Şimdi Ara

##YARIN DİREKSİYON SINAVIM VAR NERELE DİKKAT ETMELİYİM ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle belirtiyim bu arkadaşımın hesabıdır. kendi hesabım 4 günlük bir ban yedi her neyse

özellikle ehliyeti olan arkadaşlardan tiyolar almak istoyorum. neler yapmalıyım arabaya ilk bindiğim zaman nelere dikkat etmeliyim. bide arkadaki gözlemciler fln yoldayken sözlü olarak soru fln soruyorlarmı. googleden bazı şeylere baktım birde görmüş geçirmiş arkadaşlardan bir kaç tüyo alayım dedim.

ayrıca hep aklıma takılıo şimdi yarın ehliyet kemeri takıcaz ya şimdi arkadaki çakallar acaba şaşırtmak için fln ehliyet kemeri takmaya gerek yok fln derlermi derlersede ben onları dinlemeyip önce tedbir deyip yinede takayımmı kemeri ya derlersede dinlemedim die puan kırarlarsa bu tip şaşırtıcı şeylerden korkuom o kadar

• Kendine.
  • kendime güveniom zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExSeLaNS -- 19 Eylül 2008; 22:51:24 >
  • Abi yanında varsa güneş gözlüğü getir abim girdi sınava gözüne güneş gelmiş ondan bi kırmızı ışığı görmemiş direk 10 puanını kırmışlar.
  • Gözlemciler Soru Sormaz Kimlik Kontrolu Yapıyolar Bi Tek Arabaya Bin Sonra Koltugu Kendine Göre Ayarla Aynaları Ayarla Emniyet Kemerini Tak Kalkarken ve Dururken Sinyalleri Unutma Fazla Hız Yapmamaya Özen Göster Tamam işte Korkacak Bişey YoK :D
  • öyle bişey yapmazlar zaten o direksiyon sınavına girenlerin çoğuna ehliyet veriliyor çok zor ihtimal 1-2 kişi alamıyor nerden bildiğimi sorarsan bizim peder direksiyon sınawında görev yapmıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SQua -- 19 Eylül 2008; 22:53:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dikiz Aynasını KOntrol Et Arabaya Bindiginde. Düzgünse Bİle ELini Değdir Dikiz Aynasına. SOnra Sana bişeyler Sorarlar Sakın Arkana BAkıp Yanıt VErme Dİkiz Aynasından Göz Göze GEl Arkadakilerle
  • quote:

Orjinalden alıntı: SQua

öyle bişey yapmazlar zaten o direksiyon sınavına girenlerin çoğuna ehliyet veriliyor çok zor ihtimal 1-2 kişi alamıyor nerden bildiğimi sorarsan bizim peder direksiyon sınawında görev yapmıştı

• bende geçen pazar girdim direksiyon sınavına. ne emniyet kemeri taktım nede doğru düzgün ayna düzeltmesi. 80 almışım. 7dk lık parkuru 2.5 dk da tamamladım. 4. vitese kadar çıktım.

göz.:onur çok rahatsın emniyet kemeri bile takmadın?
    ben:hocam heyecana ve strese gerek yok ki.
    göz.:şöförlük var heralde?
    ben:hocam 3-4 yıldır kullanıyorum. hocam çok yavaşız, vites yükseltsem?
    göz:tamam yükselt parkur sonuna doğru yavaşla.

heyecan yapma araca hakim olduğunu göster. benim tavsiye edebileceklerim bu kadar.

• quote:

Orjinalden alıntı: Scorpion_tr

Dikiz Aynasını KOntrol Et Arabaya Bindiginde. Düzgünse Bİle ELini Değdir Dikiz Aynasına. SOnra Sana bişeyler Sorarlar Sakın Arkana BAkıp Yanıt VErme Dİkiz Aynasından Göz Göze GEl Arkadakilerle

acaba ne tür sorular sorarlar biraz daha açarmısın ?

ayrıca yuh az önce 4:42 yi gördüm mesaj atma aralığında bu ne yaw :S

not:Murat olm dur ben msj atcam ya nalet herif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExSeLaNS -- 19 Eylül 2008; 22:59:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: pisiko__

bende geçen pazar girdim direksiyon sınavına. ne emniyet kemeri taktım nede doğru düzgün ayna düzeltmesi. 80 almışım. 7dk lık parkuru 2.5 dk da tamamladım. 4. vitese kadar çıktım.

göz.:onur çok rahatsın emniyet kemeri bile takmadın?
    ben:hocam heyecana ve strese gerek yok ki.
    göz.:şöförlük var heralde?
    ben:hocam 3-4 yıldır kullanıyorum. hocam çok yavaşız, vites yükseltsem?
    göz:tamam yükselt parkur sonuna doğru yavaşla.

heyecan yapma araca hakim olduğunu göster. benim tavsiye edebileceklerim bu kadar.

keşke banada böyle gözlemciler düşse

not:murat msn aç msj attırmıyon bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExSeLaNS -- 19 Eylül 2008; 23:00:05 >

• ya korkucak we ya seni endişelendiricek bişi olmasın sadece sinyallere çok dikkat et herşeyini kendine göre ayarla(yan aynalar, orta ayna, koltuk, direksiyon ayarı warsa onu) sonra fazla hız yapma 90 km de git arabayı fazla bağırtma vites değiştirirken debriyajı ayarla fln filan işte ya bunların hepsi çok kolay işler ben daha sınawa bile girmedim 1 a sonra 17 giricez ama şimdiden bırak araç kullanmayı show yapıyoz
    (acaba yanımdaki hocaya sonaw esnasında 1-2 show yapsam fazladan puan werirmi acaba)
  • quote:

Orjinalden alıntı: nexssagon

ya korkucak we ya seni endişelendiricek bişi olmasın sadece sinyallere çok dikkat et herşeyini kendine göre ayarla(yan aynalar, orta ayna, koltuk, direksiyon ayarı warsa onu) sonra fazla hız yapma 90 km de git arabayı fazla bağırtma vites değiştirirken debriyajı ayarla fln filan işte ya bunların hepsi çok kolay işler ben daha sınawa bile girmedim 1 a sonra 17 giricez ama şimdiden bırak araç kullanmayı show yapıyoz
    (acaba yanımdaki hocaya sonaw esnasında 1-2 show yapsam fazladan puan werirmi acaba)

kesin verirler hatta gözlemciler diğer adayların yanına seni oturtur gözlemci die

• aracın kavramasını kaçırıp istop ettirme. Vites değişirken vitese bakma, yoldan gözünü ayırma. Kemer tak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: niko_jr

aracın kavramasını kaçırıp istop ettirme. Vites değişirken vitese bakma, yoldan gözünü ayırma. Kemer tak.

babamda aynısını dıyo nedense bende vıtese bakıyodum ılk suruslerımde bakma dıyodu yoldan gozunu ayrırma fılan dıodu artık duzeldı ama bakmıyorum kısmetse bayramda baya bı antreman yapıcam yazlıkta:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: niko_jr

aracın kavramasını kaçırıp istop ettirme. Vites değişirken vitese bakma, yoldan gözünü ayırma. Kemer tak.

teşekkürler zaten bide sinyallerin dışındada fazla bişe yok değilmi arkadaşlar aslında heyecan yokta o esnada heycanlanırım die korkuom biraz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExSeLaNS

Arkadaşlar öncelikle belirtiyim bu arkadaşımın hesabıdır. kendi hesabım 4 günlük bir ban yedi her neyse

özellikle ehliyeti olan arkadaşlardan tiyolar almak istoyorum. neler yapmalıyım arabaya ilk bindiğim zaman nelere dikkat etmeliyim. bide arkadaki gözlemciler fln yoldayken sözlü olarak soru fln soruyorlarmı. googleden bazı şeylere baktım birde görmüş geçirmiş arkadaşlardan bir kaç tüyo alayım dedim.

ayrıca hep aklıma takılıo şimdi yarın ehliyet kemeri takıcaz ya şimdi arkadaki çakallar acaba şaşırtmak için fln ehliyet kemeri takmaya gerek yok fln derlermi derlersede ben onları dinlemeyip önce tedbir deyip yinede takayımmı kemeri ya derlersede dinlemedim die puan kırarlarsa bu tip şaşırtıcı şeylerden korkuom o kadar

Sakın onlara ehliyet kemeri deme baştan eksi puan alırsın

Dikkat edeceğin şeyler;
    1) soğuk kanlı ol, sanki senelerin sürücü imajıyla arabaya bin. %30 burdan götürdün malı
    2)Bindikten sonra koltuk ayarı, dikiz aynaları ayarı ve emniyet kemerini tak. %40
    3)İnerken sağ elinle kapıyı aç!. (kapı sağ elle açılırken, arkadan arbanın gelip gelmediği kontrol edilir.) %20

%10 da diğerleri..

• quote:

Orjinalden alıntı: kartal_07

quote:

Orjinalden alıntı: ExSeLaNS

Arkadaşlar öncelikle belirtiyim bu arkadaşımın hesabıdır. kendi hesabım 4 günlük bir ban yedi her neyse

Sakın onlara ehliyet kemeri deme baştan eksi puan alırsın

Dikkat edeceğin şeyler;
    1) soğuk kanlı ol, sanki senelerin sürücü imajıyla arabaya bin. %30 burdan götürdün malı
    2)Bindikten sonra koltuk ayarı, dikiz aynaları ayarı ve emniyet kemerini tak. %40
    3)İnerken sağ elinle kapıyı aç!. (kapı sağ elle açılırken, arkadan arbanın gelip gelmediği kontrol edilir.) %20

%10 da diğerleri..

teşekkürler

• arkadasım bende gecen hafta cumartesı gırdım...benım ısmımı soledıler ben geldım bındım araca hasırmısın dedı hoca hasırım dedım attım 1 basladım gıtmeee sonra sınyal falan verdım hıc kemer ayna duzeltme yok vırajı dondum gelıom yanımdakı hoca sagda dur ın asagı dedı sonra ogrendım 93 almısım...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.