avm(Edit Dayak Yedim) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
3.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeş gider yaparsa giderin allahını yap... sakın ha sakın geri vites yapma. Dayaktan korkma ucunda ölüm yok, karşındakinin niyetini anladığında 4 kişide olsa, bak güzel kardeşim de ve kafayı yerleştir. Oh be! Ondan sonra istersen 10 posta dayak ye sana koymaz kardeşim... Kafa dediysem kız gibi kafa atma ha. Erkek adam kodumu oturtur. Karşındaki isterse karakuşak olsun kafayı sağlam atarsan adam sersemler. Ben bir kere attım ondada adamın burnu kırıldı napam kafamın ayarı yok dediklerimi uygula. Kızada karizman yükselmiş olur. Ha birde demişsinki yeri değiştirsem kız korktu sanırmı beni diye? Kardeş sakın kaçma öyle delikanlı ol. Kızın ne düşündüğünü boşver.

Ama doğru diyorlar, birilerinin ayırabileceği yerlerde bulunun.

Not: konusarak halletmeye calis kavga kacinilmazsada yüzüne darbe almamaya bak dikkatli ol..

Her tehdite kulak asıp tedirgin olucaksan eğer hayat boyunca çok sıkıntı çekeceksin demektir. Fazla ciddiye alma. Havlayan köpek ısırmaz. Adam siz yürürken gelip arkadan ense köküne sağlam 1 tane yapıştırmadıktan sonrada bayılmazsın merak etme.

www.facebook.com/heywatchthis
    Lenovo Y50-70 i70 4710HQ
  • Yeri değiştir.
  • Ankara'da olsam gelirdim Arkadaşların varsa onları da çağır ama onlar sizi takip etsin arkadaşlarının geldiğini kız bilmesin. Mevzu olursa arkadaşların da gelir yığarsınız.
  • Bak hocam arkadaşlarından rica et oraya seni takibe gelsinler sadece 10dk için kavga olduğundada ayırırken onlar orda ona dayak atar zaten. Diyelim arkadaşın yok. O zaman git erkek gibi kız arkadaşınıda yanına al. Çocuk tek yada 3-4 kişiyle gelse bile takma o sana dayılanırsa sen ona kat kat dayılan ama ilk vuruşu sen vur. Daha sonra dayak yersen ye sorun değil.

Orijinalden alıntı: qnlll

Bak hocam arkadaşlarından rica et oraya seni takibe gelsinler sadece 10dk için kavga olduğundada ayırırken onlar orda ona dayak atar zaten. Diyelim arkadaşın yok. O zaman git erkek gibi kız arkadaşınıda yanına al. Çocuk tek yada 3-4 kişiyle gelse bile takma o sana dayılanırsa sen ona kat kat dayılan ama ilk vuruşu sen vur. Daha sonra dayak yersen ye sorun değil.

arkadaş doğru söylüyo, ilk darbeyi senin atman lazım , diyelim 3 kişi duruyolar ortadakine kafa (sanagöre) solundakine sağ elinde bi yumruk elini geri çekerkende diger çocuga dirsekle vurdunmu işlem tamam ,çok çevik olman lazım 3-1 2-1 gibi kavgalarda. hantal bişeysen hiç deneme bile

1 kg cekirdegimi aldim yarin ordayim

iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue | İletişim için iMessage : gopgop7@gmail.com | ★★ Steam ★★ ★★ Twitch ★★
  • lan mekanı değiştirmek gibi bi' salaklık yapayım deme, dövsen de dayak yesen de her türlü kârdasın. dayak yeme ihtimalini yüksek görüyorsan güvenliğe yakın bi' yerde kavgaya dal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khiron -- 17 Mayıs 2011; 14:20:34 >
  • Yas kac eger tedirginsen yarin gelebilirim
    Breaking Bad - Californication - Deadwood - Dexter - Game of Thrones - Hell on Wheels - Mad Men - Misfits - Modern Family - My Name is Earl - New Girl - Nip/Tuck - Shameless - Six Feet Under - Spartacus - The Vampire Diaries - The Walking Dead - True Blood
  • quote:

Orijinalden alıntı: theturx

lan makenı değiştirmek gibi bi' salaklık yapayım deme, dövsen de dayak yesen de her türlü kârdasın. dayak yeme ihtimalini yüksek görüyorsan güvenliğe yakın bi' yerde kavgaya dal.

Bak şu arkadaşa katılıyorum en azından 1 2 yumruk yedikten sonra güvenlik ayırır.

So, so you think you can tell Heaven from Hell,
    blue skies from pain.

And did they get you to trade your heroes for ghosts?
    We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

Yas kac eger tedirginsen yarin gelebilirim

aynen ben ciddiyim eğer maksat gırgır ise inş başına gerçekten öyle bişey gelir diğilse pmden fotonu at tam olarak nerde buluşcağını yaz yarın ordayım
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.