Şimdi Ara

YARGI Lisans Denemeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yargı dersanesine gidiyorum.2014 KPSS ye B Grubu Lisanstan hazırlanıyorum.Sormak istediğim bir şey var. Yargı dersanesi denemelerinde Yargı ve Lider yayınlarını kullanıyor.Ya özellikle Yargı denemeler bana çok zor geliyor.Yani bilmiyorum ya hakikaten zor ya da ben de bi sorun var.Çünkü Yargı dışıında FEM ve PEGEM yayınlarının denemlerini çözüyorum Yargıda çıkarıdğım netlerin yaklaşık 8-10 net fazlasını çıkarıyorum.Yargı veya Lider Türkiye Geneli denemerine girmiş olan arakdaşlar varsa eğer düşüncelerini objektif bir şekilde paylaşırsa sevinirim.

Orijinalden alıntı: Slanski48

Arkadaşlar yargı dersanesine gidiyorum.2014 KPSS ye B Grubu Lisanstan hazırlanıyorum.Sormak istediğim bir şey var. Yargı dersanesi denemelerinde Yargı ve Lider yayınlarını kullanıyor.Ya özellikle Yargı denemeler bana çok zor geliyor.Yani bilmiyorum ya hakikaten zor ya da ben de bi sorun var.Çünkü Yargı dışıında FEM ve PEGEM yayınlarının denemlerini çözüyorum Yargıda çıkarıdğım netlerin yaklaşık 8-10 net fazlasını çıkarıyorum.Yargı veya Lider Türkiye Geneli denemerine girmiş olan arakdaşlar varsa eğer düşüncelerini objektif bir şekilde paylaşırsa sevinirim.

valla ne yalan söyeyim banada zor geliyor bende ihtiyaç akademi dersanesine gidiyorum çalışıyorum çalışıyorum özellikle lisans sınavlarında 55 alıyorum geçemiyorum üstüne
    vitesi çat diye 4"e taktım debriyajı kontrollüce bırakmaya başladım. direksiyonu çok hafif sola kırdım bu araba düşen motor devrini kompanze edebilmek için gaza çok kontrollü ufak dokunuşlarda bulundum.vitesi çat diye 4"e taktım araba birden ok gibi uzadı bi sağ şeride geçtim bir anda 210 gibi bi süratle önüne geçtim 5 e attım. vitesi çat diye 4"e taktım hızım 100"e ya düştü ya düşmedi derken sağ ön tekerlek bir çukura düştü aman yarabbim araba en küçük civatasına kadar sallandı

• quote:

Orijinalden alıntı: jjuuddaass

quote:

Orijinalden alıntı: Slanski48

Arkadaşlar yargı dersanesine gidiyorum.2014 KPSS ye B Grubu Lisanstan hazırlanıyorum.Sormak istediğim bir şey var. Yargı dersanesi denemelerinde Yargı ve Lider yayınlarını kullanıyor.Ya özellikle Yargı denemeler bana çok zor geliyor.Yani bilmiyorum ya hakikaten zor ya da ben de bi sorun var.Çünkü Yargı dışıında FEM ve PEGEM yayınlarının denemlerini çözüyorum Yargıda çıkarıdğım netlerin yaklaşık 8-10 net fazlasını çıkarıyorum.Yargı veya Lider Türkiye Geneli denemerine girmiş olan arakdaşlar varsa eğer düşüncelerini objektif bir şekilde paylaşırsa sevinirim.

valla ne yalan söyeyim banada zor geliyor bende ihtiyaç akademi dersanesine gidiyorum çalışıyorum çalışıyorum özellikle lisans sınavlarında 55 alıyorum geçemiyorum üstüne

Hangisi zor geliyor hocam anlamadım?Yargı denemeleri mi?

• evet aynen ben de yargının dışardan denemelerine giriyorum, özellikle lider yayınları zor geliyor bana , kara kara düşünüyorum benim gibi düşünen var mı diye ,moralim bozuluyor henüz 70lerden yukarı çıkamadım bi 80ini görsem biraz moral olacak bana ama olmadı ne yazık ki şimdiye kadar,iki yayında zor geliyor ama lider olunca daha da zorlanıyorum, yalnız değilmişim yani

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.