Şimdi Ara

<<Yarın Karne E-okulda Niye Notlar Yok :S>> (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son günün büyüsünü bozmamak için kapattılar

Her sene sonu olduğu gibi millet yine karneyi aldığında , sınıfta kaldığını anlasın ve milletin içinde salya sümük ağlasın diye

Kısaca sene içinde öğretmenlere yaptıklarınızın intikamını alacaklar son gün
  • http://e-okul.meb.gov.tr/IlkOgretim/Veli/IOV01001.aspx bu link duyuru kısmına götürüyor koyu yerle gösterdiğim yerlerle oynamanız lazım ben denedim 0 dan 9a kadar hep hata veriyor.
  • İlk dönem Perşembe akşamı açılmıştı diye hatırlıyorum, bugünde öyle yaparlar herhalde.
  • ha gayret heyklicez
  • Ne saçmalık ya.
  • İnternetten bakınca karnenin sürprizi kaçıyor iyi böyle
  • O kadar psikopat insanlar varken hocaların sağlığı açısından böylesi çok daha iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Şans Öpücüğü

O kadar psikopat insanlar varken hocaların sağlığı açısından böylesi çok daha iyi.

yarın akşam açılsın hiç problem değil haftasonu hocaların işini bitiririz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hardcore*No.1

quote:

O kadar psikopat insanlar varken hocaların sağlığı açısından böylesi çok daha iyi.

yarın akşam açılsın hiç problem değil haftasonu hocaların işini bitiririz

öyleyse , sen bitmişsin zaten

• yarın mezun oluyorum son kez gidicem okula bide diplomamı almaya giderim heralde gerçekten bıkmışım yani By by ykbl
  • quote:

Orjinalden alıntı: N!ghTM@sTeR

http://e-okul.meb.gov.tr/IlkOgretim/Veli/IOV01001.aspx bu link duyuru kısmına götürüyor koyu yerle gösterdiğim yerlerle oynamanız lazım ben denedim 0 dan 9a kadar hep hata veriyor.

Ben denedim. Not bilgisi: "http://e-okul.meb.gov.tr/IlkOgretim/Veli/IOV02002.aspx". Normal şartlarda açılması lazım. Fakat kapalı işte...
  • Saat 12yi de geçti ama açmadılar ayıp. =(
  • quote:

cuma akşamı açılacakmış yapacak insan cuma akşamından sonra da yapar.
  • ulan devamsızlık açık kalsaydı bari nottan filan geçtim devamsızlıktan kalmış olabilirim
  • Eğer arkadaş böyle bir konu açmasaydı ben şimdi açacakdım ve sövecekdim.Ya teşşekür alma durumum var öğrenmem lazım herşey ingilizceciye bağlı.Şuan 3.75 2 gelir ise 3.80 küsür oluyor ve Lise'de ilk defa teşşekür alıyorum.Artık geçdim heyecanı,süprizi açın şu e-okulu.
  • ulen harbiden bari devamsızlık yazsa off inş kalmam
  • ŞU SİTENİN VARYA ....................................................................................................................................................................................................
    ...............................................................................................................................................................................................................................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serbest Çağrışım -- 12 Haziran 2009; 1:17:14 >
  • harbiden ya 8-9 saat sonra karneyi bize vercekler eokul hala kapalı
  • ulan cuma gecesi yazsan kaç yazar. karneyi zaten alacagız
  • bu saatten sonra açılcak siteden hayır gelmez zaten , ben uyuyorum artık yarın karnemde görürüm notlarımı , hepinize iyi akşamlar arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.