Bildirim
YARIN BU SİSTEMİ ALIYORUM İYİ Mİ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yok ancak,i5 6400 alman senin için daha iyi olur. i3 6100 genel olarak çoğu oyunda darboğaz yapmaz ama yeni çıkan oyunlarda yapmaya başlayacaktır. -
"http://forum.donanimhaber.com/m_118546231/tm.htm " Bu konuya bir göz at ve ASUS almayı tekrar düşün -
2000 TL butce ile yeni gelecek ekran kartlarıyla bi sistem toplanabilir mi sizce? Piyasayi takip etmiyorum ne kadar olurlar falan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
I3 6100 Asus strix R9 380 darboğaz yapar mı?
Hayır darboğaz yapmaz. 380 cok güçlü bir kart değil. İçin rahat olsun. İ5 alman daha mantıklı. Bütçen yoktur ozaman yinede götürür seni
Yeni gelen ekran kartlarıyla şuankiler arasında uçurum farklar olmayacak. Kartınız gayet güzel ancak i5 e geçmenizi bence tavsiye ediyorum. -
rx 470 olabilir. Çıkış tarihini bilmiyorum ama Türkiyede R9 380'den pahalı olmaz.Alamazsan oda götürür. -
Güç kaynağını ayrı topla 80+ bronz olsun o seçtiğin kasa 600w vermez bence
Asusa babamdan çok güvenirim, sen gelmiş dev şirketi yıkmaya çalışıyorsun, güzel karalama ;) Taktir ettim
@Cancagız
Bu sistemi dizen biri sli'a vs girmeyeceği için 12v kanalından 540w veren o psu yeterli olur. Sıkıntı vs yapmayacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maketle -- 15 Temmuz 2016; 7:21:08 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X