Şimdi Ara

Yarın 18 Yaşıma Giriyorum (Reşitken Neler Yapılır?) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
106
Cevap
4
Favori
37.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İddaa İçin 18 Sınırımı Vardı 16 Yaşımdan Beri Oynarım Birkerede Yaşın Kaç Diyen Olmadı

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

Ben de kasım ayında girdim bi faydasını görmedim bir fark yok ama iddaa ve içki içeceğimde sıkıntı olmuyor artık

İddaa <3

SAMSUNG&#8482;| Teknisyen
  • quote:

Orijinalden alıntı: G4LE

İddaa İçin 18 Sınırımı Vardı 16 Yaşımdan Beri Oynarım Birkerede Yaşın Kaç Diyen Olmadı

bana hala diyorlar sakalla girdim geçen yaşın tutmuyor diyor daha kimliğe bakmadan tav oluyorum gösteriyorum bak işine şimdi diyorum
    The truth is out there.

• Hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
      Nasihat isteyene ölüm yeter.
  • Zaman geçtikçe :

Askerlik Derdi sarar
    İş güç sahibi olma derdi sarar
    Evlenip yuva kurma derdi stresi sarar
    Daha niceleri

Yaaaa yiğenim yemişim oyunu karısını ptt'sini geeeeç onları

• La o girme çıkma doldurma muhabbetlerindne bıktım artık var ya. Adamlar 17 yaşındayken kendini 18e girmiş sayıyor. Konu sahibi arkadaş 18i bitirmiş 19dan gün alıyor ama 18 yaşında kimse 19dan gün alıyorum demez yaşını söylerken

Ben de 16 aralıkta 18 olmuştum yılabşında acile kaldırıldım acilde işlemler yapılırken bi baktılar sigorta mı emekli sandığı mı ne gözümüyor adamlar para ödeceyeceksiniz dediler. 18i geçtiğim için babamın üzerine değiğlmişim artık 3 günde belgelerle gelirsek öğrenci belgesi vs parayı ödemeden geri babamın üzerine alırlarmış öyle de oldu zaten. Bu da böyle bir anımdır aklında bulunsun

• _____________________________
  • Artık çocuk değilsin. Yaptığın hataları polis affetmez, gözaltına alınsan çocuk değil yetişkin olarak yargılanacaksın. 6 ayda bir öğrenciysen ki büyük ihtimal, sgk'ya gidip babanın sosyal güvencesinden yararlanmak için öğrenci belgesi vereceksin.

Vatan ne Türkiye'dir Türklere ne de Türkistan, vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; Turan!
  • Ben size 18 olamazsınız demedim adam olamazsınız dedim... :D
  • nostalji oldu lan , hatırlıyorumda 18ime bastığım ilk bikaç ay hiçbir değişiklik olmamıştı bumuydu lan demiştim , aslına bakılırsa olacak olan şu, gerçekten bir birey olarak kabul ediliyorsun ve büyüklerinin sahip olduğu tüm haklara sahip oluyorsun bu iyi birşey. kimseye nuhtaç değilsin bir bakıma, ananla babamla gel denmiyor olayı bu yani
  • birincisi 18 yaşına girmiyorsun 18 doldurup 19 a giriyorsun ikincisi 18 olduktan sonra değişen bir şey olmuyor herkeste aynı heyecan oluyor ama hayat devam ediyor hemen ehliyet falan diye havalara girip saldırma herkes aynı havalara giriyor bir şey olduğu yok. karı kız içki olaylarına gelince onları da geç 18 oldun diye bütün gece kulüpleri seni kapısında beklemiyor bu işler yaşa falan bakmaz paraya bakar paran varsa 16 yaşında da yaparsın istediğini 30 yaşında da yaparsın bu kadar basit. . .

Yarın 18 Yaşıma Giriyorum (Reşitken Neler Yapılır?)

şöyle değişiklikler olur hayatında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skenderbeu -- 25 Şubat 2013; 3:02:47 >

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.