Şimdi Ara

yardımmmm......8800 GTX i hangi driver ile pshyX i etkinleştirebilirim???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar vista 64 bit 177.41 driverını kurdum daha sonra psyhXi kurdum ama no installed gözüküyor ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz? şimdiden teşekkürler saygılar......

• benim bildiğim 8 serisinde çalışmıyor
  • 8 serisinde çalışıyor fakat daha sadece g92 gpu sunda çalışıyor
  • şuan physx sadece 9800gtx gtx260 ve 280 de çalışıo temmuzda sürücüler falan 8 ve 9 serisi kartlar için gelcek biran önce gelsin
  • çok heyecan yapmana gerek yok.daha beta sürücüleri yeni çıkmış.çoğu oyun desteklemiyor.biraz daha beklemeliyiz dostum
  • physx şu an için G92 ve GTX200 serisinde çalışıyor. ( G92 8800GT, GTS 9800GTX) daha önceki modellerde maalesef uyumlu değil driverler.
  • Sparkle Calibre 8800gt p888+ var bende. Bu katta kullanılan GPU G92 mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: can-selcik

Sparkle Calibre 8800gt p888+ var bende. Bu katta kullanılan GPU G92 mi?

512mb bellek kullanan GT ve GTS lerin tamamı G92 GPU.. yani psyhx uyumlu.
  • valla ben çok uğraştım 177,39 u kurdum fakat havada on takla attımsada o şeyi enable yapamadım fakat demolar falan çalıştı.ayrıca 4500 olan vantage puanı bi anda vga default 6120 falan oldu.ne farkettti derseniz puan haricinde bende bilmiyorum
  • walla tam hatırlamıyorum ama birisi yabancı forumda 8800 gtx ile 177.41 driver ile psyhxi düzgün kullandığını söylemiş anlaşılan sıkmış bende o yüzden konu actım arkdaşlar teşekkürler cevaplara:=))
  • 8800GT ile su an calistiran var
  • quote:

Orjinalden alıntı: annihilator

8800GT ile su an calistiran var

8800GT zaten G92 çalışmama ihtimali yok.
  • physx driver da kurdunuzmu peki.. kurduktan sonra vantage da cpu puanınızn coşması gerekiyo.. hani şu physx testi var uçakların çarpıştığı.. o kısım baya bi şenleniyo... 10 fps den 110 fps ye çıkıyo.. bu arada benim sistem x64 vista + 8800gt + 177.35 vaga sürücüsü + 8.06.12 nvidia physx sürücüsü

quote:

Orjinalden alıntı: mahmut_cinar

valla ben çok uğraştım 177,39 u kurdum fakat havada on takla attımsada o şeyi enable yapamadım fakat demolar falan çalıştı.ayrıca 4500 olan vantage puanı bi anda vga default 6120 falan oldu.ne farkettti derseniz puan haricinde bende bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhansackan -- 28 Haziran 2008; 18:25:35 >

• Şuanda imkansız. Bende ikisi de var ve etkin ama ayarlarda geforce seçilemiyor.
  • modlayıp felan illaki çalışır tahminimce çünkü elin adamı atiye uydurmuş 8800gtx e mi uydurulamayacak? ama driverla nasılsa gelcek denilir kimse üstüne düşmezse driver gelesiye kadar sallanabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.