Şimdi Ara

Kız eve çağırdı ama gitmedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
2
Favori
11.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun süredir mesajlaştığımız bir kız var , bu aralar canım çok sıkkın olduğundan bunun mesajlarına cevap vermemeye başladım tersledim hala mesaj atmayı sürdürdü bana, neyse dedim bir gün keser mesaj atmayı ancak bugün sabah bana 4 tane mesaj ard ardına atmış , ''sana çok ihtiyacım var yarın fizik sınavım var'' diye. Ben de cevap olarak ''fiziğim iyi değil başka birini bulmalısın yardımcı olamayacağım'' diye cevapladım .
    5 dakika sonra '' Geleceksen evin adresini vereyim ihtiyacım var sana'' diye cevap geldi , ben de kararsız kaldım gidip gitmemek arasında ama dışarıda yağmur yağmur yağıyordu ve pijamalarımı giymiştim aynı zamanda bilgisayar açıktı , bu 3'lü dışarı çıkmama engel oldu.
    Gitmeli miydim?

Özet : Kız ders çalışma bahanesiyle eve çağırdı ancak ben bir bahane bulup reddettim, gitmeli miydim

• bir de gitmeli miydim diyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enayi of the year

Arka tamponuna yazdırırsın bunu

• git hayatını yaşa
  • "ihtiyacim" var diyo gitmiyosun olm sizde akil fikir yok mu lan
  • Fiziğim 0 olsa bile giderdim.

• yaş ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omq

Uzun süredir mesajlaştığımız bir kız var , bu aralar canım çok sıkkın olduğundan bunun mesajlarına cevap vermemeye başladım tersledim hala mesaj atmayı sürdürdü bana, neyse dedim bir gün keser mesaj atmayı ancak bugün sabah bana 4 tane mesaj ard ardına atmış , ''sana çok ihtiyacım var yarın fizik sınavım var'' diye. Ben de cevap olarak ''fiziğim iyi değil başka birini bulmalısın yardımcı olamayacağım'' diye cevapladım .
    5 dakika sonra '' Geleceksen evin adresini vereyim ihtiyacım var sana'' diye cevap geldi , ben de kararsız kaldım gidip gitmemek arasında ama dışarıda yağmur yağmur yağıyordu ve pijamalarımı giymiştim aynı zamanda bilgisayar açıktı , bu 3'lü dışarı çıkmama engel oldu.
    Gitmeli miydim?

Özet : Kız ders çalışma bahanesiyle eve çağırdı ancak ben bir bahane bulup reddettim, gitmeli miydim

Modern tıbbın çaresiz kalıdığı an

• sonra pişman olmada..
  • tamam şimdi gidebilirsin.
  • ... ve beyin koşarak uzaklaşır.
  • Sen yılın hatasını yapmışsın adres verseydin buradan bütün dh olarak biz gitseydik nasıl olsa hepimizin fizik 10 numara
  • böbrek.avi

• Kusura bakma ama süzme salaksın
  • Gidersen böbreklere sahip çık
  • Pijama ne kelime gerekirse bilgisayar kasasını söküp giderdim
  • Dusunsene; eve gıdıyorsun, kız senı yataga kelepcelıyor ve soyunmaya baslıyor. Ve kız altını cıkardıgı an goruyorsun kı kız tro. Herneyse ıyı kı gıtmemıssın.

• quote:

Orijinalden alıntı: O Meşhur Kel Adam ;)

Sen yılın hatasını yapmışsın adres verseydin buradan bütün dh olarak biz gitseydik nasıl olsa hepimizin fizik 10 numara

sen tek yetersin karşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenquel

quote:

Orijinalden alıntı: O Meşhur Kel Adam ;)

Sen yılın hatasını yapmışsın adres verseydin buradan bütün dh olarak biz gitseydik nasıl olsa hepimizin fizik 10 numara

sen tek yetersin karşim

olsun dostum hep bana hep bana bizde insanız arada bizde yoruluyoz birazda sizi görelim dedik fenamı ettik

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.