Şimdi Ara

YARIN AVUKATLIĞI BIRAKIYORUM---BIRAKTIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
2
Favori
12.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

işçi avukatlarin günde 12den az olmayan 14 16 saate kadar uzayan çalışmalarına ragmen asgari ucret yada bir tık üstü para almaları

İşveren avukatlarin kendini ilah gibi görüp sürekli baski ve azarlamada bulunmaya calismasi

Sabah 9dan aksam en az 18e kadar 8 10 metre kadar odada 2 3 kisi kalıp wc kahvalti yemek kahve gibi ihtiyaclariniz bile zor karşılanıyor en cok koyan bu bana ulan evimdeki odamdan kucuk yerde 3 erkek calisiyorduk beni gec benimkinden ufak odada tek masada 2 kişiyi calistiran vicdansizlar biliyorum

Öyle leş bi meslek işte parasi olanlar zaten ofisini kurup çevresiyle borusunu öttürüyor bizim gibi garibanların hali bitik ofis acarsam batmam kesin ailemden bunu isteyemem

İnsallah bir adet mersedes vito alip vip yolcu tasimacilik yapmak istiyorum ayda 15 20k getirse yeter 5 6 ile gecinilmez ama bu parayla gecinirim bi şekil

Stajdayken zararina calisiyordum ayda 1500 alıyorsun günde 50 lira ediyor ulan kahvalti abur cubur kahve derkene gunde 50 liradan fazla para gidiyordu.

Yillarca yapilan bol bol ders çalışmaların hepsi bosa gitti yaş 25 yeni gözüm açıldı bu ülkede okumak cezalandirilmaktır ticaret en guzeli

Edit:e devlet bozuk oldugu icin gerekli belgelerden birini alamadim insallah yarin bırakacağım giderek netlesiyorum bu meslek asla değmez bu emeğe

SON EDİT:BIRAKTIM ARKADAŞLAR 1 HAFTADAN FAZLA OLDU BU ÜLKEDE OKUMAK APTALLIKTIR TİCARET YAPIN YADA MEMUR OLUN GEÇİN LİSE MEZUNU MEMUR OLMAK BİLE SİZİ HUKUK OKUMAKTAN DAHA İYİ KOTARİR ANKARA HUKUK MEZUNU BİR ARKADASİM ANKARADA 6KDAN YUKARİ AVUKATLIK İSİ BULAMADI GUNDE 12+ SAAT KOLELİK 300 DOLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 3 Eylül 2022; 1:58:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Alıntı

metni:
    ayda 15 20k getirse yeter 5 6 ile gecinilmez ama bu parayla gecinirim bi şekil

geçinirim bi şekil ne demek lan o parayla çok güzel yaşarım ben bi de antalyadasın

• Olm 15 20 kagidin en az 10 kagidini biriktirmem lazim arabanin parasi ciksin diye

Araba 750 800 kagit

Babam tarlasini satacak bunun için

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zatı Muhterem kullanıcısına yanıt

aynen babam da çalışır belki şuanki işi geçici bir iş

genelde almancı ve turist taşıyacağız zengin olmayan adam zaten vip araç kiralayamıyor taksi kadar kaza bela olmaz diye umuyorum

şuan avukatlıkta 1 noter işlemi 500 lira en az bu paraları müvekkillerden alamıyorsun omg çok leş bi meslek benden bu kadar bıraktım gitti

ha bu iş olmazsa da havaalanında yada limanda işler varmış onlar bakcam

aşçılık pis iş la onu da yapamam

benden iyi gemici olurdu yada tırcı falan benim gezmem lazım sıkılıyorum aynı yerde durmaktan

boğaziçi kimya yazsam şuan avrupalı gacılarla günümü gün etmiş hatta vatandaşlık almıştım

ama ne yazık ki kadere bak, kadere bak, her allahın günü 3. sınıf bir ülkenin mevzuatını inceliyorum

• Hayırlısı olmuyosa yapacak bir şey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÜNİVERSİTEYİ BIRAKIYORUM
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ahahahaha lan bu hissiyat da çok garip ya

dünyanın önemsiz bir ülkesindeki

önemsiz bir işletmede

önemsiz insanların

gereksiz işlerini yapmak için

kendimi parçalıyordum

sen 10kya nasıl iş buldun ben ona şaşıyorum bizim burda asgariden az veren var

torpil yoksa işin gg hukukta

• yıgıdo5858 kullanıcısına yanıt

öyle hemşehrim sivasta mis kebap gibi bir dükkanım olaydı keşke avgatlık ne omg

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

olm ne tipler 20kya iş buluyor, öss'de 100 bininci adamlar

2 soru fazla yapıp marmara olsaydı 20 30k da alırdım

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

Büyüklerden bir dükkan gibi bir iş kalsaydı keşke ona dört kolla sarılır büyütürdum. En azından işsiz olmaktan iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbulda piyasa iyi demek ki

• yıgıdo5858 kullanıcısına yanıt

kesinlikle abi ya babamın kot dükkanı vardı telefonculuk da yaptı bi ara bu işler bana kalsa şuan ohoo

• KPSS kas

trde ya kpss ya esnaflık yada gg

• O kadar kolay mı la, alsın herkes bi mercedes vito taşımacılık yapsın. Müşteriyi nerden bulacan, hamza vito alsın da arabasına binelim diye millet sırada mı bekliyor

• Bu işin tutacağına emin misin reis? Yedek planın var mı?

• ChristoBangalter kullanıcısına yanıt
    Yok

Tum enerjimi koyacam bu ise gerekirse 18 saat çalışırım

Finansal ozgurluk için

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.