Şimdi Ara

Yarın Askerlik Şubesinde Yoklamam Var Ne Yapcaz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar , bundan bir ay evvel evimize jandarma gelmişti. Bana bir kağıt getirdi teslim aldım imzaladım falan neyse .. Bana sordu Askere mi gideceksin diye Gidecem dedim de şuan okulum var dedim. Okulumu bu sene bitirdim.(lise son.) Şimdi gelelim sorunumuza.

Yarın Askerlik şubesine yoklamaya gıdecegım elımdekı kağıtta şey yazıyor eğer öğrenim görüyorsanız öğrenim belgenizi getirin diye . Ben üniye bu sene girdim ama öss ile girmedim sınavsız geçiş ile 2 yıllığa girdim ve kaydım 9 eylülde.

Tecil mi ettireceğim nasıl olcak prosedür nasıl işliyor, biraz geç kaldım bunu sormak için ama bakalım ..

Teşekkürler.

• Ya askerlik tecil için son gün ne zaman bilen varmı ?_?
  • 1985 den önce doğduysan şubeye muhakkak gidip "askerlikçe sakıncası yoktur" belgesi alman gerekir
  • askerlik yoklamasının zamanı gectikten sonra 1,5 ay içerisinde askeri hastanede muayene olabilirsin ve yoklama kacagı olmassaın bu surede okula kaydını yaptır. Okuldan ögrenci olduguna dair belge al ve bunu subeye goturerek askerligini tecil ettirebilirsin.
  • ortam sessiz ise el kaldırabilirsin

BURDAAA !!! diye bağırabilirsin.

Buradayim da diyebilirsin
  • evet askeriyenin böyle psikopatları var
    ayrıca ben askerde olacağım zaman annem beni ziyarete gelemeyecek.
    çünkü çarşaflıları almıyolar
  • Sorumun cevabını alamadım aslında ben bu sene üniye başlıyorum .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Sorumun cevabını alamadım aslında ben bu sene üniye başlıyorum .

arkadasım sen hangi ünv e baslıyorsun?

okul a kaydını yaptırdıgın zaman okul otomatik tecil etmiyormu bunu. bizde sistem öleydi
    gerekir se yoklamaya girme okula kaydını yaptırınca ögrenci belgesi gotur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GotNoLife

quote:

okul a kaydını yaptırdıgın zaman okul otomatik tecil etmiyormu bunu. bizde sistem öleydi

yapıyor heralde bu konuyu okul ile konuşmadım yarın bi gidip konuşayım askerlik şubesine ne olur ne olmaz. bide asker kaçağı damgası yemiyelim
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: GotNoLife

quote:

yapıyor heralde bu konuyu okul ile konuşmadım yarın bi gidip konuşayım askerlik şubesine ne olur ne olmaz. bide asker kaçağı damgası yemiyelim

ozaman yoklamaya gir sonra tecil ettir. Okulun bitince yoklama olmana gerek kalmaz.
    o sekildede oldugunu duymustum.

• Teşekkürler ..
  • Liseden Kıdemliyiz he
  • quote:

Orjinalden alıntı: speedman

evet askeriyenin böyle psikopatları var
    ayrıca ben askerde olacağım zaman annem beni ziyarete gelemeyecek.
    çünkü çarşaflıları almıyolar

çarşaflıları almazlar tabi

• Okula kayıtta askerlik durum belgesi istenmeyecek mi?
  • 20 yaşında liseyi bitirdin demek vallayi bravo. Yoklamada dona kadar soyarlar bir temiz incelerler, doktorun keyfine göre donu bile çıkarttırabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_cooler_king

20 yaşında liseyi bitirdin demek vallayi bravo. Yoklamada dona kadar soyarlar bir temiz incelerler, doktorun keyfine göre donu bile çıkarttırabilir

Yok 19 yaşındayım. Doktormu ? Dona kadar soymamı ? Nassı yanee ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: xX2HoT4uXx

aklın varsa gitme arkadaşım.kim ne yaşadı bilemiyorum.ama şuan yaşadıklarımı.bana yapılanları ve ne kadar çaresiz olduğumu bilsen.bi görsen halimi anlardın ne demek istediğimi...aklın varsa kaç git buradan...çürük ol,uganda vatandaşı ol ama gitme...sütü bozuk adamın birine denk gelirsin benim gibi...babanın cenazesine bile göndermez...karşı çıkarsın..hakkını arayabileceğin makam bulamazsın.senin ulaşmana izin vermezler..annen orduyu arar kötü davranırlar ama it oğlu itlere birşey yapamazsın..kaç dostum kaç....10 yaş yaşlandım anti depresanlar kullanıyorum...orası ana kucağı değil şeytanın kuçağı kardeşim...

Nerede, ne zaman yaptın?
  • quote:

quote:

20 yaşında liseyi bitirdin demek vallayi bravo. Yoklamada dona kadar soyarlar bir temiz incelerler, doktorun keyfine göre donu bile çıkarttırabilir

askerlik şubesinin (istanbuldakiler için) yaptırdığı muayene göstermeliktir...yapılmış olsun die yapılır asker sana önemli bişeyin varmı die sorar... o kadar... asıl muayene acemi birliğindedir..işte orada donuna kadar soyarlar..çift iğne olursun.portör alırlar... tabip üsteğmen sizi 10'lu gruplar halinde süzüm süzüm süzer. iyi anlar değildir çabuk bitsin die dua edilir...

• Yusuf dostum bana da liseyi bitirince senin gibi kağıt geldi hiçbir yere gitmedim ben :) Üniversiteye kayıt olunca okul tecil eder dediler ben de hiç dokunmadım ta ki bu sene okul kapanmasına yakın (2. senemin sonu) babamın işyerine polisin gelip benim askerliğimin tecil edilmediğini söyleyene kadar Sonraki gün okuldan öğrenci belgemi alıp askerlik şubesine götürdüm birkaç kağıt doldurdum imzalattım ve çıktım,öyle yoklama falan olmadı

quote:

quote:

• Ya arkadaşım Okadar korkma.. Bende gitmedim Yani Aof öğrencisiydim.. Yeni Kayıt olmuştum.. beni memlekette jandarma+polis arıyormuş eve geldiler.. bende tırstım tabi dediler oğlunuz yoklama kaçağı.. en yakın zamanda askeriye gelsin dediler..

ertesi gün gittim askeriye ye beni arıyormuşsunuz dedim subaya oda sen kimsin dedi.. valla kapıma geldiniz dün yoklama kaçağımışım dedim adam süzdü beni sonra, dedim ben aof okuyorum yeni kayıt oldum.. ozaman sorun yok dediler aoften
    öğrenci olduğuma dair sarı bir zarf veriyorlar mühürlü onu askeriye ye götürdüm işlem halloldu..

yani tutup kolundan adamı götürmezler normal vatandaşın bile 2 yıl tecil hakkı var tutki sen öğrencisin

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.