Merhabalar, yaşım 17 lise 3 öğrencisiyim, öncelikle bu işte iyi olanlar veya bilgili olanların konuya cevap yazmasını gerçekten çok isterim
SORULAR: 1)Kilom 69 boyum 1.73 aşırı derecede göğüs ve göbek yağım var bunları nasıl bir diyet ile eritebilirim fitness ile götürebileceğim bir diyet programı önerebilir misiniz. 2)Haftada kaç gün bu sporu yapmalıyım ve kaç saatimi ayırmalıyım. 3)Protein kullanmayı düşünüyorum ilk baştan mı başlamalıyım yoksa vücudum biraz Fit hale geldikten sonra mı? Marka olarak optimum adlı proteini kullanacağım. Ve bu proteini nasıl kullanacağım hakkında bilgi verirseniz sevinirim. 4)Haziran'a kadar ne kadar bir gelişme olur düzenli çalışılırsa.
Şimdiden yardımcı olduğunuz için teşekkürler sevgili arkadaşlarım, abilerim.
quote:
Orijinalden alıntı: deathrose6
Merhabalar, yaşım 17 lise 3 öğrencisiyim, öncelikle bu işte iyi olanlar veya bilgili olanların konuya cevap yazmasını gerçekten çok isterim
SORULAR: 1)Kilom 69 boyum 1.73 aşırı derecede göğüs ve göbek yağım var bunları nasıl bir diyet ile eritebilirim fitness ile götürebileceğim bir diyet programı önerebilir misiniz. 2)Haftada kaç gün bu sporu yapmalıyım ve kaç saatimi ayırmalıyım. 3)Protein kullanmayı düşünüyorum ilk baştan mı başlamalıyım yoksa vücudum biraz Fit hale geldikten sonra mı? Marka olarak optimum adlı proteini kullanacağım. Ve bu proteini nasıl kullanacağım hakkında bilgi verirseniz sevinirim. 4)Haziran'a kadar ne kadar bir gelişme olur düzenli çalışılırsa.
Şimdiden yardımcı olduğunuz için teşekkürler sevgili arkadaşlarım, abilerim.
1- o boy ve kiloya asırı yaglı olmaman lazımdı aslında sasırdım biraz ama burda direk bir diyet yazamam yasam duzenini bilmedigim icin ama kilo vermenin cok basit kuralları vardır. Az yemek cok ogun yemek,yagdan uzak durmak karb alımını azaltmak gayet basit yani aslında. Calısmaya bi basla duzenlersin diyetini. 2-genelde baslangıc icin haftada en az 3 gun yeterlidir. Ortalama olarak da 1.5 saati gecmesen iyi baslangıc icin 3-protein kullanmayı dusunme bi kere daha baslmamadan supplement dusunuyosun markasına kadar supplement a ihtiyacın olmicak vucudun zaten gelismeye aç sana bi katkısı olmaz en azndan 8 9 ay dusunme supplement. Supplement, yemek duzenini ayarlıyamiyan birinde hiic bi ise yaramaz. Ayarlamıs olan birinde de platoya girmeden bi ise yaramaz ve platoya girmen 1 seneyi bulur kısacası katiyen ihtiyacın olmicak. Ama reklamlara kandım herkes kullanıyo cool olup toz kullanıyorm insanlar body yaptıgımı anlasın dersen git yatır paranı supplement e sen bilirsin. 4-Bu ise sole nasıl olurum, Brad pitt vucudu, biraz kol biraz gogus, yaza kadar plaj vucudu gbi baslanmaz ki tecrubeyle sabittir bu isin icnde oldugum 3 sene icinde bole bi duzine adam gordum arkadaslarım olsun burdan yardım ettiklerim de dahil hicbiri 2 aydan fazla devam edemedi. Bu ise ben guzl bir vucut istiyorm saglıklı olmak istiyorum diye baslanır. Bole bir amacın yoksa hazirana kdr yapıp bırakmak istiyosan asıl istegin buysa lutfen hic baslıyıp da yorma kendini cunku garanti veriyorum gercekten inan bu soledigime devam edemiceksin.