< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 3 Eylül 2022; 1:58:23 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
YARIN AVUKATLIĞI BIRAKIYORUM---BIRAKTIM

-
-
Alıntı
metni:ayda 15 20k getirse yeter 5 6 ile gecinilmez ama bu parayla gecinirim bi şekil geçinirim bi şekil ne demek lan o parayla çok güzel yaşarım ben bi de antalyadasın
-
Olm 15 20 kagidin en az 10 kagidini biriktirmem lazim arabanin parasi ciksin diye
Araba 750 800 kagit
Babam tarlasini satacak bunun için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aynen babam da çalışır belki şuanki işi geçici bir iş
genelde almancı ve turist taşıyacağız zengin olmayan adam zaten vip araç kiralayamıyor taksi kadar kaza bela olmaz diye umuyorum
şuan avukatlıkta 1 noter işlemi 500 lira en az bu paraları müvekkillerden alamıyorsun omg çok leş bi meslek benden bu kadar bıraktım gitti
ha bu iş olmazsa da havaalanında yada limanda işler varmış onlar bakcam
-
aşçılık pis iş la onu da yapamam
benden iyi gemici olurdu yada tırcı falan benim gezmem lazım sıkılıyorum aynı yerde durmaktan
-
boğaziçi kimya yazsam şuan avrupalı gacılarla günümü gün etmiş hatta vatandaşlık almıştım
ama ne yazık ki kadere bak, kadere bak, her allahın günü 3. sınıf bir ülkenin mevzuatını inceliyorum
-
Hayırlısı olmuyosa yapacak bir şey yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ahahahaha lan bu hissiyat da çok garip ya
dünyanın önemsiz bir ülkesindeki
önemsiz bir işletmede
önemsiz insanların
gereksiz işlerini yapmak için
kendimi parçalıyordum
sen 10kya nasıl iş buldun ben ona şaşıyorum bizim burda asgariden az veren var
torpil yoksa işin gg hukukta
-
öyle hemşehrim sivasta mis kebap gibi bir dükkanım olaydı keşke avgatlık ne omg
-
olm ne tipler 20kya iş buluyor, öss'de 100 bininci adamlar
2 soru fazla yapıp marmara olsaydı 20 30k da alırdım
-
Büyüklerden bir dükkan gibi bir iş kalsaydı keşke ona dört kolla sarılır büyütürdum. En azından işsiz olmaktan iyidir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
istanbulda piyasa iyi demek ki
-
kesinlikle abi ya babamın kot dükkanı vardı telefonculuk da yaptı bi ara bu işler bana kalsa şuan ohoo
-
KPSS kas
trde ya kpss ya esnaflık yada gg
-
O kadar kolay mı la, alsın herkes bi mercedes vito taşımacılık yapsın. Müşteriyi nerden bulacan, hamza vito alsın da arabasına binelim diye millet sırada mı bekliyor
-
Bu işin tutacağına emin misin reis? Yedek planın var mı?
-
Yok
Tum enerjimi koyacam bu ise gerekirse 18 saat çalışırım
Finansal ozgurluk için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

knk iyi 7/24 forumda olmana rağmen maaş veriyolar işte |
ben lisedeyken lise 2 de okulu terk edip turizme giren arkadaşın altında bmw üstünde marka elbiseler gitmediği restorant bar kalmadı. ben de sabah kalktım işe geldim asgari ücretin bi tık üstüne.benim diplomam var onun yok
![]() |
Benzer içerikler
- 7 mm böbrek taşı düşürdüm
- sinan akçıl boyu
- kozmetik marka isim önerileri
- monk mode nedir
- paşam ne demek
- discord açıldı mı
- 5g nedir zararları
- çay emojisi
- sodyum iyon batarya
- penis nakli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X