Arkadaşlar kadıköyden kuzen geldi ekran kartı konusunda bi bilgisi yok benden bekliyo işte crysis highda oynamak istiyo 1440(öyle bi çözünürlük bilirsiniz ben tam bilmiyom) işte herneyse bu şimdi yanında parada getirmiş yardım lazım adamın diğer sistem iyi geri kalanı yani Q6600 2gb kingston vsvs
Bi el atın agalar aslında diyecemm bekle diye ama işte güzel bi öneri verebilrseniz yarın götürüp alıcaz
LÜTFEN ACİL
[Deleted by Admins]
yenileri bekleyelimmi yoksa bu mantıklı bi seçimmidir?
Bütçen ne kadar ? 3870x2 çıkıyo biraz pahalı ama iyi oynatır daha ucuz 8800 gt var
adam yanında nakit 500YTL getirmiş ne önerirsin
kardes bende de Q6600 2gb ram var ve birde zotac 8800gt amp var crysiste 1280*1024 hersey hıgh ortalama 45 fps falan verıyor yanı bu kartı dusunun bence gayet ıdeal fiyatıda 420 cıvarında falan sıfırı benden size bir tavsiye
Ümraniyede Safran Bilgisayar var Zotac 8800GT Amp 273$+kdv
bana gore beklesın 500 u 700 yapsın hd3870x2 yı alsın oyun canavarı olsun
sağolun
ZOTAC 8800GT AMP AL BENCE SONRA KEYFINE BAK
quote:
Orjinalden alıntı: barox
ZOTAC 8800GT AMP AL BENCE SONRA KEYFINE BAK
kardeş artık zotac 8800gt amp mı kaldı ya 8800gts yada bekle 3870x2 al
9**** serisi ne zaman çıkıyor??
quote:
Orjinalden alıntı: alpello
mart ayında sanırım.Usta yalnız hemen birine karar vermezsen benim gibi 1 aya şu çıkıyor 2 aya bu ucuzlar diye elinde para bekler durursun.Bence al birini gitsin.Şu kartı al diyerek kafanı karıştırmak istemiyorum ama nvidia-ati sömürge a.ş. nin kurbanı herkes.Sprite ın bi reklamı var.Acımasız gerçekler diye.Yeni bilg. aldın 6 aya eskiyecek.Tekrar yeniledin yine eskiyecek.İtirazı olan?
mart ayında sanırım.Usta yalnız hemen birine karar vermezsen benim gibi 1 aya şu çıkıyor 2 aya bu ucuzlar diye elinde para bekler durursun.Bence al birini gitsin.Şu kartı al diyerek kafanı karıştırmak istemiyorum ama nvidia-ati sömürge a.ş. nin kurbanı herkes.Sprite ın bi reklamı var.Acımasız gerçekler diye.Yeni bilg. aldın 6 aya eskiyecek.Tekrar yeniledin yine eskiyecek.İtirazı olan?
aslında benim var 2 senelik pcyi kullanıyorm hala tıkır tıkır
yeni 8800 gts leri öneririm... alternatif olarak 8800 gt de olabilir...
quote:
Orjinalden alıntı: 18yusuf
quote:
Orjinalden alıntı: alpello
Kesinlikle alın geçin. Beklemenin sınırı yok.
8800GT ve yeni 8800GTS olabilir.
çok parası varsa 8800 ultra yada yeni çıkacak 9800x2 alsın zotac 880gt amp işini görür