Şimdi Ara

Yarın ilk kez halısahaya gidicem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hayatımda hiç halısahaya gitmedim. Futbol oynamayı bilmem. Hiç anlamam. Adam eksikmiş 4 yıllık lise arkadaşlarım çağırdı. Nasıl oynadığımı biliyorlar. Olsun gel dediler. Tamam dedim
    Taktik verin beyler.

Edit: Krampon veya halısaha ayakkabım tabii ki yok. Normal gündelik spor ayakkabıyla oynasam bişey olur mu? Veya halısahada var mıdır ayakkabı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaussure -- 18 Temmuz 2017; 2:14:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oynamayı bilmiyorsan defans kal biseyler yaparsin .d

• Defansta dur gelen topu ileri vursan yeter başarılar

• Yok mu başka dicek bişeyiniz

• Bazı halısahalarda oluyor ama 30 dakikada mantar garantili ayakkabılar. Topuğu yüksek olmayan şekilli şukullu olmayan ayağınızı kavrayan bir ayakkabı varsa olur. Adamı basmayın bırakın o üstünüze gelsin doğru zamanda tüm imkanlarınızla basın ama adam sizden 1 metre uzaktaysanız yana çekip kolayca geçer sizi. Sıkıştığınızda ise hafif bakmaya çalışın kim var kim yok o taraflara atmaya çalışın. Bakamıyorsanız rasgele sallayın gitsin kaptırmanızdan iyidir.
  • H.o

• quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Bazı halısahalarda oluyor ama 30 dakikada mantar garantili ayakkabılar. Topuğu yüksek olmayan şekilli şukullu olmayan ayağınızı kavrayan bir ayakkabı varsa olur. Adamı basmayın bırakın o üstünüze gelsin doğru zamanda tüm imkanlarınızla basın ama adam sizden 1 metre uzaktaysanız yana çekip kolayca geçer sizi. Sıkıştığınızda ise hafif bakmaya çalışın kim var kim yok o taraflara atmaya çalışın. Bakamıyorsanız rasgele sallayın gitsin kaptırmanızdan iyidir.

Hocam hakkaten mantar falan olabilir mi?

Giymiyim mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Chaussure kullanıcısına yanıt
    Tabi halısahadan halısahaya değişir hocam buradakiler gerçekten rezaletti. Siz yine oynayabileceğiniz bir ayakkabı alın yanınıza bir baraksınız iyiyse ayakkabılar ordan alırsınız. İlerde haftada 1 2 haftada 1 giderim spor olur filan diyorsanız ucuz bir halısaha alabilirsiniz.
  • Her ne hata yaparsan yap sakın kendini ezdirme.

Eğer kırıcı eleştiri yapacak olursa biri ona şu cevabı ver.
    Çağırmasaydınız ben çok iyi oynadığımı idda etmedim ben mi istedim sanki ... adama bak ya sanki kendisi süper oynuyor (kalın bir ses tonuyla) .
  • Yanına ver yeter hocam. Ayakla topa vuracaksın

• Sanki Arenada aslanla dövüşecek. Vur topa geç işte.
  • Halısaha boş iş

• mutlusonlu mu

• kendi spor ayakkabınla git. defans arkasına seken topları kesmeye çalış,kestikten sonra direk ileri wur topu. ayağında top tutma yeter.
  • Büyük halı sahalarda genelde oluyor ayakkabı kiralıyorlar 3-5 liraya ama tavsiye etmem içine milyon tane kişinin ayağı giriyor. Hepsi top oynadıgı için terli terli bırakıyorlar iğrenç kokuyordur hadi onu geçtim ayağı mantar olan var vs..

Oynamayı bilip bilmemeyi dert etme zaten halı sahalar eglencesine oynanır bizim maçlardada hep eksik yer varsa bilmeyen arkadaşlar gelir hiç lafıda geçmez çünkü şampiyonlar ligi macı degil burası eglencesine ter döküyoruz :)

Yanına alman gerekenler spor ayakkabını al , havlu al , orada duş alcaksan temiz camasır banyo havlusu vs al..deodorant alabilirsin..

Aklıma gelenler bunlar cok kasma iyi eglenceler
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoeyBane

mutlusonlu mu

Gidemedim. Ayarladıkları saatte müsait değildim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.