Arkadaşlar kız arkadaşımla aram bozuk ve yarın görüşücez... Yakınlaşmamız gerekiyor... Bu havada ormana gidemiceğimize göre,alışveriş merkezleri ideal olucaktır... Sorun şu ki;hangi alışveriş merkezine gitmeliyim bilmiyorum... Bakırköy'deki bütün alışveriş merkezlerine gittik... Yenibosna'daki Airport'a gittik... Kadirhas ve Metroport'u istemiyor... Ben de sinemalarında çift kişilik koltuk olsun istiyorum gittiğimiz yerde,lakin yakınlaşmak gerekiyor... Önerilerinizi bekliyorum... İlla alışveriş merkezi olacak değil,önemli olan yakınlaşabileceğimiz bir yer olması... Şimdiden teşekkürler...
Bizim eve gelin size çay yaparım .
quote:
Orijinalden alıntı: danger70
Bizim eve gelin size çay yaparım .
Çayı bıraktım,teşekkür ederim
Airport'a tekrar gitmeye karar verdik.
yarın sonucu buraya yaz merak ederim
quote:
Orijinalden alıntı: swaarm
yarın sonucu buraya yaz merak ederim
Tamam yazarım Cennetimden Bakarken adlı film'e götürücem... Biletleri o gelmeden önce alıcam ve süpriz yapıcam... Umarım hoşuna gider
Oraya artık gitmemeye karar verdik. Çok fazla gittik oraya
quote:
Orijinalden alıntı: ThunderVolt
Capitol
Dostum çift kişilik koltukları var mı peki
quote:
Orijinalden alıntı: marsis
quote:
Capitol
hatırlamıyorum ama yoktu sanırım
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: marsis
quote:
Capitol
hatırlamıyorum ama yoktu sanırım
Tamam teşekkür ederim
arkadas cevahıre gıdın veya kanyon ama kanyon bomba ya fazla luks bı yer akmerkezden bıle luks gıbı geldı bana
anadolu yakasi paladium veya trio hillside akarrrrr istedigin hersey mevcut
Sinemada çift kişilik koltuk olması hep hayalimdeydi, demek varmış. Ama İzmit'te yok bildiğim kadarıyla. Bir tek Arasta Park'a gitmedim orada da yoktur herhalde.
banyoya gidin
Tiyatroya gidin güzel oyunlar vardır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme