Bildirim
Yarın Enpara.com görevlisi eve gelecek.

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Gelecem mi dedi kro gibi puhahaaaaag
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr. Blacktree
Adam bugün aradı. Yarın müsaitseniz gelecem dedi. Ben başvururken kurye gelsin demiştim. Direk kapıda imzalatıp kağıdı gidecek mi? Yoksa 2 saat enparayı mı anlatacak?
Edit: ulan herkese kadın gelmiş şansa bak ya
Hayirdir neden geliyor ? Aciklama yok ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kadın geldi , kağıt imzalattı. tablete bişeyler yaptı. şifre falan çıkıyo kağıttan telefon edip açtırıyosun.
5 dakika bile sürmez -
quote:
Orijinalden alıntı: Fakirinsan8
quote:
Orijinalden alıntı: Mr. Blacktree
Adam bugün aradı. Yarın müsaitseniz gelecem dedi. Ben başvururken kurye gelsin demiştim. Direk kapıda imzalatıp kağıdı gidecek mi? Yoksa 2 saat enparayı mı anlatacak?
Edit: ulan herkese kadın gelmiş şansa bak ya
Hayirdir neden geliyor ? Aciklama yok ?
Mecbur geliyor sözleşme imzalayacağım kartı teslim alacağım. -
başvuruda seçiyordun onu. bilgilendirme seçmediysen yanındaki tabletle kimlik fotoğrafı çekiyor sana kartı ve hediyeleri veriyor. 4-5dk sürer en fazla, istersen eve gelir istersen kapıda hallederseniz. -
Bana sarışın abla gelmişti. Benim sorularımla birlikte 15-20 dk sürmüştü. Onun dışında 10 dakikada her şey hallolur. -
quote:
Orijinalden alıntı: hayvan arkadas
kadın geldi , kağıt imzalattı. tablete bişeyler yaptı. şifre falan çıkıyo kağıttan telefon edip açtırıyosun.
5 dakika bile sürmez
Erkek gelirse direk kapıdan postalayayım mı hocam? -
Böbrekleri hazirla da adam geç kalmasin. Colugu çocuğu vardır.
quote:
Orijinalden alıntı: doctoruntardisi
Böbrekleri hazirla da adam geç kalmasin. Colugu çocuğu vardır.
Yalnız benim eve geliyor. Onun böbrekler tehlikede. -
Hayırlı olsun şimdiden -
Bana orta karar bir abla gelmişti 35 yaşlarında,10 dk büromuzda misafir ettik,müşteri no oluşturup kaydı tamamladı felan,1-2 hediye vardı yanında onlarıda verdi gitti.
Sıkıntı değil.
Gelmeden duşunu al da bekletme adamı
Ya arkadaslar biri aciklasin nedir bu ne icin geliyor ?
Adam geldi beyler. Tahminen 25-27 yaşlarında biri idi. Önce hal hatır sordu. Kimliğimi verdim. Sözleşmeyi doldurdum. Hediyeleri verdi ve gitti. 10 dk içinde halloldu.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X