Şimdi Ara

yarın blabla car ı kullanarak yolculuk yapacağım.(yolculuk bitti tek parçayım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
3
Favori
2.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yarın aracıma 3 kişi binicek 2 si sevgili sanırım birde üniversite öğrencisi.
    yaklaşık 500km yol gideceğim. kişi başı 35 lira olarak belirledim ve yolcu bulmakta hiç sıkıntı olmadı yer boşalırsa diye bekleyenler bile var.
    bilmiyorum sisteme biraz önyargılı bakıyordum ama hem tek yolculuk yapmanın sıkıcılığı hemde yol parası var.
    gideceğim yere 85 lira falan yakıyor benim araç. 3 kişi toplam 105 lira yapıyor yani 20 lira kazanmış oluyorum
    yarın akşam editlerim yarın akşam editlemezsem polisi arayabilirsiniz
    şaka bir yana iyi insanlara benziyorlar sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
    Edit :Bi saat önce yolculuğu bitirdik. Güzeldi pek konuşkan insanlar değillerdi ama olsun
    Daha çok kullanacağım bu sistemi sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper3333 -- 9 Ekim 2015; 23:40:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her ne kadar maddi ihtiyacınız da olsa arabanıza tanımadığınız kişileri almayın. Açın müziği, hazırlayın yemeği ve içeceği keyfinize bakın. Para arkaplanda olsun. İnsan canı hiçbir şeyden kıymetli değildir. Allah korusun fakat o yolcular kafanıza silah dayarsa maalesef... Her neyse inşallah kazasız, belasız güzel bir yolculuk geçirir, sağ salim dönersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreameren -- 8 Ekim 2015; 23:27:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bla bla kullanarak seyahat etmek istiyorum. Düzenli olarak boluya gidip gelmem gerekiyor. Kendi aracimla gitmek istemiyorum. Otobus sıkıntı. Ama bla bla ya da cesaret edemiyorum. Deneyimleri paylasirsaniz seviniriz

• Eskiden kadın dünyayı gezdi bizim ülkemize gelince tecavüz edip öldürdüler. Bu kadar hayvan varken ben bu sistemi kullanmam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • böbrekleri nereye sarıyoruz

• Böbrekleri gasteye sarıp torpidoya koyuyorsunuz hocam.
  • Bla bla böbrek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fıstıklı kargolarsan makbule geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FursıonnMann -- 8 Ekim 2015; 23:43:58 >
  • tanımadığın insanın arabasına binmekmi yoksa tanımadığın kşileri arabana almak mı...hangisi daha kötü bilemedim
  • Farzedelim ki aracınıza binen kişiler pek muhterem ve sıkıntı yaşamadınız. Allah korusun bi kaza yapsanız aracınızdaki kişiler yaralansa yahut ölse, kasten adam yaralamaktan yahut öldürmekten yargılanırsınız. Olmaz değil olur her riski göz önünde bulundurmak gerek.

• yoldan otostopcu almak bile daha güvenilir bence. en azından plan yapma ihtimali daha düşük.
  • Bu ülkenin bir terör ülkesi olduğunu, sınırlarının laçkaya döndüğünü, yabancı ülke ajanlarının ama özgür Suriye ordusuna ama diğer cihatçı tiplere eğitim, silah, lojistik desteği verdiğini bilin. Dolayısıyla aracınıza kimin binebileceğini hayal bile edemezsiniz. Vazgeçin 3 kuruş için riske girmekten. Benden bir arkadaş tavsiyesi

• quote:

Orijinalden alıntı: FursıonnMann

Fıstıklı kargolarsan makbule geçer.

O espriyi ben yapmisim zaten ne gerek var tekrarlamaya

• Yarin Soyuldum gasp edildim bla bla... diye konu acmazsin umarim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ulvi-

quote:

Orijinalden alıntı: FursıonnMann

Fıstıklı kargolarsan makbule geçer.

O espriyi ben yapmisim zaten ne gerek var tekrarlamaya

Sen diğer konulardaki yorumları cevapla önce
  • Hemen yasal risklerden bahsedelim. Adam yakalaması olan bir terörist olabilir, size gerçek kimliğini söylemeyerek istediği yere rahatça gidebilir. Yine bavulu uyuşturucu dolu olan bir kurye olabilir, başınıza böyle bir şey gelirse en az bir ay hapishanede kalırsınız, en az diyorum dikkat. Sizin sigorta yaptırmadan yolcu taşımanız yasak, hem cezai hem de maddi ceza yersiniz, olurda kaza yaparsanız tüm hastane masraflarına ve manevi tazminat davalarına hazır olun, hele bir de tüm kusur sizde ise vay halinize, arabayı satsanız kurtulamazsanız, hele bir de yolculardan biri ölür, bir kaçı da yaralanırsa mapus yolu ardına kadar açılır.
    Velhasıl kelam 20, 200, 2000 lira cebime girecek diye sakın ha bu işlere girmeyin, kimse sizin göz yaşınıza aldırış etmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: nkaradeniz

Hemen yasal risklerden bahsedelim. Adam yakalaması olan bir terörist olabilir, size gerçek kimliğini söylemeyerek istediği yere rahatça gidebilir. Yine bavulu uyuşturucu dolu olan bir kurye olabilir, başınıza böyle bir şey gelirse en az bir ay hapishanede kalırsınız, en az diyorum dikkat. Sizin sigorta yaptırmadan yolcu taşımanız yasak, hem cezai hem de maddi ceza yersiniz, olurda kaza yaparsanız tüm hastane masraflarına ve manevi tazminat davalarına hazır olun, hele bir de tüm kusur sizde ise vay halinize, arabayı satsanız kurtulamazsanız, hele bir de yolculardan biri ölür, bir kaçı da yaralanırsa mapus yolu ardına kadar açılır.
    Velhasıl kelam 20, 200, 2000 lira cebime girecek diye sakın ha bu işlere girmeyin, kimse sizin göz yaşınıza aldırış etmez.

Bu işin bir de maliye boyutu var, vergisiz bir kazanç söz konusu. Yani Bla bla bir komisyon alıyor mu bilmiyorum ama alsa bile aldığı komisyonun vergisini verir, senin cebine girenden sen sorumlusun. Şimdi her şeye vergi mi veriyorsun sanki diyebilirsin ama vergi memuruna aynı şeyi söyleyemeyiz tabi ki

• alper3333 kullanıcısına yanıt
    Hocam ne oldu yolculuk?

• Adam konuyu açalı 1saat olmuş daha

• mufat kullanıcısına yanıt
    Ha pardon. Saatin 13 yi geçtiğini unuttum,bide mesajin tarihinde dün yazısını görünce kafa gitti 😂

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.