Şimdi Ara

YARIN BU SİSTEMİ ALIYORUM İYİ Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nasıl arkadaşlar? Ekran kartini gtx 960 alacaktim ama forumdan arkadaslar r9 380 daha iyi onu al dediler. Uyumsuz parça yok değil mi? Sistem darboğaz yapmaz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok ancak,i5 6400 alman senin için daha iyi olur. i3 6100 genel olarak çoğu oyunda darboğaz yapmaz ama yeni çıkan oyunlarda yapmaya başlayacaktır.
  • Ctkeray C kullanıcısına yanıt
    "http://forum.donanimhaber.com/m_118546231/tm.htm " Bu konuya bir göz at ve ASUS almayı tekrar düşün
  • Theared kullanıcısına yanıt
    2000 TL butce ile yeni gelecek ekran kartlarıyla bi sistem toplanabilir mi sizce? Piyasayi takip etmiyorum ne kadar olurlar falan

• I3 6100 Asus strix R9 380 darboğaz yapar mı?

• Hayır darboğaz yapmaz. 380 cok güçlü bir kart değil. İçin rahat olsun. İ5 alman daha mantıklı. Bütçen yoktur ozaman yinede götürür seni

• Yeni gelen ekran kartlarıyla şuankiler arasında uçurum farklar olmayacak. Kartınız gayet güzel ancak i5 e geçmenizi bence tavsiye ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu sistem iyi mi?
    6 yıl önce açıldı
    Sizce bu bilgisayar iyi mi ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ctkeray C kullanıcısına yanıt
    rx 470 olabilir. Çıkış tarihini bilmiyorum ama Türkiyede R9 380'den pahalı olmaz.Alamazsan oda götürür.
  • Güç kaynağını ayrı topla 80+ bronz olsun o seçtiğin kasa 600w vermez bence

• Cancagız kullanıcısına yanıt
    Asusa babamdan çok güvenirim, sen gelmiş dev şirketi yıkmaya çalışıyorsun, güzel karalama ;) Taktir ettim

@Cancagız

Bu sistemi dizen biri sli'a vs girmeyeceği için 12v kanalından 540w veren o psu yeterli olur. Sıkıntı vs yapmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maketle -- 15 Temmuz 2016; 7:21:08 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.