Şimdi Ara

yarım saatte bir errorsafe sitesiçıkıyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bilgisayarımda yarım saatte bir errorsafe sitesi çıkıyo bunu nasıl önleyebilirim.Antivürüs programı olarak avast var bide the cleaner die progaram yükleim ama işe yaramadı ne yapabilrm.

• dostum yeni bir kullanıcı aç ve sorunlu olanı sil yedeklerini almayı unutma
  • ''Awast, XoftSpy,SpyDoctor,Ad-Aware'' alayıyla tarattım, uğraştım, regedetitten daha önce kullandığım, güvenlik duvarını sıfırlama kaydını girdim, sıfırlamayı yaptım ama maalesef bir türlü ErrorSafe'den kurtulamadım. Sistem Geri Yüklemesi de yapılamıyor maalesef. Format atmak da istemiyorum!

Daha önce SpySerif yemiştim, onu, Bilgisayarımı güvenli kipte başlatarak birşeyler yapmış ve halletmiştim, bunu da bu şekilde yada reg kayıtlarından halledebilme imkânım yok mu?
  • çalıştıra regedit yaz

current user e gir

sofware dizinini aç

ordan microsoft dizinini aç

ordan internet explorer dizinini bul aç

ve

main olan bölümü bul

orda search page bolumunde o adres cıkar onu sil

ve start page yazan bölümüde sil duzelecektir
  • http://www.inndir.com/program.php?id=346 bunu indin ve tarat
    ayrıca tarayıcı olarak ta
    FİREFOX kullan
  • ilk etapta internetten hijack this prgramını indir google dan aratırsan bulur indirirsin daha sonra güvenlik kipte aç bilgisyarı burada hijack thisi çalıştır ve tanımadığın bütün adresleri ve program başlangıç dosyalarına check koy sonra fix chek diyerek tekrar bilgisyarı başlat...tavsiyem bu şimdilik eğer olmassa başka bir yöntem deneriz
  • hijackthis programını indir tarama yaptır yabancı çalışan programları kaldır temp prefetch ve Temporary Internet Files klasörlerinide boşalt
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de bu hata çıkıyor, Antivirüs olarak avast kullanıyorum, ayrıca ad-aware ve spybot ile tarama yaptım bir faydası olmadı, Norton'un sayfasında errorsafe ile ilgili kurtulma yolunu göstermiş ama norton kullanmadığım için işime yaramadı. Avastın sitesinde ise bu konuyla iligli birşey bulamadım, bilgisi olanlardan yardım bekliyorum.
  • wt beyler bu sorun bendede var ve ne yapacağımı bilmiyorum
  • sorun bende de vardı açıkçası, format düzeltti sağolsun...
  • arkadaşım aynı problem bende de vardı yapmadığım kalmadı sonunda kaspersky 7.0 kesin çözüm oldu diğer antivirüs programlarından çok daha iyi formata hiç gerek yok.
  • yalnız 10 gün olmuş sorun açılalı herhalde sorun çözülmüştür
  • ben dakka itibariyle yedim :) en sonunda daraldim yukle be dedim yonlendirip durma nese bisi de yuklemiyo ne yapiyo anlamadim gitti zarari ne yani bisi olmadi yukle diyince kaldi ole...format atcaktim zate bana firsat oldu..iyiki varsin saferrol :)

olayi formatsiz cozdum calistirdan regedit yaz demisti arakdas orda benim google cikiyo adres olarak ama soyle yaptim ben regedit de bul a basip errorsafe i arattim buldugum her girdiyi sildim kayit defterinden sorun kalmadi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hepserkan -- 1 Eylül 2007; 4:22:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.