Şimdi Ara

YARIN GECE OTOBÜSE BİNİP SEVGİLİMİN YANINA GİDECEĞİM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yarın gece sevgilime gideceğim. tektaş yüzük alcam ona. yüzüğün içine de " benimle evlenir misin? " yazdıracağım. parmağının ölçüsünü bilmiyorum. sürpriz olmalı. bayramdan hemen sonra da yüzüğü alıp evlenme teklif edeceğim. yarın parmağının ölçüsünü öğrenmek için gideceğim hem de ama sürpriz olmalı bu. sevgilim anlamadan parmağının ölçüsünü nasıl alacağım???

• alla allaa şmdi bişe desem ceza alıcam demesem içimde kalıcak ama susuyorum
  • Yüzüğü al.Sonra büyük ya da küçük gelirse değiştir.
  • hocam otobüs bulabildin mi ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky_sun

yarın gece sevgilime gideceğim. tektaş yüzük alcam ona. yüzüğün içine de " benimle evlenir misin? " yazdıracağım. parmağının ölçüsünü bilmiyorum. sürpriz olmalı. bayramdan hemen sonra da yüzüğü alıp evlenme teklif edeceğim. yarın parmağının ölçüsünü öğrenmek için gideceğim hem de ama sürpriz olmalı bu. hiçbir şey anlamadan boyumun ölçüsünü alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GelenekBizim -- 21 Eylül 2008; 21:33:13 >
  • BİLMEM!
  • surat as benim parmaklarım dolma gibi de sevgilin uzulur bak benimkilerde oyle der o sırada bir turlu olcersin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yarın sevgilim eve geliyor
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yanında kumpas taşı
     YARIN GECE OTOBÜSE BİNİP SEVGİLİMİN YANINA GİDECEĞİM.

• yaş 24 ten küçükse boş iş..
  • Biraz büyük al daha sonra parmağına göre yaptırırsın ölçüsüne göre kesilip sonra tekrardan kaynak ile birleştirilir
  • Uzun bi anket hazırla. De sevgiline "Sevgilim! Geçen gün çarşıda gezerken yeni açılan bir kuyumcunun önünde bu anketi verdiler. Anketi doldurup postalayan herkese 100YTL'lik indirim çeki veriyorlar. Bi sana bi de bana aldım. Gel otur da dolduralım" de. Anketin ortalarına da "Parmağınızın ölçüsü nedir?" sorusunu koymayı unutma.
  • İnşallah yüzük boşa gitmezGaranti değilse yüzük müzük olayına girme
  • cakma bi gümüş yüzük al.. şimdi götür ver.. onun boyutuna göre tek taşı alırsın..
  • Başlık şiir gibi.
  • Aha aklıma geldi. Kuyumcuyla konuş. Sevgiline bir akrabanın düğünü olduğunu, çok meşgul olduğundan dolayı kendisinin davetiyeyi verip veremeyeceğini sor. Sonra o kuyumcuyu tarif et. Gitsin, biraz konuşsunlar, o eğer has kuyumcuysa orda denetir bi yüzük. Hem de model seçtirmiş olursun, üstelik yüzüğü taktığında "aaaa geçen beğendiğim yüzüüüüük. Neeeeerdeeeen biiiildinnn. Canım benimmmm" gibi bir nida atabilir. Ama dersen bu kadar teferruatlı bir plan uygulayamam diye, uyurken ölçebilirsin. Ama heyecanı olmaz.
  • teşekkürler arkadaşlar arkadaşından parmak ölçüsünün 10 numara olduğunu öğrendim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.