Şimdi Ara

yarın blabla car ı kullanarak yolculuk yapacağım.(yolculuk bitti tek parçayım) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
3
Favori
2.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 15-20 kez kullanmışımdır.Hem yolcu hem sürücü olarak.Hepsi de çok eğlenceli geçti, hem maddi açıdan hem de seyahat süresi ve konforu açısından.Halen kendi aracımla uzun yola çıkacaksam ilan girerim. Amacım para felan da değil yalnızken çok sıkılıyorum yol bitmiyor.

Enteresan olaylar da oldu, köpek bile taşıdım arabamda. Ama hepsinden çok zevk aldım.Zaten kullanan yaş grubu belli genç ve kafa dengi insanlar.

Riskleri var mı var tabi, ancak o şekilde düşünürsen tek başına giderken yola çocuk atlar ölür al başına belayı.Kaldırımda yürürken de risk var kafana bişey düşer.O zaman hiç evden çıkmayalım.Evdeyken de deprem olur ölürsün. Yani o şekilde düşünmemek lazım bence.Gelecek kişinin bir çok bilgisini de görüyorsun zaten. 1-2 kişiyi reddettim mesela, biri yabancı kimlikliydi.Alamam kusura bakmayın dedim.Sonuç olarak ben kullanıyorum şimdilik bir sorun yok.

• Yolculuk bitti arkadaşlar oldukça keyifliydi

• quote:

Orijinalden alıntı: alper3333

Yolculuk bitti arkadaşlar oldukça keyifliydi

Bu kadar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: M.ERTEN

quote:

Bu kadar mı?

Mobildeyim eve gidince yazarım deneyimleri mi ama sistem çok güzel herkese tavsiye ederim müzik dinleyerek aralarda sohbet ederek geldik
    Bence abartıyor herkes bu sistem o kadarda güvensiz değil. En azından insanlardan facebook profillerini isterseniz nasıl bir insan olduğunu anlayabilirsiniz zaten şu aralar sistemi kullananlar yenilik arayan güzel tipler kimse işin parasında değil herkes keyfinde. Maddi olarakda güzel otobüslerin 80 lira istedikleri mesafeye özel araba ile 35 liraya geldiler bende benzin paramı çıkardım ve üstüne para bile kaldı bana
    Özet :kullanın paranoyak olmayın. Suç işleyecek gasp yapacak adam bu sistemi kullanmaz çünkü adamın telefonu adı soyadı hem sizde hemde sitede kayıtlı. Kimse kendisini ifşa etmez buradan gasp yapan adam ertesi gün yakalanır. Aracınıza alacağınız insanların profillerinin onaylı olduğuna dikkat edin ve facebook profillerini rica edin isim soy ismi doğrulayın yeter

• alper3333 kullanıcısına yanıt
    herkes bilip bilmeden kötülüyor herşeyi.sanki kasıtlı olarak güvensizlik ortamı oluşturulmaya çalışılıyor.sen bana güvenme, ben başkasına güvenmeyim ne olacak o zaman bu halimiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

konuya gelmezse öldü demektir

• eşkiden babam anlatırdı.
    otobüste birının cocugu istifra ettiginde diger yolcular cocugu indirir elını yuzunu yıkarmış
    insanlar birbirinden tiksinir oldu.
    şimdi bireylerin birbirine tahamulu yok. ve potanşiyel katil hırsız gözüyle bakıyor.

işte bunlar hep toplum mühendisligi
    bireyleri digerinden korkut, onlara binlerce dolara güvenlikli site sat
  • Taksir ile adam öldürme Tck Madde 85 ten yargilanir ortalama 10 sene alır... Infazi iyi hali ile yine bir 2 sene yatarsınız....

Bir de rahmetlinin ailesinin açtığı manevi tazminat davası ile de epey bir para alırlar...

Gerek yok böyle şeylere burası Türkiye.... 1TL için adam kesiyorlar...
    20-30 TL para kazanacam diye mundar olmayın ite köpeğe...

Blabla sitesinde üyelik ve diğer sosyal medya ortamlarında fake üyelik yapmak çok kolay... Güvenmeyin o profillere

Adam silah taşır toz taşır yakalaması vardır haberiniz olmaz.. yolda bi asayiş çevirmesi olur yakalanır sizin araçta...

Sabaha kadar bla bla diye sayiklayin inandiramazsiniz kimseyi....

Toz ve silah vs daha beter hiç kaçarı yok... Terör örgütü iyiliğinden organize suç örgütü üyeliğini yardım yatakliktan kuryelige kadar savcı ve hakimin hayal gücüne kalmış olur gelecek hayatınız...

• adamlar arabayı durdurup içinden adam kaçırıyorlar. ülkemizde böyle uygulamaların tutması için kanunların sert ve uygulananlarından olması lazım.
  • sistem süper gideceğin yere bedava gidiyorsun hemde 20 tl kardasın öyle mi oluyor? kazasız belasız gitmende yeterli bence.
  • Uygulama cok guzel, modern ve kulturlu toplumlarin, bence bir gostergesi fakat; ne yazik ki Turkiye bu sinifta degil.

Yurtdisin da devami kullaniyorum. Yolcu olarakda aracimlada hic sorun yasamadim + cok guzel dostlarim oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agorian -- 10 Ekim 2015; 12:12:17 >
  • Kullanmıştım Antalya'ya giderken. Ücret talep etmedim sırf yanımda birileri olsun muhabbet ederek gidelim diye.

Kaza anında yanındaki vs vs abartıyorsunuz. Zaten kullandığınız sitede karşı taraf "kabul" ederek biniyor araca.

Ben aracıma 2 kişi almıştım. Birisi Akdeniz Üniv. öğrencisiydi diğeri veterinter idi. Gayet keyifli sohbet ederek gitmiştik. Hatta 1 hafta sonra Hüseyin Bey (veteriner) bizi yemeğe davet etmişti :) Güzel arkadaşlar ediniyor insan.
  • quote:

Hala tek parça iseniz sorun yok.
  • Yarında dönüş yolculuğunu yapacağız
    Bu sefer aracımda iki kişi olucak birisi astsubay diğeri 18 yaşında bir öğrenci ikisininde kimliklerinin fotoğrafını istedim gönderdiler sağolsun astsubay olan direk askeri kimliğini gönderdi :) kazasız belasız keyifli bir şekilde istanbula dönüşez inşallah :)

• quote:

Orijinalden alıntı: BIXI MAN

Taksir ile adam öldürme Tck Madde 85 ten yargilanir ortalama 10 sene alır... Infazi iyi hali ile yine bir 2 sene yatarsınız....

Bir de rahmetlinin ailesinin açtığı manevi tazminat davası ile de epey bir para alırlar...

Gerek yok böyle şeylere burası Türkiye.... 1TL için adam kesiyorlar...
    20-30 TL para kazanacam diye mundar olmayın ite köpeğe...

Blabla sitesinde üyelik ve diğer sosyal medya ortamlarında fake üyelik yapmak çok kolay... Güvenmeyin o profillere

Adam silah taşır toz taşır yakalaması vardır haberiniz olmaz.. yolda bi asayiş çevirmesi olur yakalanır sizin araçta...

Sabaha kadar bla bla diye sayiklayin inandiramazsiniz kimseyi....

Toz ve silah vs daha beter hiç kaçarı yok... Terör örgütü iyiliğinden organize suç örgütü üyeliğini yardım yatakliktan kuryelige kadar savcı ve hakimin hayal gücüne kalmış olur gelecek hayatınız...

Bu kadar abartmayın ya bu dediklerinizi yapacak olan adam (toz taşıma, aranan şahıs vs.)gider Şehirlerarası otobüse biner. Ben daha önce hiç çevrilen şehirler arası otobüs görmedim bana denk gelmedi en azından ama istanbul izmir arası 4 kez çevirmeye girdik arabayla. Bide insanları kandırmayın falan demişsiniz kimi kandıracam niye kandıracam bla bla car ın hesabına calısıyorum mu sandınız? Siz binmeyin zaten aracınıza da kimseyi almayın mümkünse sizle olmaz çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: ah güzel istanbul

bu işin hukuki boyutu sıkıntılı.

Kısaca değinmek gerekirse bu hatır taşımacılığıdır. Ücret alınsa da her ne kadar bu yasal bir taşımacılık ilişkisi değildir.. Hatır taşımacılığı yapan kimse, taşıdığı insanların sorumluluğunu üzerine alır.
    Örneğin bir kaza durumunda taksirli insan yaralama veya öldürmeden sorumlu olabilir.

zaten suc sendeyse suclusun, neyani yanındakini öldürdün kaza yaptın akrabandı davamı olmayacaklar serbest falanmı kalıyorsun düşünüyorsun, kamu davası acar devlet, kamu malı olarak görüyor devlet bizi bildiğin kuzu hayvan gibi
  • Bla bla car'da aracınıza binmek isteyen kişilerin profilleri detaylı mı bilmiyorum. Detaylı ise, daha önce aldığı yorumlar, kendisine verilen puanlar mevcut ise, bu işe girişilebilir. Yoksa bana sakat geliyor. Hiç siteye girip incelemedim. Tamamen cahilliğimden, farazi konuşuyorum.

Sitede sizin araca aldığınız kişileri onaylama imkanınız varsa, bunu ticari bir hale getirmez iseniz, sadece masraf bölüşmek üzerine düzeni kurarsanız, cebinize hiç para kalmamasını sağlarsanız, kesin olarak hak geçmediğini site üzerinde yaptığınız kabul ile kanıtlama şansınız var ise, bence en garantisi olur. Kısaca 100TL yakıt maliyeti olacak, siz dahil 4 kişi olacaksınız. 3 kişiden 25'er TL toplar, 25 de kendi cebinizden verirseniz ve bunu sitede kanıtlamak mümkünse, risk minimuma indirgenir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.